Hoe muziek over te zetten van computer naar iPhone

Inhoudsopgave:

Hoe muziek over te zetten van computer naar iPhone
Hoe muziek over te zetten van computer naar iPhone
Anonim

Wat te weten

  • Sluit de iPhone aan op de computer met behulp van de USB-kabel. Open vervolgens iTunes op de computer.
  • Automatisch overdragen: Selecteer iPhone pictogram > Muziek > Synchroniseer muziek.
  • Handmatig overzetten: Selecteer Samenvatting > Handmatig muziek en video's beheren.

Dit artikel legt uit hoe je muziek overzet van een computer naar een iPhone. Instructies zijn van toepassing op de iTunes-app voor pc en Mac. Je kunt ook muziek overzetten van de ene iPhone naar de andere.

Muziek overzetten van iTunes naar iPhone: voorbereidende stappen

Er zijn een paar dingen die u moet overwegen voordat u muziek overzet naar een iPhone. Volg deze checklist voordat u verder gaat:

  • Install iTunes: Download de nieuwste versie van de iTunes-pagina op de Apple-site.
  • Houd iTunes up-to-date: zorg ervoor dat de nieuwste versie van iTunes op uw computer is geïnstalleerd voordat u uw iPhone aansluit. Om handmatig op updates te controleren op een Mac, selecteert u het Apple-menu en kiest u vervolgens App Store Selecteer op een pc Help > Controleer op updates Zodra iTunes up-to-date is, sluit u het programma.
  • Je kunt geen muziek overzetten van een iPhone naar een computer: iTunes voert alleen een eenrichtingssynchronisatie uit met een iPhone. Het werkt niet in beide richtingen.

Als iTunes is geïnstalleerd, maar niet werkt of problemen ondervindt bij het bijwerken, download en installeer dan een up-to-date versie van de iTunes-website. Na deze stap moet u mogelijk uw iTunes-bibliotheek herstellen vanaf een eerdere back-up van uw iTunes-bibliotheek.

Hoe u uw iPhone op iTunes kunt aansluiten

Volg deze stappen om uw iPhone op uw computer aan te sluiten en selecteer deze in iTunes.

  1. Sluit de iPhone aan op de computer met een USB-kabel.
  2. Start iTunes.
  3. Selecteer in de linkerbovenhoek van het iTunes-venster het iPhone-pictogram, rechts van het mediamenu.

    Image
    Image
  4. De iPhone verschijnt in het linker iTunes-paneel, onder de Devices sectie. Selecteer het driehoekje naast het apparaat om het iPhone-item uit te vouwen en selecteer een van de mediatypen.

Hoe muziek automatisch van iTunes over te zetten

De gemakkelijkste manier om muziek over te zetten naar de iPhone is door de automatische synchronisatiemethode te gebruiken.

iTunes laat zien hoeveel opslagruimte er nog over is op de iPhone. Controleer de capaciteitsmeter onderaan het scherm.

  1. In het iTunes-venster dat nu het apparaat toont, selecteert u de Muziek menutab in het linkerdeelvenster.
  2. Selecteer Sync Music om het in te schakelen.
  3. Als u de overdracht van al uw muziek wilt inschakelen, selecteert u Volledige muziekbibliotheek.

    Image
    Image
  4. Als je liever alleen bepaalde nummers uit je iTunes-bibliotheek selecteert, kies dan Geselecteerde afspeellijsten, artiesten, albums en genres. Om de afspeellijsten, artiesten, albums en genres op te geven, scrolt u omlaag en selecteert u de media die u wilt synchroniseren.

    Image
    Image
  5. Als u muziek automatisch met de iPhone wilt synchroniseren, selecteert u Toepassen om het overdrachtsproces te starten.

    Image
    Image

    Als er een bericht verschijnt dat iTunes met slechts één bibliotheek tegelijk kan synchroniseren, lees het dan aandachtig zodat u begrijpt wat er gaat gebeuren, en selecteer vervolgens Synchroniseren en vervangen.

Hoe muziek handmatig over te zetten vanuit iTunes

Als je niet wilt dat iTunes automatisch muziek naar je iPhone overzet, is het mogelijk om het programma te configureren voor handmatige synchronisatie. Deze methode biedt meer controle over welke van je iTunes-media je op je iPhone wilt hebben.

  1. Naar de bovenkant van het hoofdscherm van iTunes, selecteer Samenvatting in het linkerdeelvenster.
  2. Selecteer Beheer muziek en video's handmatig om deze modus in te schakelen.

    Image
    Image
  3. Selecteer Toepassen om de instellingen op te slaan.
  4. Selecteer de pijl-terug bovenaan iTunes en zoek de sectie Bibliotheek in het linkerdeelvenster. Selecteer Liedjes. U kunt ook Albums, Artists of Genres. selecteren
  5. Sleep nummers vanuit het hoofdvenster van iTunes naar het linkerdeelvenster waar de telefoon wordt vermeld. Als u meerdere nummers tegelijk wilt synchroniseren, houdt u Ctrl of Command ingedrukt en selecteert u elk nummer.

    Image
    Image

    Gebruik iTunes-afspeellijsten als alternatief voor het handmatig slepen van nummers naar je iPhone. Deze zijn eenvoudig in te stellen en besparen tijd bij het synchroniseren. Als u eerder iTunes-afspeellijsten hebt gemaakt die u met de iPhone wilt synchroniseren, sleept u de afspeellijsten naar het iPhone-pictogram in het linkerdeelvenster.

FAQ

    Hoe zet ik muziek over van iPhone naar Android?

    Om muziek van iPhone naar Android over te zetten, start u iTunes op de pc, selecteert u de muziek die u wilt overbrengen en voegt u deze toe aan een nieuwe map op de pc. Verbind vervolgens uw Android-apparaat met uw computer, ga naar de map Music van het apparaat en kopieer en plak de nummers die u wilt overbrengen.

    Hoe zet ik een Spotify-afspeellijst over naar Apple Music?

    Gebruik een synchronisatie-app van derden, zoals SongShift, om een Spotify-afspeellijst over te zetten naar Apple Music. Download SongShift uit de App Store, start het en tik op Spotify Voer uw aanmeldingsgegevens in, tik op Akkoord en tik vervolgens op Apple Muziek > Connect en volg de aanwijzingen.

    Hoe zet ik muziek over van een computer naar een Android-telefoon?

    Om muziek vanaf een pc naar je Android-telefoon te downloaden, sluit je je telefoon met een USB-kabel aan op de computer en tik je op ToestaanZoek de nummers op de computer die u wilt overzetten en verplaats ze naar een nieuwe map. Sleep de muziek die je wilt downloaden naar de muziekmap van de Android-telefoon.

Aanbevolen: