Een of al je tweets verwijderen

Inhoudsopgave:

Een of al je tweets verwijderen
Een of al je tweets verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer het ellipsmenu > Delete > Delete om een enkele tweet van Twitter te verwijderen.
  • Open TweetVerwijderen: selecteer Aanmelden met Twitter > Authorize app > Verwijder mijn tweets om al je tweets te verwijderen.
  • Open de instellingen voor verbonden apps van Twitter voor TweetDelete en selecteer App-machtigingen intrekken.

Dit artikel leidt je door alle stappen voor het verwijderen van een enkele tweet van de Twitter-website en -apps en, indien nodig, hoe je al je tweets van Twitter verwijdert. Instructies zijn van toepassing op Windows-, Mac-, Android- en iOS-apparaten, inclusief iPhones en iPads.

Een enkele tweet verwijderen

Je kunt elke tweet die je ooit hebt geschreven op elk moment verwijderen, zolang deze maar bij hetzelfde Twitter-account hoort dat je momenteel gebruikt.

Hier is het proces voor het verwijderen van een tweet op Twitter.

  1. Zoek de tweet die je wilt verwijderen.

    De gemakkelijkste manier om een tweet te vinden, is door een Twitter-zoekopdracht uit te voeren met uw @gebruikersnaam en een of twee woorden waarvan u zich herinnert dat ze in de tweet stonden. U kunt zoeken via de zoekbalk of het tabblad Explore op de Twitter-website en apps.

    Image
    Image
  2. Selecteer de ellipsis (de drie horizontale stippen) in de rechterbovenhoek van de tweet.

    Image
    Image
  3. Selecteer Verwijderen.

    Image
    Image
  4. Selecteer Verwijderen. Je tweet wordt nu onmiddellijk van heel Twitter verwijderd.

    Image
    Image

Hoe verwijder je alle tweets van je account

Als je al je Tweets tegelijkertijd van je Twitter-profiel wilt verwijderen, moet je een app of service van derden gebruiken. Er zijn talloze tools beschikbaar voor het massaal verwijderen van tweets, maar voor dit voorbeeld gebruiken we TweetDelete omdat het volledig gratis is en vrij eenvoudig te gebruiken in vergelijking met zijn concurrenten.

Dit proces verwijdert alleen tweets. Je Twitter-gebruikersnaam, profiel, volgers en volgers blijven intact. Als je je hele Twitter-account wilt verwijderen, inclusief de naam, vind-ik-leuks, enzovoort, kun je dat doen via het verwijderingsproces van je Twitter-account.

Dit is de gemakkelijkste manier om al je tweets van je Twitter-account te verwijderen.

  1. Open de TweetDelete-website in dezelfde webbrowser die je gebruikt om toegang te krijgen tot je Twitter-account.

    Als je normaal gesproken geen toegang hebt tot Twitter via internet, bezoek dan eerst de Twitter-website en zorg ervoor dat je bent ingelogd op je account.

  2. Selecteer Aanmelden met Twitter.

    Image
    Image
  3. Selecteer App autoriseren.

    Image
    Image
  4. Open het menu onder Leeftijd van tweets om te verwijderen en selecteer het venster voor het tweetverwijderingsproces.

    Image
    Image
  5. Als u de verwijdering wilt beperken tot Tweets over een bepaald onderwerp, voert u onder Alleen tweets met dit woord/deze zin een doelwoord of -zin in. Laat dit veld anders leeg.

    De woorden moeten exact zijn. Als u bijvoorbeeld 'film' invoert, worden tweets met de tekst 'film' niet verwijderd.

    Image
    Image
  6. Als je wilt dat TweetDelete je tweets regelmatig verwijdert, open je het menu onder Voer deze taak uit en selecteer Automatisch om de paar dagen.

    Image
    Image
  7. Selecteer het selectievakje om aan te geven dat je begrijpt dat als deze tweets eenmaal zijn verwijderd, ze niet meer kunnen worden hersteld.

    Image
    Image
  8. Select Verwijder mijn tweets! Het proces kan enkele minuten duren, waarna alle geselecteerde tweets van uw Twitter-account moeten zijn verdwenen.

    Vanwege Twitter-beperkingen is TweetDelete beperkt tot het verwijderen van alleen de meest recente 3.200 tweets. Als je al jaren gepassioneerd tweet, heb je misschien nog wat tweets op je account staan.

    Image
    Image
  9. Als je meer dan 3.200 tweets van je account moest verwijderen, kun je de achterblijvers nu handmatig één voor één verwijderen via de stappen die bovenaan deze pagina worden weergegeven.

    Je kunt ook upgraden naar de premium-service van TweetDelete, waarvoor een eenmalige betaling van $ 14,99 vereist is. Deze premiumlaag kan al je tweets verwijderen en biedt je verschillende extra filters en opties voor het kiezen van wat je van je account wilt verwijderen.

  10. Als je klaar bent met TweetDelete, open je het scherm op de pagina Verbonden apps op de Twitter-website en selecteer je App-machtigingen intrekken. Hierdoor wordt de TweetDelete-app losgekoppeld van je Twitter-account.

    Het is een goed idee om de toegang te verwijderen voor verbonden services die u niet meer gebruikt, omdat dit uw account kan beschermen voor het geval deze services in de toekomst worden gecompromitteerd of gehackt.

    Image
    Image

Kunnen mensen verwijderde tweets zien?

Hoewel het proces voor het verwijderen van tweets je tweets volledig verwijdert van het sociale netwerk van Twitter, de apps en de website, kunnen je tweets nog steeds op verschillende manieren worden gevonden.

  • Screenshots van tweets. Iemand heeft mogelijk screenshots van je tweets gemaakt en deze als afbeeldingsbestanden opgeslagen.
  • Offline Twitter-apps. Je tweets kunnen nog steeds in de Twitter-tijdlijnen van sommige gebruikers verschijnen als hun apparaat offline is of als ze hun feeds nog niet hebben vernieuwd.
  • Online archieven. Online tools zoals de WayBackMachine maken back-ups van veel websites, waaronder Twitter. De optie In cache in de zoekresultaten van Google kan ook oude tweets bevatten.
  • Twitter HQ. Verwijderde tweets kunnen uit de live-service worden verwijderd, maar Twitter bewaart talloze back-ups van inhoud die op zijn service is gepubliceerd en waartoe ze toegang hebben wanneer dat nodig is.
  • De back-up van je Twitter-account. Als je een back-up van je Twitter-account hebt gedownload, kun je verwijderde tweets van je apparaat bekijken.

Een back-up maken van al je tweets op Twitter

Je kunt een volledig back-uparchief van je Twitter-account en zijn tweets downloaden van de Twitter-website.

Om je Twitter-archief te maken en te downloaden, open je de instellingen van je Twitter-account en selecteer Download een archief van je gegevens. U ontvangt dan per e-mail een link om het archiefbestand te downloaden.

Image
Image

Dit Twitter-archief is voor uw eigen persoonlijke record en kan niet worden gebruikt om verwijderde tweets of andere Twitter-accountgegevens te herstellen.

FAQ

    Hoe verwijder ik een Retweet?

    Je "verwijdert" een Retweet niet, maar als je van gedachten verandert over iets dat je in je feed hebt gedeeld, kun je het verwijderen. Tik of klik nogmaals op de Retweet-knop om de retweet ongedaan te maken en uit uw feed te verwijderen. Als je een Tweet hebt geciteerd, gedraagt deze zich als een gewone post en kun je hem net als al het andere verwijderen.

    Hoe verwijder ik volgers op Twitter?

    Dankzij een update van oktober 2021 kun je nu volgers op Twitter verwijderen en zelfs blokkeren om jou te volgen. Als u een volger wilt verwijderen, opent u Twitter in een webbrowser, gaat u naar hun accountpagina en selecteert u Meer > Deze volger verwijderen.

Aanbevolen: