Twitter details het bijgewerkte privacybeleid in spelvorm

Twitter details het bijgewerkte privacybeleid in spelvorm
Twitter details het bijgewerkte privacybeleid in spelvorm
Anonim

Twitter heeft zijn bijgewerkte (en naar verluidt verduidelijkte) privacybeleid onthuld, samen met een spel dat je in je webbrowser kunt spelen en dat bedoeld is om de meer complexe elementen uit te leggen.

Privacy op Twitter is belangrijk voor veel mensen, en dat is waarschijnlijk de reden waarom Twitter Safety de updates van zijn beleid rechtstreeks op het platform heeft aangekondigd. Volgens Twitter was het doel om het nieuwe beleid voor de gemiddelde persoon gemakkelijker te ontleden door de hoeveelheid juridisch jargon te verminderen en duidelijker taalgebruik te gebruiken. Het heeft ook Twitter Data Dash uitgebracht - een browsergebaseerd spel dat je kunt spelen en dat mensen zou moeten helpen de meer gecompliceerde elementen van het beleid beter te begrijpen.

Image
Image

Twitter Data Dash, als een spel, is een mechanisch eenvoudige aangelegenheid waarbij elk niveau wordt gethematiseerd naar een ander aspect van het gebruik van het sociale-mediaplatform. Spring over advertenties heen, vermijd ongewenste directe berichten terwijl u degene opent die u wel wilt, enzovoort. Er verschijnt een tekstvak aan het begin van elke sectie om het doel uit te leggen en hoe het verbinding maakt met Twitter. Daarna ga je botten verzamelen terwijl je andere items zoekt of obstakels ontwijkt.

Hoewel de game eigenlijk meer een cartoonachtige weergave is van het gebruik van Twitter als een service, niet een soort beschrijving van het privacybeleid. Voor die details kunt u beter de bijgewerkte website raadplegen. Het legt uit welke gegevens worden verzameld, hoe het die gegevens gebruikt, hoe uw informatie wordt gedeeld, hoe lang gegevens worden opgeslagen, wat u kunt doen om uw informatie te beheren en wettelijke rechten.

Het nieuwe privacybeleid is vanaf vandaag van kracht en Twitter Data Dash is nu openbaar beschikbaar.

Aanbevolen: