Roomba i3 en i3+ Krijg Siri-ondersteuning in een nieuwe update

Roomba i3 en i3+ Krijg Siri-ondersteuning in een nieuwe update
Roomba i3 en i3+ Krijg Siri-ondersteuning in een nieuwe update
Anonim

De nieuwste update voor iRobot's Roomba i3 en i3+ robotstofzuigers voegt Siri-spraakondersteuning toe, evenals een aantal andere functies.

Met de iRobot Genius 4.0-update kun je Siri op je iOS-apparaat gebruiken om je Roomba te vertellen dat hij moet beginnen met schoonmaken, van specifieke kamers tot het hele huis. Je kunt ook aangepaste zinnen en commando's instellen voor verschillende situaties.

Image
Image

Samen met Siri-ondersteuning is Smart Mapping uitgebreid zodat u uw eigen aangepaste kaarten kunt maken en uw Roomba naar specifieke kamers kunt sturen. U kunt ook de reinigingsvoorkeuren voor elke kamer aanpassen voor het geval sommige plekken een tweede doorgang of een extra spray met reinigingsoplossing nodig hebben. Bovendien kan het schoonmaaktijden bijhouden om het gemakkelijker te maken om een schoonmaakschema te maken dat bij uw leven past.

Er wordt ook een functie voor kinder- en huisdiervergrendeling toegevoegd waarmee u de knop Clean op het apparaat kunt uitschakelen om onbedoeld starten door onbedoeld indrukken te voorkomen. Op dezelfde manier kunt u met Niet storen specifieke tijden instellen voor uw Roomba om te voorkomen dat u schoonmaakt - tijdens vergaderingen, wanneer u probeert te slapen, enz.

Image
Image

Ten slotte voegen de Roomba j7 en j7+ kleding en handdoeken toe aan hun lijst met herkende en vermijdbare objecten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vooraf vrijmaken van een pad.

De gedeelten Niet storen en Smart Mapping van de iRobot Genius 4.0-update zouden nu beschikbaar moeten zijn voor Roomba-stofzuigers met wifi en Braava-jetmoppen. De andere functies worden tot eind juni uitgerold.

Aanbevolen: