Hoe Fortnite op iPad te krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Fortnite op iPad te krijgen
Hoe Fortnite op iPad te krijgen
Anonim

Wat te weten

  • Je kunt Fortnite niet downloaden naar je iPad vanuit de Apple App Store of vanuit andere app stores.
  • Als je Fortnite eerder had geïnstalleerd, kun je het terughalen via het gedeelte Aankoopgeschiedenis in de App Store-app.
  • Een service zoals GeForce Now geeft je toegang tot Fortnite via hun app.

Dit artikel bevat instructies voor het spelen van Fortnite vanaf je iPad. Omdat Apple en Epic Games op gespannen voet staan, zijn er grenzen aan hoe je de game kunt downloaden en openen, maar als je vastbesloten bent, heb je opties.

Is er Fortnite voor iPad?

Het korte antwoord is nee. Er is momenteel geen Fortnite-app voor iPad (of een ander iOS-apparaat). Dit komt omdat Apple en Epic-games ruzie maken. Als gevolg hiervan heeft Apple de Fortnite-app uit de App Store gehaald. Dus als je het in het verleden nog nooit hebt gespeeld, is er geen manier om Fortnite rechtstreeks aan je iPad toe te voegen.

Er zijn echter enkele oplossingen. En als je de game in het verleden wel op een van je iOS- of iPadOS-apparaten hebt geïnstalleerd, kun je deze opnieuw installeren en toegang krijgen tot een deel van de Fortnite-inhoud.

Hoe Fortnite op iPad te krijgen als je het eerder hebt gedownload

Als je Fortnite eerder op je iPhone of iPad hebt geïnstalleerd, heb je geluk. Je kunt het terugkrijgen. Helaas, aangezien Epic geen Apple-apparaten ondersteunt, heb je alleen toegang tot Fortnite via hoofdstuk 2, seizoen 4. Nieuwe updates sindsdien worden niet meegeleverd. Toch is het een begin. Als u Fortnite opnieuw wilt installeren, gaat u als volgt te werk:

  1. Open de App Store op je iPad en tik op je profielfoto.

    Image
    Image
  2. Tik op Gekocht.

    Image
    Image
  3. Tik op Mijn aankopen.

    Image
    Image
  4. Scroll door de apps of gebruik de zoekbalk om Fortnite te vinden.

    Image
    Image
  5. Als je het vindt, tik je op het downloadpictogram om het op je apparaat te installeren.

Als je het niet hebt gedownload, maar iemand in je familie heeft het wel gedaan, kun je delen met gezin instellen en dan kun je het openen via hun download. U moet er echter rekening mee houden dat het instellen van Family Sharing betekent dat u uw Apple ID aan die van iemand anders moet koppelen, dus zorg ervoor dat u dit alleen doet als u een familielid bent en u hen uw gevoelige gegevens kunt toevertrouwen.

Hoe toegang te krijgen tot Fortnite als je het in het verleden niet hebt gedownload

Als je Fortnite niet hebt gedownload in de tijd dat het beschikbaar was in de App Store, dan heb je nog een andere optie. Sommige gameservices, zoals GeForce Now, hebben het mogelijk beschikbaar voor je om via hun app op je iPad te spelen. Het goede nieuws is dat die apps waarschijnlijk aanraakbedieningen hebben die het spelen van het spel vanaf je iPad gemakkelijker maken. Het slechte nieuws is dat je je op de dienst moet abonneren om te kunnen spelen. Abonnementen op gameservices kunnen overal tussen $ 10 per maand en meer dan $ 30 per maand kosten, afhankelijk van de service waarop u zich abonneert en de functies die bij het abonnement zijn inbegrepen.

FAQ

    Hoe krijg ik Fortnite op iPhone?

    Wat geldt voor de iPad geldt voor de iPhone; als je Fortnite eerder hebt gedownload van de App Store, kun je het opnieuw op je telefoon installeren. Als je dat nog niet hebt gedaan, kun je nog steeds tijdelijke oplossingen gebruiken, zoals GeForce Now.

    Wanneer komt Fortnite Mobile terug?

    Zowel Apple als Google hebben de officiële Fortnite-apps uit hun winkels verwijderd. Wanneer (of als) ze terugkomen, is het aan de drie bedrijven om een deal te sluiten. Tot die tijd kun je Fortnite echter downloaden naar je Android-telefoon via de website van Epic. Als je een Samsung-apparaat hebt, is de game ook beschikbaar in de app store van dat bedrijf.

Aanbevolen: