Hoe Fortnite op iPhone te krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Fortnite op iPhone te krijgen
Hoe Fortnite op iPhone te krijgen
Anonim

Wat te weten

  • Om Fortnite op iOS opnieuw te downloaden, opent u de App Store, tikt u op uw Account-pictogram > Purchased en selecteert u Fortnite.
  • Om Fortnite te downloaden met Family Sharing, ga naar Settings > Apple ID > Family Sharingen schakel het delen van aankopen in.
  • Meld je aan voor Nvidia GeForce Now en speel Fortnite via de Safari-webbrowser.

Fortnite is niet langer beschikbaar in de iOS App Store. In dit artikel laten we je alternatieve manieren zien om Fortnite op je iPhone te spelen en waar je op moet letten tijdens het proces.

Hoe download ik Fortnite op mijn iPhone?

Als je Fortnite voor het eerst op je iPhone probeert te downloaden, hebben we slecht nieuws voor je. De populaire Battle Royale-game is niet langer beschikbaar in de iOS App Store. Als zodanig is er geen manier om het voor de eerste keer te downloaden. Als je het echter op je iPhone hebt gedownload, kun je het van het tabblad Mijn aankopen halen om het opnieuw te downloaden.

  1. Open eerst de App Store op je iPhone.
  2. Tik op je accountpictogram bovenaan het scherm.
  3. Selecteer Gekocht.
  4. Vind Fortnite in de lijst met apps. Je kunt ook filteren via Niet op deze iPhone optie om het gemakkelijker te maken om apps te vinden die je nog niet hebt geïnstalleerd.

    Image
    Image

Hoe krijg je Fortnite op iOS na de ban van 2020?

Als je niet het geluk had om Fortnite te downloaden voordat Apple het in 2020 verbood, dan kun je proberen toegang te krijgen via de Family Sharing-functie van Apple. Je moet deze functie inschakelen op de telefoon met toegang tot Fortnite en op de telefoon waarop je deze wilt downloaden.

  1. Open de Settings app op de iPhone met Fortnite.
  2. Tik op je Apple ID.
  3. Tik op Delen met gezin en voeg de Apple ID van het andere apparaat toe aan je gezin.

    Image
    Image

Zodra Family Sharing is ingesteld en de tweede iPhone aan de familie is toegevoegd, kun je Fortnite ook opnieuw downloaden op dat nieuwe apparaat.

Fortnite nu downloaden via Nvidia GeForce

Voor deze optie moet je natuurlijk al een andere iPhone hebben met toegang tot de Fortnite-app. Als je dat niet doet, kun je altijd de Battle Royale spelen met Nvidia's GeForce Now-programma.

GeForce Now is een cloud-gamingservice die gratis en betaalde niveaus biedt. Als je bent geabonneerd, kun je de nieuwste versie van Fortnite op je iPhone of iPad spelen via de Safari-browser.

Ga om te beginnen naar de Nvidia GeForce Now-website en kies een abonnementsoptie. We raden aan om eerst de gratis versie uit te proberen om er zeker van te zijn dat je met internet probleemloos kunt spelen. Nadat u zich hebt aangemeld, hoeft u alleen maar Fortnite op de service te vinden en vervolgens te starten om aan de slag te gaan. Je moet inloggen op je Epic Games-account, maar dan zou je in staat moeten zijn om erin te springen en te vechten voor je volgende Victory Royale.

FAQ

    Waarom crasht Fortnite steeds op mijn iPhone?

    Apps crashen door bugs en softwareconflicten. Wanneer een iPhone-app blijft crashen, update of installeer deze dan opnieuw, update en herstart je telefoon.

    Hoe verwijder ik mijn Fortnite-account op een iPhone?

    Je kunt je Fortnite-account verwijderen door naar de Epic Games-website te gaan in de Safari-browser. (Als je de Fortnite-app verwijdert, wordt je Fortnite-account niet verwijderd.)

    Hoeveel opslagruimte neemt Fortnite in beslag op een iPhone?

    De mobiele Fortnite-app neemt ongeveer 3 GB aan ruimte in beslag op je iPhone. Als je geen ruimte hebt, maak dan ruimte vrij op je iPhone.

Aanbevolen: