Apple Education Discount Loophole Is No More

Apple Education Discount Loophole Is No More
Apple Education Discount Loophole Is No More
Anonim

Apple's korting voor universiteitsstudenten, docenten en personeel stond vroeger iedereen toe om het te claimen, maar het bedrijf heeft de beperkingen aangescherpt en de al lang bestaande maas in de wet gedicht.

De verandering werd op Reddit opgemerkt door siddharthsure, die opmerkte dat de onderwijswinkel van Apple is begonnen met het vereisen van verificatie van de status van studenten of docenten via UNIDAYS. De onderwijswinkel zelf is niet eens toegankelijk totdat verificatie is uitgevoerd. Daarnaast wordt de korting beperkt tot één apparaat per jaar. Hoewel verificatie in andere landen de norm was, is dit een nieuwe ontwikkeling voor de VS.

Image
Image

Voorheen kon iedereen beweren een student of docent te zijn en de korting te ontvangen zonder dat verificatie nodig was. In plaats daarvan zou Apple soms willekeurige aankopen met korting controleren op geldigheid en het verschil in rekening brengen als werd vastgesteld dat ze ongeldig waren. Het beperkte de korting ook niet tot een bepaald aantal artikelen - zolang je het in de onderwijswinkel kocht, kreeg je het.

Image
Image

Veel Reddit-gebruikers hebben erop gewezen dat het nog steeds mogelijk is om MacBooks en andere apparatuur met korting te vinden bij andere geautoriseerde retailers. In sommige omstandigheden zou het zelfs goedkoper zijn dan de studentenkorting rechtstreeks via Apple te gebruiken. Vooral tijdens "terug naar school" verkopen en dergelijke.

Deze aanpak heeft echter zijn eigen beperkingen, aangezien de verkoopprijzen alleen gelden voor voorraadhardware. Dus als je specifieke componenten of geheugenvereisten nodig hebt, moet je misschien nog steeds via Apple gaan.

Aanbevolen: