Hoe tekstgroepen op iPhone te verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe tekstgroepen op iPhone te verwijderen
Hoe tekstgroepen op iPhone te verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Als u een tekstgroep op de iPhone wilt verwijderen, veegt u het groepsbericht naar links en tikt u op Verwijderen.
  • Tik op de profielpictogrammen of het i-pictogram boven aan een groepsbericht, tik vervolgens op Dit gesprek verlaten en bevestig dat je wilt vertrekken.
  • Als iemand in je groep Android gebruikt, kun je het gesprek verwijderen, maar het zal de volgende keer dat er berichten binnenkomen opnieuw verschijnen.

Dit artikel bevat instructies voor het verlaten van een tekstgroep, het dempen van meldingen in een tekstgroep en het permanent verwijderen van een groepschat.

Hoe verwijder ik een tekstgroep?

Tekstgroepen zijn sms-berichten die met drie of meer mensen worden gedeeld. U kunt een tekstgroep starten, of iemand anders kan dat. Als je deel uitmaakt van een tekstgroep waaraan je niet meer wilt deelnemen, kun je de tekstgroep verwijderen om jezelf uit het gesprek te verwijderen. Om dat te doen:

  • Tik op iOS 12 en nieuwer op de profielpictogrammen bovenaan de berichtenreeks en tik vervolgens op Leave this Conversation.
  • Tik op iOS 11 en ouder op het i-pictogram bovenaan de berichtenreeks en tik vervolgens op Dit gesprek verlaten.

Zodra je het gesprek hebt verlaten, ontvang je geen meldingen meer van de groepstekst, tenzij iemand in de groep een Android-gebruiker is. In dat geval komt de tekstgroep terug wanneer iemand een bericht in de groep stuurt.

Als dat zo is, wil je misschien de meldingen van de groep stoppen. Open hiervoor de berichtenreeks en tik op de profielpictogrammen of het i-pictogram bovenaan de berichtenreeks.(Het hangt af van de versie van iOS die je hebt.) Zet vervolgens Hide Alerts Aan (de knop is groen wanneer Aan en grijs wanneer Uit). Je ontvangt geen meldingen meer voor berichten in deze groep.

Image
Image

Hoe verwijder ik recente tekstgroepen op de iPhone?

Er is ook een andere manier om tekstgroepen op je iPhone te verwijderen. Zoek het groepsbericht in uw sms-lijst, veeg het groepsbericht naar links en tik op Verwijderen. Deze methode verwijdert de groep voor jou, maar laat deze actief voor andere mensen.

Image
Image

Je wordt verwijderd uit het huidige gesprek in de groep. Als er echter een Android-gebruiker in de groep is wanneer het volgende bericht binnenkomt, wordt u weer bij het gesprek betrokken. Je kunt de bovenstaande instructies gebruiken om de meldingen voor de groep te dempen.

Als de mensen in de groep die je hebt verwijderd een nieuwe tekstthread starten en je eraan toevoegen, ontvang je die berichten. Je moet deze stappen opnieuw doorlopen om ze niet meer te ontvangen.

Hoe verwijder je permanent een groepschat?

Om een groepschat permanent te verwijderen, kun je dezelfde veeg naar links gebruiken en op Delete actie tikken om alle berichten in het gesprek te verwijderen. Zorg ervoor dat je alle gedeelde afbeeldingen of video's uit de chat hebt opgeslagen voordat je deze verwijdert, want als ze eenmaal verdwenen zijn, kun je ze niet meer terugkrijgen.

FAQ

    Hoe maak ik tekstgroepen op een iPhone?

    Start een groepstekst op de iPhone door Berichten te openen en te tikken op Compose > Toevoegen (Plus-pictogram) > en zoeken naar contacten om toe te voegen aan de groepstekst. Typ vervolgens uw bericht en druk op Verzenden.

    Hoe noem ik tekstgroepen op mijn iPhone?

    Om je tekstgroep een naam te geven op een iPhone, open je de groepstekst > tik op de pictogrammen bovenaan het gesprek > en selecteer Naam en foto wijzigenTyp een nieuwe naam > wijs elke deelnemer een nieuwe foto toe als u wilt > en selecteer Done als u klaar bent. Als je de optie voor het wijzigen van de naam niet ziet, komt dat omdat niet iedereen in de tekstgroep een Apple-apparaat heeft.

    Hoe verwijder ik groepen uit sms-berichten op Android?

    Als je een groepstekst op Android wilt achterlaten, moet je iemand vragen je te verwijderen. U kunt het gesprek echter dempen of verwijderen om geen meldingen meer te ontvangen. Selecteer de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek van het gesprek en tik op de Notifications bel om waarschuwingen uit te zetten of kies Delete

Aanbevolen: