Hoe berichten op Apple Watch te verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe berichten op Apple Watch te verwijderen
Hoe berichten op Apple Watch te verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Om te verwijderen, drukt u op de Digital Crown, selecteert u Berichten, veegt u naar links op een bericht en selecteert u de Prullenbak.
  • Je kunt maar één bericht tegelijk verwijderen.

Dit artikel legt uit hoe je berichten op een Apple Watch kunt verwijderen. Instructies zijn van toepassing op alle versies van de Apple Watch en watchOS.

Hoe berichten op Apple Watch te verwijderen

Het zou logischer zijn en minder tijd kosten om alle berichten in één keer van de Apple Watch te verwijderen. Helaas is een schone opruiming van berichten geen optie. U kunt gesprekken echter één voor één verwijderen. Hier is hoe.

  1. Druk op de Digital Crown op de Apple Watch om het app-scherm te openen.
  2. Selecteer Berichten en scrol omlaag naar het gesprek dat u wilt verwijderen.
  3. Veeg naar links in het gesprek om twee opties weer te geven.
  4. Tik op het rode Prullenbak icoon aan de rechterkant om de discussie te verwijderen.

    Image
    Image
  5. Herhaal deze stappen voor alle gesprekken die je van je Apple Watch wilt verwijderen.

Waarom berichten van de Apple Watch verwijderen?

Een van de meest voorkomende toepassingen van de Apple Watch is het beantwoorden van sms-berichten op het apparaat zelf. Naast het maken van teksten komt de optie om berichten te verwijderen, wat belangrijk is om opslagruimte te besparen. Zo verwijdert u berichten op een Apple Watch.

De Apple Watch wordt geleverd met maximaal 32 GB opslagruimte, afhankelijk van het model. Het is niet waarschijnlijk dat je dat allemaal met alleen teksten vult, maar Berichten zijn een plek waar je wat ruimte kunt vrijmaken als dat nodig is. Gezien hoe vervelend het proces is, zou je moeten overwegen om sms-berichten te verwijderen als een van de verschillende manieren om wat gegevens op je apparaat vrij te maken.

Nadelen van het verwijderen van berichten van Apple Watch

Hoewel veel apps synchroniseren tussen de Apple Watch en iPhone, is Berichten daar niet een van. Gesprekken die u van het horloge verwijdert, staan nog steeds op uw iPhone en discussies die u op uw telefoon wist, kunnen op uw horloge blijven staan.

Dit betekent dat, afgezien van enkele organisatorische verbeteringen en toegevoegde opslagruimte, het verwijderen van berichten van de Apple Watch weinig praktische voordelen heeft. Je kunt waarschijnlijk beter je Muziek-app opschonen, die meer een ruimtezwijn kan zijn dan Berichten.

Aanbevolen: