Hoe berichten op Facebook Messenger te verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe berichten op Facebook Messenger te verwijderen
Hoe berichten op Facebook Messenger te verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Facebook.com: Selecteer Messenger > Bekijk alles in Messenger > elke chat > beweeg de cursor over een bericht > drie verticale stippen > Verwijderen.
  • Messenger-app: Open elke chat, houd een bericht ingedrukt en selecteer Verwijderen> Verwijderen voor jou.
  • Een gesprek verwijderen: Plaats de muisaanwijzer erop > selecteer de drie horizontale stippen > Delete Chat. Het proces is anders op Android en iOS.

Dit artikel bevat instructies voor het verwijderen van berichten van Messenger met behulp van de Facebook-website en van de Messenger-app.

Hoe berichten op Facebook.com te verwijderen

Messenger bewaart al je berichten in je inbox totdat je besluit ze zelf te verwijderen. Je kunt individuele chatberichten en hele gesprekken verwijderen om je inbox op te schonen. De volgende instructies laten je zien hoe je berichten op Facebook.com kunt verwijderen.

  1. Selecteer de Messenger knop in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  2. Selecteer Bekijk alles in Messenger onderaan het Messenger-venster.

    Image
    Image
  3. Als u een individueel chatbericht wilt verwijderen, selecteert u een chat in de linkerkolom om deze in het middelste chatvenster te openen. Beweeg vervolgens uw cursor over het bericht dat u wilt verwijderen. Er verschijnen drie opties.

    Image
    Image
  4. Selecteer de drie verticale stippen (Meer) gevolgd door Remove.

    Image
    Image
  5. Selecteer Remove in het pop-upvenster om te bevestigen.

    Image
    Image

    Opmerking

    Het bericht verdwijnt alleen uit je account. Iedereen in de chat kan het bericht nog steeds zien.

  6. Om een heel gesprek te verwijderen, beweegt u uw cursor over een chat in de linkerkolom en selecteert u de drie horizontale stippen die verschijnen.

    Image
    Image
  7. Selecteer Verwijder Chat in de vervolgkeuzelijst.

    Image
    Image

    Tip

    Je kunt ook Archive Chat selecteren om het uit je chats in de linkerkolom te verwijderen. Om chats te zien die je hebt verborgen, selecteer je de drie horizontale stippen bovenaan de kolom, gevolgd door Gearchiveerde chats.

  8. Selecteer Delete Chat in het pop-upvenster om te bevestigen.

    Image
    Image

Hoe berichten te verwijderen in de Messenger-app

De volgende stappen laten zien hoe je berichten kunt verwijderen in de Messenger-app voor iOS of Android. Ze zijn van toepassing op beide versies van de app, maar screenshots zijn afkomstig uit de iOS-app.

  1. Als je een individueel chatbericht wilt verwijderen, tik je op het gesprek om de chat te openen, en houd je je vinger op het individuele bericht.
  2. Tik op Verwijderen onderaan het scherm.
  3. Tik op Verwijderen voor jou om te bevestigen.

    Image
    Image

    Opmerking

    Elk bericht dat je verwijdert, verdwijnt alleen uit je eigen Messenger-account. (Ze zijn nog steeds zichtbaar voor anderen die bij de chat betrokken zijn.) U kunt echter Unsend kiezen voor elk bericht dat u hebt verzonden, ongeacht hoe lang geleden het was om het te verwijderen uit inbox van anderen.

  4. Als je een hele conversatie wilt verwijderen met Messenger voor Android, tik op en houd je vinger ingedrukt op een conversatie, en tik vervolgens opVerwijderen.

    Om een volledig gesprek te verwijderen met Messenger voor iOS, veeg naar links op een gesprek, tik Meeren tik vervolgens op Verwijderen.

    Tip

    Als je Messenger voor iOS of Android gebruikt, kun je ook Archiveren selecteren als je het gesprek niet permanent wilt verwijderen.

  5. Tik op Verwijderen om te bevestigen.

    Image
    Image

Tip

Wilt u gesprekken in bulk verwijderen? Het is momenteel niet mogelijk om meerdere gesprekken te selecteren om ze allemaal tegelijk te verwijderen op Facebook.com of in de app. U kunt deze beperking echter mogelijk omzeilen met een Chrome-extensie van derden genaamd Fast Delete Messages.

FAQ

    Hoe deactiveer je Facebook Messenger?

    Eerst moet je je Facebook-account deactiveren. Ga vervolgens vanuit de mobiele app naar Chats > profile picture > Juridisch en beleid > Messenger deactiveren > Deactivate.

    Hoe log je uit bij Facebook Messenger?

    Op de iPhone opent u het menu, scrolt u naar beneden en kiest u Uitloggen Als u een webbrowser of de mobiele Android-app gebruikt, gaat u naarInstellingen en privacy > Instellingen > Beveiliging en inloggen > Waar u bent ingelogdZoek uw apparaat en selecteer de drie verticale stippen en selecteer vervolgens Uitloggen

    Hoe deblokkeer je iemand op Facebook Messenger?

    Ga op iOS en Android naar je profielfoto > Privacy > Geblokkeerde accounts, selecteer de persoon die je wilt deblokkeren en kies Blokkeer berichten en oproepenSelecteer op de Messenger.com-website uw foto > Voorkeuren > Accountinstellingen > Blocking > Block Messages > Unblock

    Wat is de Vanish-modus van Facebook Messenger?

    Vanish Mode is een Facebook Messenger-functie waarmee je berichten, foto's, emoji en meer kunt verzenden die verdwijnen zodra de persoon naar wie je ze stuurt ze bekijkt en het chatvenster sluit. Het werkt niet op groepschats en je moet je ervoor aanmelden.

Aanbevolen: