Hoe SMS-berichten op iPhone op te slaan

Inhoudsopgave:

Hoe SMS-berichten op iPhone op te slaan
Hoe SMS-berichten op iPhone op te slaan
Anonim

Wat te weten

  • Tik op een bericht en houd het vast totdat het menu verschijnt > selecteer Meer > selecteer de berichten die u wilt opslaan. Tik op de pijl in de rechterbenedenhoek.
  • Er wordt een nieuw bericht geopend met de geselecteerde berichten in de hoofdtekst. Voeg een ontvanger toe en verzend of kopieer en plak de berichten in een notitie.
  • Vanaf het begin van de thread, leg het scherm vast door de knoppen Home en Volume omhoog te selecteren. Scroll naar beneden en herhaal voor de hele thread.

Dit artikel bevat instructies voor het opslaan van sms-berichten op een iPhone met iOS 14 of hoger, inclusief het opslaan van individuele berichten en hele gesprekken.

Is er een manier om tekstberichten op de iPhone op te slaan?

Strict genomen is er geen manier om een bericht of een groep berichten te selecteren en vervolgens opslaan op de iPhone te selecteren. U kunt echter wel sms-berichten opslaan, u hoeft alleen een tijdelijke oplossing te gebruiken.

Een manier om berichten op de iPhone op te slaan, is door er schermafbeeldingen van te maken. Deze methode is handig als u de tijdstempels en lay-out van de berichten wilt opslaan.

Om screenshots van je berichten te maken, open je de thread die je wilt vastleggen. Druk vervolgens tegelijkertijd op de knoppen Volume omhoog en Home op uw telefoon. Hiermee wordt een screenshot gemaakt van de berichten die op het scherm worden weergegeven.

Mogelijk moet je scrollen en meerdere screenshots maken als je een heel gesprek wilt bewaren. Als je lange berichten of discussielijnen probeert op te slaan, is dit misschien niet de beste optie, tenzij je de tijdstempels bijgevoegd moet hebben.

Hoe bewaar ik een volledig tekstgesprek op mijn iPhone?

Als je een hele conversatie wilt opslaan, en je hebt geen tijdstempels nodig, dan is een tweede manier om teksten en hele tekstconversaties op te slaan, ze door te sturen naar jezelf of een ander telefoonnummer. Dit is wat je moet doen.

  1. Open de berichtenreeks op uw iPhone en tik op een van de berichten in de reeks en houd deze vast.
  2. Als het bericht wiebelt, laat je het los en er verschijnt een menu. Tik op Meer.

    Image
    Image
  3. Selecteer de berichten die je wilt opslaan door erop te tikken en tik vervolgens op de pijl in de rechterbenedenhoek.
  4. Er wordt een nieuw bericht geopend met de geselecteerde berichten in de hoofdtekst van het bericht. Voeg uw ontvanger toe en tik op de knop Verzenden.

    Image
    Image

Je kunt dezelfde methode gebruiken om de berichten te kopiëren en in een notitie op je iPhone te plakken. Gewoon, in plaats van een ontvanger toe te voegen en het bericht door te sturen, kopieert u zodra het nieuwe bericht met uw doorgestuurde teksten verschijnt, het volledige tekstblok en opent u vervolgens uw notitietoepassing en plakt u het in een nieuw document.

Nogmaals, deze methode slaat de tijdstempels of opmaak van de berichten niet op, maar het is een manier om ervoor te zorgen dat u de hoofdtekst van de teksten behoudt.

Aanbevolen: