Apple TV komt naar de videoplatforms van Comcast

Apple TV komt naar de videoplatforms van Comcast
Apple TV komt naar de videoplatforms van Comcast
Anonim

Comcast heeft aangekondigd dat het de Apple TV-app naar zijn platforms brengt, inclusief de Xfinity X1-streamingservice, Flex-settopbox en de XClass 4K-tv's.

Volgens Variety werd de deal aangekondigd tijdens de Q3-winstoproep van het bedrijf, omdat Apple en Comcast ernaar streven het bereik van hun diensten en platforms uit te breiden. De Apple TV-app komt ook naar het XiOne-streamingapparaat van Comcast in Italië en Duitsland en naar Sky Glass-tv's in het Verenigd Koninkrijk.

Image
Image

Eigenaars van een van deze apparaten of services hebben toegang tot Apple TV Plus, de uitgebreide iTunes-bibliotheek en geselecteerde kanalen van derden, zoals Paramount Plus en Showtime. Comcast heeft ook bevestigd dat het toegang geeft tot andere Apple TV-functies en diensten en apps van derden, zoals HBO Max en Hulu.

Tijdens de oproep werd ook onthuld dat de streaming-apps Xfinity Stream en Sky Go van Comcast zullen worden gelanceerd op de settopboxen van Apple TV. Details zijn echter schaars en het is niet bekend hoe Apple-eigenaren zullen profiteren van deze uitwisseling.

Comcast verkoopt al veel van de genoemde functies aan zijn klanten.

Image
Image

Momenteel zijn er geen vaste data voor een officiële release. Tijdens het gesprek verklaarde een vertegenwoordiger van Comcast echter dat de Apple TV-app de komende maanden op deze platforms zal worden gelanceerd.

Er werd ook niet vermeld wanneer de Xfinity- en Sky Go-apps hun debuut zullen maken.

Aanbevolen: