Fios TV-app komt naar Apple TV en Amazon Fire TV

Fios TV-app komt naar Apple TV en Amazon Fire TV
Fios TV-app komt naar Apple TV en Amazon Fire TV
Anonim

Verizon-gebruikers kunnen donderdag de Fios TV-app op hun Apple TV en Amazon Fire TV installeren, waardoor ze in meerdere kamers kunnen streamen zonder extra Fios TV-boxen te kopen.

Verizon heeft verschillende nieuwe toevoegingen aan zijn Mix-and-Match-plan aangekondigd, met name de optie voor klanten om de Fios TV-app op hun Apple TV en Amazon Fire TV te installeren. Nieuwe Fios TV-pakketten zullen een gratis Fios TV One-box bevatten, maar de noodzaak om extra boxen aan te schaffen voor gebruik in andere kamers wordt afgebouwd.

Image
Image

Zolang je een Apple TV 4K, Apple TV HD of Amazon Fire TV hebt (en je hebt aangemeld voor Fios TV), kun je vanaf donderdag de Fios TV Home-app downloaden en installeren.

Dit is echter alleen van toepassing op deze specifieke tv's, dus als je geïnteresseerd bent in Fios TV maar geen van de genoemde modellen bezit, heb je nog steeds meerdere Fios TV One-boxen nodig voor meerdere kamers.

Volgens de aankondiging van Verizon: "Ouders kunnen live sportevenementen bekijken op de Fios-box in de woonkamer, terwijl kinderen tekenfilms kijken en tieners komedies kijken op aangesloten tv's in hun slaapkamers. Met Fios TV One voor meer flexibiliteit, Fios TV gebruikers kunnen gemakkelijker tv's plaatsen in de keuken, op het achterterras of in andere delen van het huis."

Bijgewerkte prijsgegevens zijn beschikbaar op Verizon's Bundles-pagina wanneer de nieuwe Mix-and-Match-plannen morgen worden uitgerold.

Aanbevolen: