Hoe Magic Keyboard op een Mac aan te sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Magic Keyboard op een Mac aan te sluiten
Hoe Magic Keyboard op een Mac aan te sluiten
Anonim

Wat te weten

  • Sluit je Magic Keyboard aan op je Mac met de USB-C naar Lightning-kabel om het eerst te koppelen.
  • Klik op Apple Logo > Systeemvoorkeuren > Bluetooth om te controleren of de apparaten zijn gekoppeld.
  • Het Magic Keyboard met Touch ID werkt met alle Macs, maar de Touch ID-functie werkt alleen met Macs met de M1-chip.

Dit artikel leert je hoe je het nieuwste Magic Keyboard op een Mac kunt aansluiten, inclusief alle huidige modellen desktop Macs en MacBooks. Het laat je ook zien hoe je het toetsenbord uitschakelt en wat je moet doen als het niet wil koppelen.

Hoe sluit ik mijn Magic Keyboard aan?

Als je een Magic Keyboard met Touch ID hebt, duurt het instellen ervan om te werken met je Mac of MacBook niet lang en is het vrij eenvoudig. Hier leest u hoe u uw Magic Keyboard aansluit.

  1. Sluit je Magic Keyboard aan op je iMac, Mac Mini, Mac Pro, MacBook Air of MacBook Pro met de meegeleverde USB-C naar Lightning-kabel.
  2. Aan de bovenzijde van het Magic Keyboard zet u de aan/uit-schakelaar van het apparaat in de Aan-positie, zodat groen onder de schakelaar wordt weergegeven.
  3. Klik op uw Mac op het Apple-logo.

    Image
    Image
  4. Klik op Systeemvoorkeuren.
  5. Klik op Bluetooth.

    Image
    Image

    U kunt ook op de Apple-menubalk op Control Center > Bluetooth klikken om te controleren of het apparaat is gekoppeld.

  6. Wacht tot het apparaat klaar is met koppelen met je Mac.

    Image
    Image

    Als het apparaat wordt weergegeven maar niet automatisch wordt gekoppeld, klikt u op Connect om het proces te voltooien.

  7. Koppel de kabel los om het toetsenbord draadloos te blijven gebruiken.

Hoe zet ik het Magic Keyboard aan op mijn MacBook Pro?

Als je je Magic Keyboard eenmaal hebt gekoppeld aan je Mac, inclusief MacBook Pro, is het gebruik ervan eenvoudig. Zo zet je het aan voordat je het gebruikt.

Door de manier waarop het Magic Keyboard de batterij gebruikt, is het niet nodig om het handmatig uit te schakelen, tenzij je van plan bent het voor langere tijd niet te gebruiken.

  1. Op de bovenkant van het toetsenbord zet je de aan/uit-schakelaar zodat je een klein beetje groen onder de schakelaar ziet.
  2. Begin het toetsenbord te gebruiken om het in te schakelen. Eenmaal gekoppeld, wordt het automatisch gekoppeld aan je Mac elke keer dat je het gebruikt.

    Als dit niet het geval is, volg dan de bovenstaande stappen om het opnieuw te koppelen.

  3. Schakel de aan/uit-schakelaar de andere kant op om hem weer uit te schakelen als u van plan bent hem voor langere tijd niet te gebruiken.

Waarom kan mijn Magic Keyboard niet worden gekoppeld aan mijn Mac?

Als je Magic Keyboard geen verbinding kan maken met je Mac, kan dit verschillende redenen hebben.

  • Schakel het apparaat uit en weer in. Schakel het Magic Keyboard uit en weer in. Deze actie zal vaak de verbinding herstellen.
  • Sluit het toetsenbord aan met een kabel. Probeer uw MacBook en Magic Keyboard opnieuw fysiek te verbinden voordat u ze opnieuw koppelt via Bluetooth.
  • Controleer of Bluetooth is ingeschakeld. Controleer of Bluetooth is ingeschakeld voor uw MacBook door te klikken op Apple-logo > Systeemvoorkeuren > Bluetooth.

FAQ

    Hoe sluit ik een Magic Keyboard aan op een iPad?

    Om een toetsenbord aan uw iPad te koppelen, controleert u of Bluetooth is ingeschakeld via Instellingen > Bluetooth. Als je je Magic Keyboard voor de eerste keer aansluit, verschijnt het onder Other Devices. Selecteer je Magic Keyboard om het te koppelen met je iPad.

    Hoe sluit ik een Magic Keyboard aan op mijn iPhone?

    Tap Instellingen > Bluetooth > Aan > en kies je Magic Keyboard uitAndere apparaten Als je je toetsenbord al hebt gekoppeld met een ander apparaat zoals een iPad, volg dan het proces voor het ontkoppelen van Bluetooth-apparaten van je iPad; tik op het i pictogram naast het Magic Keyboard > Vergeet dit apparaat Selecteer op een Mac het apparaat uit het Bluetooth-menu > zweef over uw Magic Keyboard uit de lijst > klik op het x symbool > en kies Remove

Aanbevolen: