Hoe Magic Keyboard op een Macbook aan te sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Magic Keyboard op een Macbook aan te sluiten
Hoe Magic Keyboard op een Macbook aan te sluiten
Anonim

Wat te weten

  • Sluit je Magic Keyboard aan op je MacBook met de USB-C naar Lightning-kabel om het eerst te koppelen.
  • Klik op Apple Logo > Systeemvoorkeuren > Bluetooth om te controleren of de apparaten zijn gekoppeld.
  • Het Magic Keyboard met Touch ID werkt met alle Macs, maar Touch ID werkt alleen met apparaten met de M1-chip.

Dit artikel leert je hoe je het Apple Magic Keyboard met Touch ID aansluit op je MacBook en hoe je hem aanzet en gebruikt.

Hoe sluit ik mijn Magic Keyboard aan?

Als je net een Magic-toetsenbord met Touch ID hebt gekocht, duurt het niet lang om het in te stellen voor gebruik met je Apple-laptop. Hier leest u hoe u uw Magic Keyboard aansluit.

  1. Sluit je Magic Keyboard aan op je MacBook, MacBook Air of MacBook Pro met de meegeleverde USB-C naar Lightning-kabel.
  2. Aan de bovenzijde van uw Magic Keyboard zet u de aan/uit-schakelaar van het apparaat in de Aan-stand, zodat het groen eronder zichtbaar is.
  3. Klik op uw MacBook op het Apple-logo.

    Image
    Image
  4. Klik op Systeemvoorkeuren.
  5. Klik op Bluetooth.

    Image
    Image

    Klik op de Apple-menubalk op Control Center > Bluetooth om de koppeling te controleren.

  6. Wacht tot het apparaat klaar is met koppelen met je MacBook.

    Image
    Image

    Als het apparaat wordt weergegeven maar niet automatisch wordt gekoppeld, klikt u op Connect om het proces te voltooien.

  7. Koppel de kabel los om deze draadloos te gebruiken.

Hoe zet ik Magic Keyboard aan op mijn MacBook Pro?

Als je je Magic Keyboard eenmaal aan je MacBook Pro hebt gekoppeld, is het gebruik ervan heel eenvoudig. Zo zet je hem aan voor gebruik.

Door de manier waarop het Magic Keyboard de batterij gebruikt, is het niet nodig om het handmatig uit te schakelen, tenzij je van plan bent het voor langere tijd niet te gebruiken.

  1. Op de bovenkant van het toetsenbord zet je de aan/uit-schakelaar aan zodat je een klein beetje groen onder de schakelaar ziet.
  2. Begin het toetsenbord te gebruiken om het in te schakelen. Het wordt automatisch gekoppeld aan uw MacBook, op voorwaarde dat deze er eerder mee is gekoppeld.

  3. Draai de aan/uit-schakelaar de andere kant op om hem weer uit te schakelen.

Werkt het Magic Keyboard met Touch ID met alle MacBooks?

Ja en nee. Als Bluetooth-toetsenbord werkt het Magic Keyboard met Touch ID met alle MacBooks met Bluetooth-functionaliteit.

Om de Touch ID-functionaliteit van het Magic Keyboard te gebruiken, moeten gebruikers een Mac hebben die de Apple Silicon-chip bevat - de M1-processor. Dat omvat de MacBook Air (M1, 2020), MacBook Pro (13-inch, M1, 2020), evenals iMac (24-inch, M1, 2021) en Mac Mini (M1, 2020) en nieuwer.

Hoewel het toetsenbord werkt als een toetsenbord, mis je de beveiligingsfuncties die Touch ID biedt als je een ouder apparaat hebt.

Waarom past mijn Magic Keyboard niet bij mijn MacBook?

Als je Magic Keyboard geen verbinding maakt met je MacBook, kan dit verschillende redenen hebben. Hier leest u hoe u enkele van de meest voorkomende problemen kunt oplossen.

  • Zet het apparaat uit en weer aan. Schakel het Magic Keyboard uit en weer in. Deze actie zal vaak de verbinding herstellen.
  • Sluit het toetsenbord aan met een kabel. Probeer uw MacBook en Magic Keyboard opnieuw fysiek aan te sluiten voordat u ze repareert via Bluetooth.
  • Controleer of Bluetooth is ingeschakeld. Controleer of Bluetooth is ingeschakeld op uw MacBook door te klikken op Apple-logo > Systeemvoorkeuren > Bluetooth.

FAQ

    Hoe sluit ik een Magic Keyboard aan op een iPad?

    Volg de stappen om Bluetooth-apparaten te verbinden met iPads. Schakel het Magic Keyboard > in en schakel Bluetooth op uw iPad in via Settings > Bluetooth > en selecteer het toetsenbord via Other DevicesAls je je Magic Keyboard eerder met een ander apparaat hebt gekoppeld, ontkoppel dan eerst dat apparaat.

    Hoe sluit ik een Magic Keyboard aan op Windows 10?

    Om een Magic Keyboard op Windows 10 te gebruiken, start u Bluetooth-koppeling vanuit het Start menu > Instellingen > Bluetooth Verplaats de schakelaar naar de aan-positie naast Bluetooth als deze niet is ingeschakeld > klik op Bluetooth of ander apparaat toevoegen > Bluetooth Selecteer vervolgens Magic Keyboard wanneer het in de lijst met beschikbare apparaten verschijnt.

Aanbevolen: