LG onthult nieuwe lijn enorme tv's aan de muur

LG onthult nieuwe lijn enorme tv's aan de muur
LG onthult nieuwe lijn enorme tv's aan de muur
Anonim

LG heeft zijn nieuwe Direct View LED Extreme Home Cinema-lijn geïntroduceerd, die bestaat uit enorme schermen die bedoeld zijn voor luxe huizen.

Volgens LG gaan de schermformaten diagonaal van 81 inch tot maximaal 325 inch.

Image
Image

De schermresolutie is afhankelijk van de grootte. De kleinere schermen, die variëren van 81 inch tot 215 inch, worden weergegeven met een resolutie van 2K. Mid-range tv's hebben een 4K-resolutie en gaan van 163 inch tot 325 inch. Het zelfstandige 8K-scherm is 325 inch.

Er is ook de optie voor dubbele 2K- of 4K-schermen, die een beeldverhouding van 32:9 hebben. Met deze uitgestrekte schermen kunnen eigenaren twee of meer shows naast elkaar bekijken, of een videogame spelen op de ene en bijpraten over een show met de andere.

LG beveelt ook een verscheidenheid aan accessoires aan om de kijkervaring te verbeteren, zoals de WebOS-controllerbox van het bedrijf, die smart TV-functionaliteit toevoegt, De technologie achter de displays op wandformaat is de Direct View LED-technologie (DVLED).

Image
Image

DVLED-technologie brengt de pixels van het scherm dichter bij elkaar om een verbluffende resolutie en beeldkwaliteit te garanderen. Deze technologie beperkt echter hoe klein deze schermen kunnen zijn, wat verklaart waarom er geen kleinere opties zijn, althans nog niet.

De schermen zijn nog niet beschikbaar, maar LG neemt pre-orders aan op de bedrijfswebsite. Er zijn geen lijstprijzen gegeven voor de 2K- en 4K-schermen, maar CNET meldt dat het 8K-scherm een prijskaartje van $ 1,7 miljoen zal hebben.

Aanbevolen: