IRobot kondigt nieuwe Roomba j7+ aan

IRobot kondigt nieuwe Roomba j7+ aan
IRobot kondigt nieuwe Roomba j7+ aan
Anonim

Roboticabedrijf iRobot heeft de nieuwe Roomba j7+ stofzuiger aangekondigd met nieuwe functies aangedreven door Genius 3.0, de onlangs verbeterde kunstmatige intelligentie van het bedrijf.

Het bedrijf beweert in zijn persbericht dat de j7+ "met elk gebruik slimmer wordt" via een nieuw Genius 3.0 AI-systeem.

Image
Image

Met Genius 3.0 kan de robot leren wat de beste manier is om door een huis te navigeren dankzij de functie Smart Map Coaching. Met deze functie kan de Roomba de indeling van specifieke kamers vastleggen en waar het meubilair is opgesteld. Gebruikers kunnen de j7+ configureren om de schoonmaakvoorkeuren van een persoon te noteren, zoals welk gebied vaak moet worden schoongemaakt.

Gebruikers kunnen schema's maken voor de j7+ met de functie Opschonen terwijl ik weg ben. Met de iRobot Home-app kunnen eigenaren zien wanneer de robot begint of stopt met schoonmaken door de locatie van de telefoon te laten detecteren. Als de Roomba bijvoorbeeld detecteert dat de smartphone weg is, begint hij met schoonmaken totdat hij de telefoon detecteert. Eigenaren kunnen zien hoe lang het duurt om de Roomba schoon te maken door de geschatte schoonmaaktijden in de app te bekijken.

Image
Image

De j7+ heeft ook een Quiet Drive-modus, die de stofzuigcomponenten tijdelijk uitschakelt als hij momenteel niet aan het schoonmaken is. Het herkent en vermijdt ook snoeren en vast huisdierafval. iRobot zegt dat het elke j7+-eenheid zal vervangen als het ooit over huisdierafval loopt.

De Roomba j7+ is te koop met een prijskaartje van $849 op de website van het bedrijf. Het zal beschikbaar zijn voor fysieke aankoop in de winkel op 19 september.

Aanbevolen: