Hoe overbelasting van meldingen op Apple Watch te voorkomen

Inhoudsopgave:

Hoe overbelasting van meldingen op Apple Watch te voorkomen
Hoe overbelasting van meldingen op Apple Watch te voorkomen
Anonim

Wat te weten

  • Tik in de iPhone Watch-app op Meldingen. Schakel Notification Privacy en Notifications Indicator in om meldingen privé te houden.
  • Als u waarschuwingen van ingebouwde apps wilt beheren, gaat u naar Meldingen, tikt u op een app, zoals Berichten en tikt u vervolgens opAangepast > Meldingen uit.
  • Als u waarschuwingen van apps van derden wilt beheren, gaat u naar Notifications en scrolt u naar het onderste gedeelte. Schakel Mirror iPhone-waarschuwingen uit. uit

Dit artikel legt uit hoe je Apple Watch-meldingen kunt beperken, zodat je niet overspoeld wordt met informatie, inclusief hoe je de apps kiest waarvan je pushmeldingen wilt ontvangen en het soort meldingen dat je ontvangt. De informatie hier is van toepassing op alle versies van de Apple Watch.

Kies meldingsindicator en privacy-instellingen

Beheer de instellingen voor meldingen van je horloge door de apps te kiezen waarvan je meldingen wilt ontvangen en het soort meldingen dat je ontvangt.

Geen van de stappen die nodig zijn om meldingen op uw Apple Watch te beheren, vindt plaats op het horloge. In plaats daarvan worden alle meldingsinstellingen afgehandeld op de iPhone in de Watch-app.

  1. Open de Apple Watch app op je iPhone.
  2. Tik op Meldingen.
  3. Schakel de Meldingsindicator in door de schakelaar naar de Aan/groene positie te verplaatsen. Indien ingeschakeld, wordt er een kleine rode stip bovenaan het Apple Watch-scherm weergegeven wanneer er meldingen zijn.
  4. Schakel Privacy voor meldingen in in door de schakelaar naar de Aan/groene positie te verplaatsen als u privacybewust bent. Standaard geeft de Apple Watch de volledige tekst van meldingen weer. Als u bijvoorbeeld een sms-bericht ontvangt, wordt de inhoud van het bericht meteen weergegeven. Als Meldingsprivacy is ingeschakeld, tik je op de waarschuwing om de tekst weer te geven.

    Image
    Image

Apple Watch-meldingsinstellingen voor ingebouwde apps

Nadat je de instellingen hebt gekozen, beheer je de meldingen die je iPhone naar je Apple Watch stuurt vanuit de ingebouwde apps. Dit zijn de apps die bij het horloge worden geleverd en die u niet kunt verwijderen.

  1. Scroll naar het eerste gedeelte met apps op het scherm Meldingen en tik op de app waarvan je de meldingsinstellingen wilt wijzigen. In dit voorbeeld gebruiken we Agenda.
  2. Voor de meeste apps zijn er twee instellingen: Mirror my iPhone of Custom. Om dezelfde meldingsinstellingen te gebruiken als de app op je telefoon, tik je op Spiegel mijn iPhone, wat de standaardinstelling is.

    Als je bijvoorbeeld geen meldingen voor sms-berichten of van Facebook op je telefoon ontvangt, ontvang je geen meldingen op je horloge.

  3. Als u voorkeuren voor uw Apple Watch wilt instellen die verschillen van uw telefoonvoorkeuren, tikt u op Aangepast en kiest u vervolgens uit de aanvullende keuzes van de app, die per app verschillen.

    Image
    Image

    Sommige ingebouwde apps, zoals Agenda, bieden verschillende instellingen. Anderen, zoals Foto's, bieden slechts een paar keuzes. De meeste apps bieden een instelling Notifications Off als je meldingen wilt uitschakelen.

Apple Watch-meldingsinstellingen voor apps van derden

Scroll omlaag naar het laatste gedeelte van het scherm Meldingen van de Watch-app om de apps van derden te zien die op uw iPhone zijn geïnstalleerd en Apple Watch-componenten hebben. De keuzes hier zijn om de meldingsinstellingen van de iPhone op de Apple Watch te spiegelen of helemaal geen meldingen op het horloge voor die app te krijgen.

  • Verplaats de schakelaar naast een app naar de Aan/groene positie als je meldingen op je Apple Watch gespiegeld wilt ontvangen vanaf de iPhone.
  • Verplaats de schakelaar naast een app naar de Off/white-positie om te voorkomen dat alle meldingen van die app op de Apple Watch verschijnen.

Hoe meer apps u naar de Off/white-positie verplaatst, hoe minder meldingen u ontvangt op de Apple Watch.

De Apple Watch-iPhone-meldingsverbinding

Vergeet dat je je telefoon moet uittrekken en ontgrendelen om je sms-berichten, Twitter-vermeldingen, voicemails of sportuitslagen te zien. Met de Apple Watch hoef je alleen maar naar je pols te kijken. Nog beter, de haptische feedback op de Apple Watch betekent dat je een trilling voelt wanneer er een melding is om te controleren. Anders kunt u zich concentreren op wat u verder nog moet doen.

Als je wordt overspoeld met meldingen, hoeft je Apple Watch niet elke keer te trillen als er iets op Twitter gebeurt of als er een sms-bericht binnenkomt. Je krijgt deze meldingen nog steeds op de iPhone als je iPhone-meldingen hebt ingesteld.

FAQ

    Waarom ontvang ik geen meldingen op mijn Apple Watch?

    Uw Apple Watch heeft mogelijk de verbinding met uw iPhone verloren, of u heeft mogelijk Niet storen ingesteld op uw horloge. Om het probleem van geen meldingen op uw Apple Watch op te lossen, controleert u uw meldingsinstellingen voor apps in de Watch-app. Als dat niet werkt, probeer dan je Apple Watch opnieuw op te starten, zorg ervoor dat je iPhone en Watch correct zijn gekoppeld en zorg ervoor dat de vliegtuigmodus is uitgeschakeld.

    Waarom ontvang ik geen sms-meldingen op mijn Apple Watch?

    Er zijn verschillende oplossingen die u kunt proberen als u geen sms-meldingen op uw Apple Watch ontvangt. Net als bij andere ontbrekende meldingen, moet u controleren of Vliegtuigmodus en Niet storen niet zijn ingeschakeld en dat uw meldingen correct zijn ingesteld. Zorg ervoor dat uw horloge en iPhone zijn gekoppeld; je kunt ook proberen je Watch en iPhone te ontkoppelen en vervolgens je apparaten opnieuw te koppelen. Als je ook geen sms-berichten op je iPhone ontvangt, ligt het probleem mogelijk bij je wifi- of mobiele verbinding.

    Hoe wis ik alle meldingen op mijn Apple Watch?

    Als uw horloge watchOS 7 gebruikt, veegt u vanaf de bovenkant van het startscherm omlaag om het Berichtencentrum weer te geven. Tik bovenaan het Berichtencentrum op Alles wissen Als u een eerdere versie van watchOS gebruikt die Force Touch ondersteunt, tikt u op het Berichtencentrum en houdt u vast om de Wis alles optie.

Aanbevolen: