Waarom ik niet kan wachten om de AirPods Pro 2 te proberen

Inhoudsopgave:

Waarom ik niet kan wachten om de AirPods Pro 2 te proberen
Waarom ik niet kan wachten om de AirPods Pro 2 te proberen
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Apple werkt naar verluidt aan een upgrade naar de AirPods Pro.
  • Een betrouwbare bron beweert dat de Airpods Pro 2 dit jaar zou kunnen worden uitgebracht.
  • Ik ben zo gecharmeerd van mijn Airpods Pro dat ik niet kan wachten om te zien wat Apple met de volgende versie gaat doen.
Image
Image

Mijn AirPods Pro-oordopjes zijn een van mijn meest waardevolle bezittingen geworden, maar ik kan niet wachten om ze weg te geven.

Apple's aanstaande vervanging van de AirPods Pro doet me kwijlen, ook al zijn het op dit moment slechts geruchten. Details zijn vaag, maar Apple-analist Ming-Chi Kuo heeft voorspeld dat de derde generatie AirPods in het derde kwartaal van dit jaar in massaproductie zal gaan.

De AirPods Pro 2 wordt naar verwachting samen met een derde generatie AirPods gelanceerd. Het ontwerp van het lagere model is naar verluidt vergelijkbaar met de huidige AirPods Pro, met kortere stelen, maar zonder siliconen oordopjes of actieve ruisonderdrukking om de lagere prijs goed te maken.

De AirPods van de tweede generatie verkopen voor $ 159 met een bedrade oplaadcassette of $ 199 met een draadloze oplaadcassette, terwijl de AirPods Pro $ 249 kost.

Apple-producten hebben de gewoonte om zo ingebakken te worden in ons leven dat het gemakkelijk is om de premium kosten te vergeten.

Voortbouwen op Geweldig

Op dit moment ben ik klaar om mijn creditcard voor de AirPods Pro 2 weg te gooien, ongezien. Mijn huidige Airpods Pro zijn zo goed dat ik me alleen maar kan voorstellen dat elke verbetering mijn leven beter zal maken.

Hoewel de Pro's niet goedkoop zijn, heb ik ze voor $ 199 bij Amazon gekocht en heb ik geen seconde spijt gehad van de aankoop. Het is omdat ze die unieke Apple-truc hebben om zichzelf onmiddellijk noodzakelijk te maken op manieren die je je nooit eerder had voorgesteld.

Ik bezat de originele AirPods en vond ze genoeg om te spotten met de upgrade naar de Pro-versie. De AirPods waren tenslotte ongelooflijk comfortabel, onmiddellijk gekoppeld aan mijn Apple-apparaten en hadden een behoorlijk lange batterijduur.

Image
Image

Toen probeerde ik de AirPods Pro en plotseling leken mijn geliefde AirPods lachwekkend. Ik realiseerde me dat hun geluidskwaliteit blikkerig was en dat ze de ongelukkige gewoonte hadden om op ongelegen momenten uit mijn oren te vallen. De AirPods Pro lost die problemen op met een briljant heldere geluidskwaliteit, actieve ruisonderdrukking en een nieuwe vorm die beter in mijn oren blijft tijdens het sporten.

Klaar om te upgraden

Hoewel mijn AirPods Pro een relatief recente aankoop is, zou ik de kans grijpen om een upgrade te kopen. Ze maken zo'n groot deel uit van mijn leven dat ik ze als essentiële uitrusting beschouw.

Van 's ochtends naar nieuwsradio luisteren en overdag interviews doen en telefonische vergaderingen houden tot 's avonds films kijken, het is belachelijk hoe lang ik mijn Pro's draag.

Hoe goed de AirPods Pro ook zijn, er zijn dingen die Apple beter zou kunnen maken. Betere ruisonderdrukking zou iets zijn dat me zou kunnen verleiden om het geld neer te leggen.

De ruisonderdrukking op mijn AirPods Pro is erg goed, maar ik ben een stille freak, en alles wat de dingen minder lawaaierig kan maken als ik me probeer te concentreren, zou welkom zijn.

Ik hoop ook dat Apple werkt aan het comfortaspect van de AirPods Pro. In mijn oren biedt het Pro-model in ieder geval een veiligere pasvorm dan die van de reguliere AirPods. Maar die strakkere pasvorm gaat ten koste van het comfort.

Image
Image

Ik zou mijn oude AirPods graag de hele dag aan houden, maar de Pro-modellen zorgen ervoor dat ik pauzes neem om mijn oren rust te geven.

De levensduur van de batterij is een gebied dat met de Pro's zou kunnen verbeteren. Ik krijg ongeveer vier uur gebruik op een volledig opgeladen paar oordopjes. Dat is niet genoeg om de hele dag mee te gaan, dus ik moet de oplaadcassette bij de hand houden en tijd inplannen voor opwaarderen.

Als de geüpgradede AirPods Pro 24 uur meegaat, zou dat een geweldige functie zijn.

Wanneer de nieuwe AirPods Pro verschijnen, zullen ze waarschijnlijk niet goedkoop zijn. Apple-producten hebben de gewoonte om zo ingeburgerd te raken in ons leven dat het gemakkelijk is om de premium kosten te vergeten.

In dit geval voorspel ik dat de AirPods Pro alles waard zal zijn wat Apple in rekening brengt.

Aanbevolen: