Hoe krijg ik een Spotify-studentenkorting

Inhoudsopgave:

Hoe krijg ik een Spotify-studentenkorting
Hoe krijg ik een Spotify-studentenkorting
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar de Spotify-studentenpagina en klik op Aan de slag > Aanmelden voor Spotify.
  • Voer uw gegevens in en klik op Verifiëren.
  • Het SheerID-systeem zal uw status verifiëren. Voer betalingsgegevens in om het proces te voltooien.

Dit artikel legt uit hoe je toegang krijgt tot de Spotify-studentenkorting, waarmee studenten zonder beperkingen een volledig premium account krijgen voor de helft van de prijs. U ontvangt ook alle huidige incentives of promoties.

Aanmelden voor Spotify Studentenkorting

Aanmelden voor de Spotify-studentenkorting is bijna net zo eenvoudig als het aanmelden voor een volwaardig Spotify Premium-account. Het enige verschil is dat je wat informatie moet verstrekken die Spotify zal gebruiken om je inschrijving bij een kwalificerende instelling te verifiëren.

  1. Navigeer naar Spotify.com/us/student/ en klik op GET STARTED.

    Image
    Image
  2. Log in op uw Spotify-account of klik op SIGN UP FOR SPOTIFY om een nieuw account aan te maken.

    Image
    Image
  3. Voer uw gegevens in en klik op VERIFY.

    Image
    Image

    Je moet momenteel ingeschreven zijn bij de school die je op deze pagina selecteert. Als je dat niet bent, kun je geen studentenkorting ontvangen.

  4. Als SheerID (het verificatiesysteem van Spotify) kan bevestigen dat je een student bent, word je automatisch geverifieerd. Voer uw factureringsgegevens in om het aanmeldingsproces te voltooien en u bent klaar om naar uw nieuwe Spotify-account te luisteren.

Wat te doen als automatische verificatie mislukt

Als je een bericht ziet dat Spotify en SheerID je inschrijving niet konden verifiëren, betekent dit dat je handmatig ondersteunende documentatie moet uploaden. U kunt dit bereiken door het aanmeldingsproces te doorlopen en de optie om handmatig te verifiëren te selecteren.

  1. Navigeer naar Spotify.com/us/student/ en klik op GET STARTED.

    Image
    Image
  2. Log in op je Spotify-account.

    Image
    Image
  3. Klik op Handmatig verifiëren.

    Image
    Image

    Als de automatische verificatie mislukt, klik dan niet op VERIFY bij deze stap. Als u in plaats daarvan op Handmatig verifiëren klikt, kunt u uw inschrijving verifiëren.

  4. Voer uw gegevens in en klik op Volgende stap.

    Image
    Image
  5. Klik op Kies bestand.

    Image
    Image
  6. Selecteer uw bewijs van inschrijving en klik op Open.

    Image
    Image

    Geaccepteerde documenten zijn uw recent uitgegeven studenten-ID, een officiële inschrijvingsbrief, een actueel lesrooster, een registratiebewijs, een actueel transcript of andere door de school uitgegeven documenten die uw naam en een uitgiftedatum binnen de laatste drie tonen maanden.

  7. Klik op Bestand kiezen om extra bewijs te leveren, of klik op Document uploaden om door te gaan.

    Image
    Image
  8. Als je documenten met succes zijn geverifieerd, kun je het aanmeldingsproces voltooien met de Spotify-studentenkorting. Als het nog steeds niet werkt, neem dan contact op met de klantenservice van Spotify voor verdere hulp bij het verifiëren van je inschrijving.

Wie komt in aanmerking voor Spotify's studentenkorting?

De vereisten voor Spotify's studentenkorting zijn heel specifiek, dus het is gemakkelijk te zien of je in aanmerking komt of niet. Als je momenteel bent ingeschreven bij een door de VS geaccrediteerde hogeschool of universiteit, en je bent minstens 18 jaar oud, dan kom je in aanmerking.

Vierjarige universiteiten, community colleges en andere geaccrediteerde instellingen tellen allemaal mee, zolang ze US Title IV-geaccrediteerd zijn. Als je niet zeker weet of je school in aanmerking komt, kun je de Federal Student Aid-site gebruiken om te controleren of deze titel IV-geaccrediteerd is.

Als je je al hebt aangemeld voor een Spotify Premium-abonnement voordat je je inschreef bij een kwalificerende school, kun je nog steeds de korting aanvragen. Als je bent goedgekeurd, zie je de kortingsprijs weerspiegeld de volgende keer dat je abonnement wordt verlengd.

Hoe verifieert Spotify de inschrijving van studenten?

Spotify gebruikt een identiteitsverificatieservice genaamd SheerID om te verifiëren dat je daadwerkelijk bent ingeschreven waar je zegt dat je bent ingeschreven. Dit is dezelfde service die wordt gebruikt door Amazon, de New York Times, Nike en een heleboel andere grote namen. Dus als je je al hebt aangemeld voor Amazon-studentenkorting, ben je klaar voor Spotify-studentenkorting.

Als SheerID uw inschrijving niet automatisch kan verifiëren, kunt u ondersteunende documentatie uploaden. Om dit proces te laten werken, moet je je student-ID scannen, of ervoor zorgen dat je toegang hebt tot documenten zoals je huidige lesrooster, of een officiële inschrijvingsbrief als je nog niet naar school bent gegaan.

Wat krijg je precies met de Spotify Studentenkorting?

De Spotify-studentenkorting biedt je een premium Spotify-abonnement voor ongeveer de helft van wat iedereen beta alt. Dat betekent dat je volledige toegang krijgt tot Spotify's volledige bibliotheek met miljoenen nummers, je kunt luisteren zonder onderbrekingen van advertenties en je kunt er zelfs voor kiezen om offline te luisteren.

Afhankelijk van de huidige aanbiedingen, kan de Spotify-studentenkorting je ook gratis extra's bieden, zoals een Hulu- of Showtime-abonnement.

Wat gebeurt er met je studentenkorting als je afstudeert?

De Spotify-studentenkorting is alleen beschikbaar als je daadwerkelijk bent ingeschreven bij een geaccrediteerde school. Als je afstudeert of de school verlaat om welke reden dan ook, kom je niet langer in aanmerking voor de korting.

De manier waarop Spotify dit beleid handhaaft, is dat ze je dwingen om eens in de 12 maanden opnieuw te controleren of je in aanmerking komt. Wanneer die tijd komt, moet je een huidige studentenkaart, het huidige lesrooster, het registratiebewijs of andere ondersteunende documentatie kunnen overleggen.

In het geval dat je je inschrijving bij een kwalificerende instelling niet opnieuw kunt verifiëren, verlies je je toegang tot de Spotify-studentenkorting. Op dat moment heb je de mogelijkheid om de volledige prijs te betalen of je Spotify-abonnement op te zeggen.

Aanbevolen: