De 10 beste AirPod-opdrachten

Inhoudsopgave:

De 10 beste AirPod-opdrachten
De 10 beste AirPod-opdrachten
Anonim

De draadloze AirPods van Apple zijn een game-changer en bieden handsfree luisterfunctionaliteit terwijl je rent, loopt of je dag doorbrengt. Wanneer je AirPods aansluit op een iOS-apparaat, krijg je toegang tot Siri-functionaliteit, zodat je je stem kunt gebruiken om opdrachten aan je AirPods te geven. Hier zijn onze keuzes voor de top 10 "Hey Siri" AirPod-commando's.

De informatie in dit artikel is van toepassing op AirPods Pro en AirPods Second Generation die worden gebruikt met een iOS-apparaat of een iMac Pro of MacBook Pro of Air die in 2018 of later is uitgebracht.

Hé Siri, wat is het weer?

Image
Image

Een van de gemakkelijkste manieren om te weten wat er buiten gebeurt, is door Siri te vragen naar het weer, en dan zal Siri reageren via je AirPods. Luister handsfree naar de voorspelling van de dag, compleet met hoge en lage temperaturen. Je kunt Siri zelfs vragen hoe het weer ergens anders is.

Uw locatieservices moeten zijn ingeschakeld om deze Siri-opdracht te gebruiken.

Hé Siri, speel mijn muziek af

Image
Image

Met deze eenvoudige opdracht begint Siri automatisch je Apple Music-lijst af te spelen in de shuffle-modus. Gebruik tijdens het luisteren specifieke muziekcommando's om je luisterervaring te regelen, waaronder 'Skip track', 'Pause', 'Play [artist]' en 'Play [song]'.

Laat Siri en uw AirPods het volume verhogen of verlagen, een nummer een naam geven, een afspeellijst zoeken en nog veel meer.

Wilt u Siri gebruiken om Spotify te bedienen? Gebruik Siri Shortcuts om snelkoppelingen te maken die specifiek zijn voor de Spotify-app.

Hé Siri, hoe is de batterijduur van mijn AirPods?

Image
Image

Uw AirPods en hun oplaadcassette hebben hun eigen batterijduur. Als u onderweg bent, kunt u Siri vragen hoeveel batterijduur uw AirPods nog hebben. Vraag Siri ook naar de batterijduur van je iPhone of Apple Watch.

De oplaadcassette heeft een batterijduur van ongeveer 24 uur. Gebruik je AirPods tot vijf uur op één keer opladen. Weinig tijd? Slechts 15 minuten opladen geeft je tot drie uur luistertijd.

Hé Siri, bel mama

Image
Image

Siri en je AirPods kunnen samenwerken om onmiddellijk iedereen te bellen die je vraagt, vooral mama, zolang ze in je contactenlijst staan. Als je geen contact met de naam "Mam" op je apparaat hebt, zal Siri je om de naam vragen van het contact dat je wilt bellen.

Wil je bellen via FaceTime? Vraag Siri om 'moeder te bellen via FaceTime'.

Hé Siri, herinner me eraan dat ik vandaag melk moet halen

Image
Image

Het is gemakkelijk om herinneringen in te stellen met Siri en je AirPods. Vraag Siri gewoon om u eraan te herinneren iets te doen, zoals "melk halen", en de assistent slaat een notitie op in uw Herinneringen-app. Siri kan u zelfs op een later tijdstip herinneren aan iets dat gebeurt. Vraag Siri bijvoorbeeld om u te herinneren aan de afspraak van uw arts aanstaande donderdag.

Wil je dat Siri je op een bepaald tijdstip herinnert? Vraag Siri om een herinnering in te stellen voor de tijd die je nodig hebt.

Hé Siri, stel een alarm in

Image
Image

Of je nu aan het koken bent en een herinnering nodig hebt om een gerecht uit de oven te halen, of dat je een dutje doet en gewekt moet worden, Siri en je AirPods kunnen zorgen voor het instellen van een alarm. Gebruik een specifieke tijd, zoals 'Hé Siri, maak me wakker om 17.00 uur', of wees meer gemoedelijk en zeg iets als: 'Hé Siri, maak me over anderhalf uur wakker."

Hé Siri, stuur een bericht

Image
Image

Gebruik Siri op uw AirPods om snel en gemakkelijk een bericht te verzenden, zonder dat u uw iOS-apparaat hoeft aan te raken. Begin door Siri te vragen een bericht naar een ontvanger te sturen, en dan zal de assistent je vragen wat je wilt zeggen. Of gebruik een compleet commando, zoals "Stuur een bericht naar John dat ik onderweg ben."

Controleer je apparaat als je je bericht wilt bekijken voordat je het verzendt met Siri's voorbeeld. Siri kan je bericht ook teruglezen en je vragen of je klaar bent om het te verzenden.

Hé Siri, hoe ziet mijn agenda eruit?

Image
Image

Als je je agenda moet controleren voordat je afspraken maakt of ja zegt tegen die uitnodiging voor een feestje, gebruik dan Siri om je agenda te controleren. Vraag Siri hoe je schema er op een willekeurige dag uitziet, en de assistent trekt het meteen naar boven. Siri kan zelfs afspraken plannen of annuleren, en ze toevoegen aan of verwijderen uit je agenda.

Update afspraken met Siri door Siri te vragen de afspraak te verplaatsen of de tijd te wijzigen.

Hé Siri, wat is 20 procent van $80?

Image
Image

Hulp nodig bij een restauranttip of probeer een andere berekening te maken? Siri en uw AirPods kunnen u helpen met uw berekeningen en kunnen u zelfs helpen om valuta om te rekenen wanneer u op reis bent.

Hé Siri, breng me naar huis

Image
Image

Als je een routebeschrijving nodig hebt en deze in de details van je Contacten-app staat, vraag dan Siri en je AirPods om je naar huis of naar het huis van een vriend te leiden. Siri kan u ook naar uw bestemming leiden, bijvoorbeeld als u rondloopt op zoek naar een restaurant of hotel.

Aanbevolen: