De 8 beste laptoprugzakken, getest door experts

Inhoudsopgave:

De 8 beste laptoprugzakken, getest door experts
De 8 beste laptoprugzakken, getest door experts
Anonim

De beste laptoprugzakken moeten voldoende opslagruimte hebben, samen met interne organisatoren om je apparaten georganiseerd te houden. Ze moeten ook duurzaam, gewatteerd en idealiter waterdicht zijn, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over regen en andere ruige omgevingen. Ten slotte is het belangrijk dat ze langdurig comfortabel kunnen worden gedragen, dus gewatteerde schouder- en borstbanden zijn een extra bonus. Lees verder om de beste laptoprugzakken hieronder te zien.

Beste algemeen: Incase ICON-rugzak

Image
Image

Van alle rugzakken op de markt, zijn online beoordelingen het er bijna unaniem over eens dat elke rugzak van Incase bovenaan je lijst moet staan. De Icon Pack is een van de vlaggenschipmodellen van het merk en is gemaakt van duurzaam 840D nylon. Hij is geschikt voor laptops van 15 inch en kleiner.

Het hoofdvak is speciaal ontworpen voor uw grote ticketitems, evenals alle documenten, boeken of kleine accessoires. Een secundair compartiment biedt extra opbergruimte voor technische accessoires of andere kleinere items. Het speciale iPad- of tabletvak biedt snelle en gemakkelijke toegang aan de zijkant zonder in een van de twee hoofdcompartimenten van de tas te hoeven gaan. Een stroomvak aan de heupzijde voegt een geïntegreerde kabel toe die toegang geeft tot elk draagbaar voedingsapparaat of audioapparaat. Naast het opbergen, combineren de verstelbare schoudervullingen met een borstriem voor extra veiligheid en comfort.

Beste budget: Mancro anti-diefstal laptoprugzak

Image
Image

De Mancro-laptoprugzak combineert budgetprijzen met een uitstekende stijl en opbergruimte en biedt voldoende ruimte in het laptopcompartiment om laptops tot 17 inch veilig te bewaren. Er zijn drie hoofdopbergvakken, negen kleinere binnenvakken en twee verzegelde zijvakken voor items zoals sleutels, een portemonnee of een waterfles. De gebogen schoudervulling is gemaakt van milieuvriendelijk nylon en zorgt voor een lichtgewicht tas van slechts 1,5 pond.

Een inbegrepen combinatieslot voegt een extra beveiligingsniveau toe. Naast veiligheid heeft het nylon ontwerp een waterbestendige buitenkant die beschermt tegen spatten en regen. Aan de buitenkant van de tas is een draagbare USB-oplaadpoort toegevoegd die kan worden gekoppeld aan een apart aangeschafte draagbare batterij voor snel opladen onderweg.

Beste forens: Timbuk2 Authority-laptoprugzak

Image
Image

Timbuk2 is niet voor niets een van de bekendste namen in laptoptassen. De combinatie van stijl, betrouwbaarheid en opbergruimte zorgen allemaal voor iets waar forenzen dol op zullen zijn. Het Authority Pack is speciaal ontworpen voor mensen die onderweg zijn met voldoende opslagruimte voor een 15-inch laptop.

Er zijn nog twee hoofdcompartimenten die zijn ontworpen voor het dragen van kleding (waaronder zelfs een die een paar schoenen kan dragen), tablets, pennen en potloden, opladers en andere accessoires. Er is ook een rekbaar zijcompartiment dat uitsluitend is ontworpen voor het dragen van water of andere vloeistoffen. De handgreep aan de bovenkant voor het dragen in krappe situaties is gecombineerd met verstelbare schoudervullingen en compressieriemen met reflecterende tape om bestuurders of andere forensen te waarschuwen voor uw aanwezigheid 's nachts. Hij weegt 2,4 pond.

Beste duurzaamheid: Thule Crossover 32L-rugzak

Image
Image

Als het op duurzaamheid aankomt, is de 32-liter Thule Crossover-rugzak moeilijk te verslaan. Met een verhoogd laptopcompartiment dat plaats biedt aan een 17-inch laptop (plus een speciale hoes voor je iPad), is er meer dan genoeg ruimte in deze tas voor kleding, boeken en zelfs een paar schoenen. Hoewel er voldoende opbergruimte beschikbaar is, is het echte hoogtepunt van de Thule de bescherming tegen de elementen en zelfs vallen, dankzij een door warmte gevormd en drukvast compartiment dat kleine ticketitems zoals smartphones of zelfs uw favoriete zonnebril beschermt.

De waterbestendige stoffen en ritsen werken samen om een beschermende afdichting te vormen tegen weersinvloeden die je favoriete technische schade willen aanrichten. Voeg twee zijvakken van gaas toe voor waterflessen, handgrepen naast EVA-schouderbanden voor eenvoudig transport en een "shove-it"-vak om snel een lichte jas op te bergen en je hebt een rugzak die zowel geschikt is voor een laptop als goed voor een overnachting. Het weegt 2,2 pond.

Beste opslag: North Face Pivoter-laptoprugzak

Image
Image

Met 27 liter totale opslagruimte biedt de North Face Pivoter-rugzak veel opbergruimte, een duurzaam ontwerp en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het gewatteerde compartiment is ontworpen voor een laptop tot 15 inch en biedt voldoende bescherming, zelfs als de tas tot de rand is ingepakt. Naast het opbergen van een laptop biedt het hoofdvak ruimte voor boeken en notitieblokken. Er zijn zelfs rits-, klittenband- en pennenzakken voor extra opbergruimte en organisatie.

De Pivoter-rugzak zorgt voor ondersteuning van de wervelkolom met gespecialiseerde compressiegevormde schouderbanden voor het behouden van de juiste houding en heeft een gevoerde handgreep aan de bovenkant. Om onderweg veilig te blijven, creëren de reflecterende fietslichtlus en schouderband een 360 graden reflectie om 's nachts veilig te blijven. Hij weegt 2 pond.

Beste voor stijl: Herschel Retreat Mid-Volume

Image
Image

Eén blik is voldoende om te zien waarom de Herschel Retreat Mid-Volume handig de prijs van meest stijlvolle laptoprugzak in ontvangst neemt. Met zijn bergsportstijl, trekkoordsluiting en riem-gedetailleerde bovenflap onderscheidt de Herschel zich snel van de utilitaire stijl die het veld van laptoprugzakken al jaren doordringt.

Met ruimte voor maximaal een 13-inch laptop in het gevoerde hoofdcompartiment, biedt het voldoende ruimte voor accessoires, waaronder opladers en muizen. De magnetische riemsluiting en metalen pinclips dragen bij aan de bergsport-look, maar bieden extra veiligheid om al je spullen veilig in het hoofdcompartiment te bewaren. De voorste opberghoes is vrij klein en biedt net genoeg ruimte voor snelle toegang tot een smartphone.

Beste opladen: ECEEN 7-Watt zonne-rugzak

Image
Image

Voor een tas die gelijke tred kan houden met je drukke levensstijl, is de ECEEN Solar Backpack een must-have. Dit product is ontworpen als de perfecte wandelpartner en is de meest betrouwbare optie op het gebied van mobiel opladen. Met het vermogen van 2.000 mAh kunt u verschillende apparaten opladen - niet alleen laptops en smartphones, maar ook GPS-trackers, Bluetooth-luidsprekers en nog veel meer. De zonnelader van 7 watt van de ECEEN, met in de VS gemaakte zonnecellen, heeft een overdrachtsefficiëntie van 22%, die een back-upbatterij van brandstof voorziet die tot 10.000 mAh kan opslaan.

De ECEEN is de perfecte combinatie van energiezuinigheid en duurzaamheid. De oplader op zonne-energie is gemaakt met een harde coating en is genaaid in een waterbestendige hoes van PVC-stof, wat een lange levensduur en prestaties garandeert. Bovendien, met een gewicht van slechts 3,2 pond en ontworpen om het gewicht effectief te verdelen, hoef je jezelf nooit te belasten met het dragen van dit pakket.

Beste comfort: OnePlus Explorer-rugzak

Image
Image

Een telefoonbedrijf klinkt misschien niet als de beste kandidaat voor een hoogwaardige rugzak, maar dat is het geval met de OnePlus Explorer-rugzak. Het is een stijlvolle en praktische reisrugzak van 20 liter gemaakt van CORDURA-stof. Het is verkrijgbaar in twee kleuren, zwart en groen, en beide hebben een aantrekkelijk ontwerp, zoals een felrode magnetische gesp voor gemakkelijk openen en sluiten.

Er is een geheim zijvak voor het bewaren van je smartphone of paspoort terwijl je onderweg bent, en de rugzak heeft een bagagedoorvoer zodat je hem met een roltas erin kunt stoppen. In totaal 12 interne vakken zorgen voor eenvoudige organisatie, terwijl een gewatteerd hoofdvak van 15 inch je laptop veilig kan houden.

De beste laptoprugzak die je kunt krijgen, is de Incase ICON-laptoprugzak. Het is afkomstig van een van de meest gerenommeerde merknamen in de branche, is gemaakt van duurzaam nylon en heeft talloze opbergvakken voor andere apparaten. Voor een budgetoptie zijn we ook fan van de Mancro Anti-Theft Laptop Backpack. Hij is waterdicht, heeft meer dan 12 vakken en heeft een ongelooflijk betaalbare prijs.

Waar moet je op letten bij een laptoprugzak

Size - Net als bij elke andere tas, is het formaat belangrijk om rekening mee te houden wanneer je een laptoprugzak koopt. Heb je het alleen nodig om je benodigdheden op te bergen - laptop, tablet, oplader en snoeren? Of wil je dat er genoeg in kan voor een dag- of weekendtrip? Deze tassen zijn er in alle maten, dus overweeg wat uw opslagbehoeften zijn en kies een tas die bij alles past.

Style - Rugzakken zijn niet altijd de meest stijlvolle tassen, maar naarmate ze steeds populairder worden, besteden fabrikanten meer aandacht aan design. Als het belangrijk voor je is om een tas te hebben die bij je persoonlijke stijl past, zul je er zeker een vinden. Het kan echter zijn dat je concessies moet doen aan de grootte, het gewicht of andere kenmerken, dus het is belangrijk om na te denken over hoe belangrijk het uiterlijk van de tas is als je het afweegt tegen andere factoren.

Security - Het is ontzettend fijn om je laptop (en al je andere gadgets) op één plek te hebben. Dit maakt het echter ook ongelooflijk gemakkelijk voor een slechtbedoelende persoon om je tas op te pakken en weg te lopen met al je dure elektronica. Daarom komen er steeds meer laptoprugzakken met ingebouwde beveiligingsfuncties. Als de tas die je wilt geen beveiligingsapparaat heeft, kun je er altijd een toevoegen, maar een geïntegreerd antidiefstalsysteem zou zeker gemoedsrust bieden.

Aanbevolen: