Hoe u het bereik van uw ringbewegingssensor kunt aanpassen

Inhoudsopgave:

Hoe u het bereik van uw ringbewegingssensor kunt aanpassen
Hoe u het bereik van uw ringbewegingssensor kunt aanpassen
Anonim

Wat te weten

  • Tik in de Ring-app op de drie stippen en selecteer Bewegingsinstellingen > Bewegingszones. Pas de schuifregelaar voor de bewegingszone aan of schakel zones in of uit.
  • Reset bewegingsdetector: Houd met een paperclip de resetknop ingedrukt totdat de sensor stopt met knipperen. Verwijder en vervang de batterij.
  • Reset contactsensor: verwijder deksel en batterij. Houd de sabotageknop ingedrukt. Batterij plaatsen. Laat los wanneer het lampje stopt met knipperen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je het bereik van de bewegingssensor van je Ring-deurbel kunt aanpassen, zodat hij de juiste beweging op het juiste moment oppikt.

Het bereik van de bewegingssensor van de bel aanpassen

Hoewel de Ring en Ring 2-deurbel je waarschuwt wanneer er iemand voor je deur staat, kun je een probleem ondervinden met het ontvangen van valse metingen. Afhankelijk van hoe dicht je deur bij de dichtstbijzijnde weg of straat is, kan je Ring worden geactiveerd door de hitte van een passerende auto. Een van de gemakkelijkste manieren om de gevoeligheid van je Ring-bewegingssensor aan te passen, is door de instellingen in de Ring-app te gebruiken.

De Ring en Ring 2 deurbellen kunnen worden aangepast voor een bereik van tussen de 5 en 30 voet. Volg deze stappen om het bereik en de gevoeligheid van de deurbel te wijzigen:

  1. Open de Ring-app en tik op de drie horizontale stippen naast je deurbel bovenaan het scherm.
  2. Selecteer Bewegingsinstellingen.
  3. Kies Bewegingszones.

    Image
    Image
  4. Vanaf het volgende scherm kun je kiezen hoe ver het bereik gaat en welke van de 5 zones waarschuwingen zal activeren.

  5. Om zones in en uit te schakelen, tikt u eenvoudig op de betreffende zone.

    Image
    Image
  6. Er verschijnt een pop-up waarin je wordt gevraagd op de Ring doorbell-knop te drukken om je wijzigingen te bevestigen. Zodra u dit hebt gedaan, drukt u op Doorgaan in de app en slaat u uw wijzigingen op.

Je kunt ook Smart Alert selecteren om te bepalen hoe vaak je meldingen op je telefoon ontvangt. Frequent geeft je de meeste waarschuwingen, terwijl Light je de minste stuurt. Hoe meer meldingen je krijgt, hoe sneller de batterij van je Ring leeg raakt.

Het Ring 2-deurbelbereik kan ook worden aangepast, maar heeft 5 zones in plaats van 3. De frequentie van waarschuwingen kan ook op een vergelijkbare manier worden aangepast.

De bewegingsdetector resetten

Als het aanpassen van de gevoeligheid van je Ring Doorbell het aantal valse positieven niet vermindert, kan er een fysiek probleem zijn waardoor de Ring-bewegingssensor niet goed werkt. U kunt een harde reset uitvoeren op de bewegingsdetector.

  1. Gebruik een paperclip om de resetknop ingedrukt te houden. Het gaatje bevindt zich aan de achterkant van het apparaat.
  2. Het sensorlampje zou moeten beginnen te knipperen. Houd de knop ingedrukt totdat het knipperen stopt.
  3. Verwijder het deksel van je bewegingssensor en verwijder de batterij.
  4. Vervang de batterij en plaats het deksel terug op het apparaat.

Hoe de contactsensor te resetten

Je kunt ook proberen de contactsensor te resetten om ervoor te zorgen dat je Ring-deurbel de beweging oppikt die je wilt vastleggen en geen beweging die geen bedreiging vormt.

  1. Verwijder het klepje van je Ring doorbell en verwijder de batterij.
  2. Houd de sabotageknop bij de antenne ingedrukt.
  3. Plaats de batterij terwijl u de sabotageknop ingedrukt houdt.
  4. Zodra het lampje begint te knipperen, houdt u de knop ingedrukt totdat het stopt met knipperen.
  5. Plaats het deksel terug op het apparaat.

Aanbevolen: