De 10 beste re altime strategie-pc-games

Inhoudsopgave:

De 10 beste re altime strategie-pc-games
De 10 beste re altime strategie-pc-games
Anonim

Met de beste re altime strategie-pc-games kun je de game in je eigen tempo spelen in plaats van om de beurt. Dit subgenre van strategiespellen stelt spelers in staat om sneller een level omhoog te gaan, maar de spellen zijn nog steeds uitdagend en vereisen het creëren van een diepe strategie om te winnen. Deze spellen ondersteunen doorgaans functies voor meerdere spelers. Je kunt dus strijden met je vrienden of andere online spelers, samen een level omhoog gaan en als team missies voltooien.

Onze beste algemene keuze is StarCraft II. Deze game is een snellere, re altime strategiegame voor pc. StarCraft II heeft een stijl die lijkt op een steen-papier-schaar benadering van gevechten en races. Bij het spelen van snelle games is het belangrijk om een van de beste gaming-pc's te hebben die past bij alle beste re altime strategie-pc-games in je verzameling.

Beste algemeen: StarCraft II

Wat we leuk vinden

  • Uitstekende balans tussen de speelbare facties
  • Unieke campagnes voor één speler voor elke race
  • Bloeiende multiplayer- en esports-community

Wat we niet leuk vinden

Multiplayer kan intimiderend aanvoelen

Ongetwijfeld de meest populaire RTS-franchise die er bestaat, StarCraft II is het vervolg op Blizzard's StarCraft. Waar de meeste games waarin een oorlog centraal staat, slechts een paar rivaliserende facties bevatten, nemen StarCraft-games een steen-papier-schaar benadering van de gevechten en speelbare races. De militaire macht van de Terrans bevecht de op insecten lijkende Zerg die ook de raadselachtige Protoss bevecht in een drievoudige vechtpartij om de melkweg te beheersen. In tegenstelling tot de meeste andere RTS-titels, vertrouwt StarCraft II op zware, intense strategieën om je tegenstanders tegenwicht te bieden. Elk van de drie facties die je speelt, heeft een unieke reeks voor- en nadelen.

Het beschikt over een modus voor één speler met meer dan 70 missies met drie verschillende campagnes, een groot aantal multiplayer-inhoud en door de gemeenschap gemaakte arcade-modi. StarCraft vereist meer tijdgevoelige strategisch genomen beslissingen met een constant gevoel van urgentie. Als je zin hebt in een uitdaging en snellere gameplay, is StarCraft de keuze.

Beste sciencefiction: Stellaris

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Uitgebreide aanpassing van de speler
  • Gameplay past goed bij verschillende speelstijlen
  • Uitstekende soundtrack

Wat we niet leuk vinden

  • Bijna teveel DLC
  • Steile leercurve

Veel strategiespellen worden niet beschouwd als de meest toegankelijke strategiespellen die er zijn. Zoals de naam al doet vermoeden, hebben ze de neiging zich te concentreren op de hogere ambities van het genre - ingewikkeld zijn en veel zorgvuldig denken en plannen met zich meebrengen. Stellaris is een van de meer toegankelijke strategiespellen die er zijn, terwijl het de spelers onderweg nog steeds gemakkelijk uitdaagt.

In de ruimte nemen spelers de controle over een soort tijdens de vroege stadia van de zoektocht van dat ras om de ruimte te verkennen. Ongetwijfeld is dat het meest fascinerende deel van elke sciencefiction-reis en het leidt tot veel potentieel van Stellaris. Je kunt ervoor kiezen om een rijk te besturen, een overvloed aan oorlogvoering aan te gaan, of te leren de diplomatieke route te volgen en partnerschappen aan te gaan met andere beschavingen. Er is hier een zekere mate van flexibiliteit, waarbij elke route een andere vorm van uitdaging biedt.

De game is grotendeels opgedeeld in drie hoofdgebieden: het vroege spel van verkenning en kolonisatie, gevolgd door regeren en ten slotte het vermogen om melkwegbrede implicaties te activeren op basis van je acties. Dat betekent dat Stellaris altijd spannende dingen is. Met schijnbaar eindeloze keuzes die voor u beschikbaar zijn, is dit iets dat honderden uren zal duren.

Best Fantasy: Total War: Warhammer II

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Unieke verscheidenheid aan facties

  • Uitstekende grote strategie
  • Ziet er geweldig uit

Wat we niet leuk vinden

Steile systeemspecificaties

Het Warhammer-fantasie-universum is een rijke en diverse wereld om te gebruiken in de context van strategisch gamen, en Total War: Warhammer II omarmt het echt. Net als een meer bloeddorstige versie van Lord of the Rings, laat Total War: Warhammer II je verschillende facties tegen elkaar opnemen in een epische oorlog.

Er zijn vier facties om uit te kiezen, waaronder Lizardmen, High Elves, Dark Elves en Skaven. Elk maakt deel uit van de verhaalgestuurde campagnemodus, dus er is een meeslepend verhaal om mee te volgen in combinatie met de actie. Gevechten zijn ook op twee verschillende manieren beschikbaar. Er is de turn-based open-wereld campagnemodus, evenals een re altime strategie-optie. In beide gevallen is het van cruciaal belang om veel stappen vooruit te plannen voor uw kansen op succes.

Je moet je concentreren op het bouwen en veroveren van het leger, en op het verzamelen van middelen om een kans te hebben om te overleven. Dat betekent veel multitasken en uitzoeken welke doelstelling wanneer prioriteit moet krijgen. Onderzoek naar nieuwe technologieën is hier net zo belangrijk als domineren door pure kracht. In staat zijn om nieuwe gebieden te ontdekken is een bijzonder genot, en roept herinneringen op in Age of Empires-stijl. Je hoeft je niet langer te concentreren op het hebben van het grootste leger.

Elders is er ook een multiplayer-modus, zodat je tijd kunt besteden aan het online concurreren met vrienden en andere spelers, met de belofte dat geen twee games hetzelfde zijn. Als je eerder de eerste Total War: Warhammer-game bezat, kun je de twee combineren om toegang te krijgen tot een enorme gecombineerde campagne genaamd Mortal Empires, die het plezier nog verder vergroot. Voor fans van het Warhammer-universum is het een onmisbare game die gemakkelijk honderden uren kan duren.

Beste bedrijf: Offworld Trading Company

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Slim en geestig
  • Boeiend ondanks het gebrek aan gevechten

Wat we niet leuk vinden

  • Kan een beetje uit balans zijn
  • Multiplayer-community is leeg

Economische oorlogsvoering is de naam van het spel in Offworld Trading Company - een spel dat strategie vanuit een origineler perspectief dan de meeste andere aanpakt. Spelers die zich op Mars afspelen, krijgen de leiding over een van de vier handelsbedrijven buiten de wereld. Het komt door hun slimme zakelijke vaardigheden als ze de winnaar willen worden. Dit wordt bereikt door een meerderheidsbelang te kopen in elk handelsbedrijf buiten de wereld in het spel en het is verre van een eenvoudige taak.

De sleutel tot succes komt meestal neer op het verzamelen van middelen. De game heeft 13 verschillende bronnen, waaronder materialen zoals water, aluminium, ijzer, silicium, koolstof, evenals meer gecompliceerde ideeën zoals hydrolysereactoren die water kunnen splitsen in zuurstof en brandstof. Hoe de middelen voor u werken, hangt af van hoe het spel zich afspeelt. Net als bij andere vormen van zaken, fluctueren vraag en aanbod constant, dus het is aan jou om erachter te komen wanneer je moet kopen en verkopen en hoe je je het beste omhoog kunt werken in de handelswereld.

De ondergrondse zwarte markt speelt ook een rol als je je handen een beetje vuiler wilt maken met de optie om dingen te kopen zoals ondergrondse kernwapens die middelen kunnen wegvagen voordat je tegenstanders ze bereiken, of muiterijen organiseren om ze te vertragen verder. Er is hier een scherp gevoel voor echte wetenschap en echte economie, wat Offworld Trading Company meer onderscheidend maakt dan de meeste anderen. Het zal vooral mensen met een actieve interesse in financiële systemen of bedrijfsethiek echt aanspreken.

Beste leger: Imperator: Rome

Wat we leuk vinden

  • Flexibele specificaties maken het zelfs speelbaar op lagere machines
  • Diepe strategie en mechanica

Wat we niet leuk vinden

  • Langzaam tempo
  • Steile leercurve

Voor die spelers die naar het oude Romeinse rijk kijken en zouden willen dat ze er op de een of andere manier aan konden deelnemen, is er Imperator: Rome. Het is een enorme ervaring die zich voornamelijk richt op het opbouwen van naties en het opbouwen van een rijk. Daarom kan het soms behoorlijk ontmoedigend zijn.

Je moet veel dingen in de gaten houden, zoals hoe je je bevolking het beste kunt ontwikkelen, maar ook hoe je ze het beste tevreden kunt houden. Een ongelukkige bevolking kan leiden tot verraad en rebellie waarvan iedereen met een korte kennis van de geschiedenis zal weten dat dit nooit tot een goed einde voor de leider leidt. Gevechten spelen hier ook een belangrijke rol, waarbij elke cultuur een andere manier heeft om oorlogen te voeren, dus je keuze aan het begin van welke clan je wilt gebruiken, maakt een groot verschil op de lange termijn.

Om je nog meer dingen te geven om over na te denken, moet je ook de Senaat leiden en de rechtbank bij elkaar houden en goed onder controle houden. Bovendien is er de kwestie van investeren in infrastructuur en het onderhouden van uw resourcebases. De game heeft meer dan 7000 steden om te ontdekken, samen met meer dan 83 verschillende regio's, dus je zult zeker genoeg tijd hebben om weg te zinken in de wereld van Imperator: Rome.

Beste voor Epic Battles: Total War: Three Kingdoms

Wat we leuk vinden

  • Fantastische esthetiek
  • Slaagt erin karaktermomenten en grootse strategie te combineren

Wat we niet leuk vinden

  • Diplomatie voelt hol
  • AI voelt een beetje zwak

Als het gaat om re altime strategiespellen, doorstaat de Total War-serie de tand des tijds. Maar in het geval van Total War: Three Kingdom ging ontwikkelaar Creative Assembly boven verwachting om de beste game te maken die de franchise in de loop van twee decennia ooit heeft gezien. Op het meest basale niveau verkent het de periode van de Chinese Drie Koninkrijken op een respectvolle en absoluut aangrijpende manier.

Helden uit de echte wereld zoals Liu Bei staan in voor iconische figuren uit de westerse geschiedenis voor een enorm, complex spel met een campagnemodus die net zo fascinerend en eindeloos vermakelijk is als de unieke veldslagen. Met een setting die goed werkt met het merk Total War en uitgebalanceerde mechanica om het allemaal te egaliseren, is het een opmerkelijke showcase van niet alleen ontwikkelaarstalent, maar ook van het enorme potentieel voor het genre. Zelfs als je de setting oninteressant vindt, kun je na een paar gevechtsronden van gedachten veranderen.

Beste consolegame: Halo Wars 2

Wat we leuk vinden

  • Toegankelijk
  • Uitstekende consolegerichte besturing

Wat we niet leuk vinden

Voelt een beetje oppervlakkig in vergelijking met andere RTS-titels

Gebaseerd op de iconische FPS-franchise, is Halo Wars 2 een episch re altime strategiespel dat zich midden in het verhaal afspeelt. De opzet is eenvoudig, maar de kennis is uitgebreid: er woedt een oorlog tussen de Covenant en de mensen proberen te voorkomen dat ze het universum vernietigen met behulp van oude voorlopertechnologie. In Halo Wars bestuur je legers, grondvoertuigen, luchteenheden en zelfs af en toe een orbitale laser. Je zult veel bekende Halo-gecentreerde nietjes zien, zoals de energiezwaarden die de Elites hanteren, de Spartaanse supersoldaten en de Warthog-jeep.

Net als andere geweldige RTS-titels, zal Halo Wars je belasten met het verzamelen van middelen, het bouwen van eenheden en het aanvallen van de vijandelijke verdediging. De ontwikkelaars concentreerden zich op het creëren van een verhaalgerichte campagne, door aandacht te besteden aan elk detail in de tussenfilmpjes om het rijke crossmediale verhaal te behouden dat de Halo-games nu al twee decennia hebben opgebouwd.

Halo Wars is ook de beste RTS-game op consoles, omdat de eerste game is ontworpen om met een controller te worden gespeeld. Het neemt een deel van het gedoe weg dat meer gecompliceerde games in het genre kunnen hebben en maakt de besturing gestroomlijnd, zodat je deze RTS comfortabel vanaf je bank kunt spelen. Hierdoor voelt de multiplayer net als de Halo-shooters, wat het des te leuker maakt.

Coolste real-time strategie: Frostpunk

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Leuke strategische besluitvorming
  • Boeiende instelling

Wat we niet leuk vinden

Beperkte herspeelbaarheid

Stadsbouw ontmoet post-apocalyptische chaos in Frostpunk. Dit real-time strategiespel speelt zich af in 1886 en presenteert een alternatieve geschiedenis waarin enorme vulkaanuitbarstingen de beschaving hebben verwoest, wat heeft geleid tot een catastrofale afkoeling van de aarde.

Op de klassieke manier van overleven word je in de wereld gedropt als leider van een bescheiden groep overlevenden en vluchtelingen, die geen van allen bijzonder geschikt lijken voor de ondergeschikte banen die je in het begin beschikbaar zult hebben. Het maakt niet uit, want naarmate je je nederzetting uitbouwt - die de levensader van je operaties omringt, een eenzame industriële generator - zullen ze sterker en slimmer worden. Ze zullen zelfs groeien, en sommige van je inwoners beginnen als kinderen. Sommigen zullen ook binnenkomen als vluchteling of vluchteling uit naburige kolonies, en het is aan jou of ze blijven.

Je doel in Frostpunk is om in de vrieskou van de winter een nieuwe beschaving op te bouwen met beperkte middelen, je mensen bevelen te geven en beleid uit te vaardigen om dat mogelijk te maken. Je beheert een delicaat evenwicht tussen groei en menselijke hulpbronnen, en als je niet oppast, kun je eindigen met opstanden, een uittocht en zelfs sterfgevallen.

Best Space Marines: Dawn of War III

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Massieve, epische gevechten
  • Unieke, op MOBA geïnspireerde gameplay
  • Prachtige beelden

Wat we niet leuk vinden

  • Buggy
  • Dev-ondersteuning is beperkt

Warhammer's nieuwste inzending in het RTS-genre is een van de beste tot nu toe. Dawn of War III verscheen op het toneel als een op zichzelf staande toevoeging aan het Warhammer 40.000-universum, compleet met nieuwe elite-eenheden, gigantische oorlogsmachines en een interessante gameplay-wending.

Je klassieke RTS-elementen zijn hier springlevend, vooral in de singleplayer-campagne waar het inzetten van vuurkracht op strategische locaties je fulltime baan wordt. Af en toe een rode knop indrukken activeert epische vaardigheden die een hels bloedbad op het slagveld ontketenen, waardoor je een pauze hebt van een sluwe militaire commandant om de adembenemende actie te zien ontvouwen. Breng je talenten online en je zult zien hoe invloeden uit het MOBA-genre door elke fase van het gevecht sijpelen.

Dawn of War III heeft verreweg de meest indrukwekkende grootschalige veldslagen van de serie. Drie strijdende facties in de wereld van Acheron zetten hun enorme legers in om de controle over de goederen van de andere jongens te krijgen, elk met hun eigen motieven die de lijnen van sluwe en rechtvaardige volgen. Zoek uit aan welke kant je staat en zorg ervoor dat ze winnen.

Beste campagnes: Age of Empires 2: Definitive Edition

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Nieuwe beschavingen en scenario's
  • Blaast een klassieker nieuw leven in

Wat we niet leuk vinden

  • Verouderde afbeeldingen kunnen onaangenaam zijn
  • Voice-acting is nog steeds niet geweldig

We vinden het moeilijk om nostalgie te weerstaan, en releases zoals de definitieve editie van Age of Empires II helpen niet. Deze verbeterde versie van een van de fundamentele titels van het genre geeft ons genoeg redenen om de gloriejaren opnieuw te beleven. Er zijn geheel nieuwe 4K-middelen, een nieuwe soundtrack en vier nieuwe beschavingen om mee te spelen, waardoor het totale aantal op maar liefst 35 komt. Er zijn honderden uren plezier beschikbaar, en dat is alleen voor inhoud voor één speler - je zou rek je speeltijd vele manen uit als je verslaafd raakt aan online spelen.

Voor degenen die nieuw zijn in Age of Empires, begin je als de leider van een jonge beschaving. Nadat je je vlag in de grond van je gewenste land hebt geplant, begin je te zwoegen om lokale middelen te verzamelen om huizen, boerderijen, aquaducten, muren en koninklijke dienstgebouwen te bouwen, allemaal om je mensen welvaart te bezorgen. Dat is veel gemakkelijker gezegd dan gedaan met concurrerende beschavingen die al je bewegingen in de gaten houden. Daarom is het bouwen van je leger je grootste zorg, omdat je de jaloerse mensen afweert die je van je rijkdommen willen scheiden en je rijk willen veroveren. Age of Empires II: Definitive Edition kan zelfs op de zwakste machines draaien en wordt geleverd met alle uitbreidingen van oud en nieuw voor een prijskaartje dat iedereen kan beheren.

Aanbevolen: