Update uw Echo Buds-software om oververhitting te voorkomen

Update uw Echo Buds-software om oververhitting te voorkomen
Update uw Echo Buds-software om oververhitting te voorkomen
Anonim

Zelfs als het maar in zeldzame gevallen is, is het het beste om er zeker van te zijn dat je Echo Buds niet oververhit raken door gebruik.

Image
Image

Bewerend dat Echo Buds "in zeldzame gevallen" oververhit zouden kunnen raken tijdens het opladen in hun geval, stuurde Amazon woensdag een e-mail naar gebruikers met het verzoek hun software bij te werken, aldus BBC.

Hoe het werkt: Het bedrijf zei blijkbaar ook dat gebruikers de veiligheidsupdate automatisch zouden krijgen wanneer ze via Bluetooth met hun telefoons verbonden waren. Je kunt controleren of de jouwe is bijgewerkt door ze aan te sluiten op een telefoon terwijl ze in de case zitten en de Alexa-app te gebruiken om te zien of de softwareversie 318119151 of hoger is, zegt BBC.

Wat dan? Als je Buds niet zijn bijgewerkt, kun je er een "forceren" door ze ongeveer 30 minuten binnen het bereik van je telefoon te houden, nadat je hebt gecontroleerd of ze' opnieuw verbonden via de Alexa-app.

Bottom line: De kans is groot dat je Echo Buds in orde zijn, maar het is een goed idee om ervoor te zorgen dat ze worden bijgewerkt. De Amazon-e-mail zei ook dat de update de prestaties van je batterijen op de lange termijn zal verbeteren, dus dat is ook een goede zaak. Afgezien van het hele "niet oververhitten" ding natuurlijk.

Aanbevolen: