De 6 beste autoladers, getest door experts

Inhoudsopgave:

De 6 beste autoladers, getest door experts
De 6 beste autoladers, getest door experts
Anonim

The Rundown Beste algemeen: tweede plaats, beste algemeen: beste budget: beste voor achterbank: beste voor gezinnen: beste 2-in-1:

Beste algemeen: Scosche ReVolt universele autolader

Image
Image

Als het gaat om het opladen van uw smartphone (of andere elektronische gadgets) in uw auto, hoeft u niet verder te zoeken dan de Scosche reVOLT. Het compacte formaat ondersteunt twee USB 2.4A (12 W) stroom, die voldoende stroom biedt om twee full-size tablets tegelijk op te laden. De hogere output betekent ook dat je een iets snellere lading krijgt dan standaard autoladers. De Scosche meet iets minder dan 2 inch en is iets kleiner dan de hoogte van een creditcard. Als we iets zouden moeten zeggen over dit model, zou het er een zijn die is gereserveerd voor alle auto-opladers, ongeacht de prijs of fabrikant, eenrichtingsinvoeging. In tegenstelling tot de bliksemoplader van Apple accepteren standaard USB-poorten nog steeds slechts kabels in één richting. Het is een frustratie, maar gezien hoe wijdverbreid dit is, is het nauwelijks een dealbreaker.

Hoewel een groot aantal auto's die tegenwoordig worden geproduceerd USB-integratie bieden, biedt de laadsnelheid van een autolader slechts ongeveer 1 ampère output, wat niet genoeg is om een moderne smartphone bij te houden die de levensduur van de batterij slinkt tijdens het gebruik van Apple of Google maps. In dit scenario zul je waarschijnlijk op je bestemming eindigen met een batterij die minder was opgeladen dan toen je begon. Met slechts 0,8 gram biedt de Scosche een product dat uw smartphone met dezelfde snelheid oplaadt als uw wandlader. De goedkope prijs, vertrouwde naam, kleine frame en gloeiende blauwe poorten die het eenvoudig maken om in het donker aan te sluiten, maken de Scosche een gemakkelijke aanbeveling voor onze topkeuze.

Runner-Up, beste algemeen: Anker Roav VIVA Alexa-compatibele autolader

Image
Image

De Roav VIVA is zeker een van de duurdere opties op de lijst, maar dat komt omdat het meer is dan alleen een oplader. Dit kleine apparaat is eigenlijk een Alexa-enabled slim accessoire en het brengt een geheel nieuw niveau van controle naar uw entertainment- en navigatie-ervaring in de auto. Sluit hem gewoon aan op het stopcontact van je console, verbind hem met je telefoon via Bluetooth en ontvang direct een routebeschrijving, bel, stream muziek en meer, gewoon door Alexa te vragen. De ingebouwde Acoustic Echo Cancellation-technologie van de Viva kan uw stem isoleren van de achtergrond en nauwkeurig oppikken wat u zegt. En voor die momenten waarop je niet wilt dat Alexa luistert, druk je gewoon op de enkele mute-knop bovenop de oplader om de microfoons uit te schakelen.

Maar dit apparaat is in wezen nog steeds een oplader en als het gaat om snelheid en kracht, is de Viva een van de beste. De USB-poorten zijn gemaakt met Anker's gepatenteerde PowerIQ-technologie, waardoor uw apparaten razendsnel op volle batterij zitten. En het ontwerp met twee poorten betekent dat zowel u als uw passagier tegelijkertijd kunnen aansluiten.

Beste budget: Anker PowerDrive 2 24W dubbele USB-autolader

Image
Image

Elke USB-poort levert 2,4 ampère sap, waardoor twee apparaten (smartphones, tablets en zelfs Macbooks) tegelijkertijd kunnen worden opgeladen. Met een gewicht van slechts 1,6 gram en een lengte van 3,4 inch heeft dit model toevallig het grotere formaat in vergelijking met de rest van onze topkeuzes.

Er zijn geen toeters, bellen, GPS-locatie, maar de 3 meter lange kabel is lang genoeg om uit te rekken naar de achterbank. Als u op zoek bent naar iets dat eenvoudig, budgetvriendelijk en gebruiksklaar is, hoeft u dit Anker 24W Dual USB-autolader PowerDrive 2-model ongetwijfeld meteen te wensen. Het lichtgewicht, onopvallende en onopvallende ontwerp maakt deze keuze tot een koopje, en we raden aan om hem op te halen om een extra auto-oplader in huis te hebben, als er niets anders is.

Image
Image

Beste voor achterbank: Belkin Road Rockstar

Image
Image

De Belkin Road Rockstar is onze stem voor de beste achterbankoplader. Dit 7,8-ounce product heeft een gecombineerde 2,4 A aan de voorkant en twee afzonderlijke 2,4 A-openingen voor de achterbank via een uitschuifbare USB-hub. Gecombineerd betekent deze twee afzonderlijke hubs dat iedereen oplaadmogelijkheden heeft.

Bij het ontwerpen van de Rockstar had Belkin waarschijnlijk tablets in gedachten, omdat de opladers op de achterbank meer zijn ontworpen voor tabletgebruik, dankzij de grotere afzonderlijke USB-poorten van 2,4 A. Het is prima om ook smartphones op te laden, maar de oorspronkelijke bedoeling was duidelijk gericht op passagiers op de achterbank om de levensduur van de batterij op tablets te verlengen. Het zou voor de Belkin ideaal zijn geweest om ook rekening te houden met de hogere ampère in de laadcapaciteit van de voorpassagier, in plaats van de 2,4 A te scheiden tussen de twee USB-poorten, wat een iets langzamere oplaadtijd oplevert.

Afgezien van de oplaadcapaciteit, bevat de Belkin een kabel van 1,8 meter die meer dan genoeg lijn biedt om aan een autozak op de achterbank te klemmen. Er is ook een dubbelzijdig plakband van drie meter meegeleverd als je een meer permanente oplaadoptie voor achterpassagiers hebt overwogen.

Beste voor gezinnen: Jelly Comb 6-poorten 65W/13A Lightning-autolader

Image
Image

Met supersnel opladen van 65 W dat tot zes van je apparaten ondersteunt, is er geen betere autolader voor je gezin dan de Jelly Comb. Een van de meest unieke kenmerken is de slimme identificatietechnologie die uw apparaat herkent en de maximale laadstroom verdeelt die mogelijk is met zijn 2,4 A per USB-uitgang.

De Jelly Comb is gebouwd voor gezinnen in gedachten. Het is gemaakt van materiaal van industriële kwaliteit met eersteklas circuits dat het zowel betrouwbaar maakt in veiligheid als prestaties. Kinderen op de achterbank hoeven zich geen zorgen te maken over uitrekken, want de Jelly Comb heeft een 3. Adapterkabel van 3 voet om ervoor te zorgen dat iedereen zijn lading kan opladen. Maak je ook geen zorgen over compatibiliteitsproblemen - de Jelly Comb biedt universele compatibiliteit met alle USB-apparaten (de iPhone, Samsung Galaxy, tablets, sporthorloges en meer).

Beste 2-in-1: Nekteck Type C autolader

Image
Image

Of je nu een road warrior bent of een student die snel moet worden opgeladen, de Nektech is uitgerust met een Type C-invoerpoort voor het snel opladen van de nieuwe iPhone-modellen of Samsung's nieuwste Galaxy-serie apparaten. Naast de smartphone is de Nekteck ook de eerste USB IF-gecertificeerde oplader die tot 45 watt vermogen en 12A levert, wat voldoende wattage is om veilig Apple's nieuwste 12-inch MacBook-serie, de MacBook Pro, Nintendo Switch, de Chromebook Pixel veilig op te laden., Dell laptops of tablets met hun hoogste laadcapaciteit. Universeel compatibel met de USB-A-poort, identificeert de Nekteck correct het type apparaat (of het nu een laptop, tablet of smartphone is) en levert de juiste hoeveelheid laadvermogen zonder risico van overladen of overspanning. De 2-in-1 Nekteck is gemaakt van vuurvaste materialen voor extra veiligheid in de auto en is een unieke autolader met veel functionaliteit.

Waar moet je op letten bij een autolader

Afneembare USB-kabel - Sommige USB-autoladers worden geleverd met een ingebouwde USB-kabel, wat handig is omdat u zich dan geen zorgen hoeft te maken dat u uw oplaadkabel kwijtraakt. Het is nog steeds beter om een oplader te gebruiken die USB-poorten heeft of wordt geleverd met een afneembare kabel, zodat u USB-C-, micro-USB- en mini-USB-apparaten kunt opladen in plaats van slechts één type.

Meerdere oplaadpoorten - Eén oplaadpoort is misschien genoeg om u te redden, maar er is geen reden om daar te stoppen. De meeste van de beste autoladers hebben minstens twee USB-poorten en sommige hebben er zelfs vier of meer. Hierdoor kunt u al uw apparaten tegelijk opgeladen houden zonder de hele tijd kabels te verwisselen.

Snel opladen - Meerdere poorten is niet genoeg; de lader moet voldoende stroom kunnen leveren aan elke poort. Zoek naar een autolader die 2,4 A kan leveren aan ten minste twee poorten tegelijk. Als je een telefoon hebt die snel opladen via USB-C ondersteunt, hebben sommige telefoonopladers daar ook een speciale poort voor.

Aanbevolen: