Hoe Eevee te evolueren in Pokemon Go

Inhoudsopgave:

Hoe Eevee te evolueren in Pokemon Go
Hoe Eevee te evolueren in Pokemon Go
Anonim

Weinig Pokemon in Pokemon Go hebben een complexere evolutiemethode dan Eevee, die kan evolueren naar een steeds groter aantal tweede-fase-evoluties, soms aangeduid als 'Eevee-lutions'. Hier is alles wat je moet weten over de Eevee-evoluties in Pokemon Go en hoe je ze kunt krijgen.

Voor elke evolutie heb je een Eevee nodig om te evolueren, en 25 Eevee-snoepjes, die je kunt verdienen door Eevee te vangen, met een Eevee als je maatje te wandelen of door Eevee over te dragen aan de professor.

Hoe Eevee in Vaporeon te evolueren in Pokemon Go

Komt binnen op134 in de Pokedex, Vaporeon is de waterevolutie van Eevee, dus het is sterk tegen rots- en grondtype Pokemon zoals Graveler. Behalve dat je in zeldzame gevallen in het wild kunt vangen, kun je een Vaporeon verkrijgen door een Eevee met 25 snoepjes te ontwikkelen.

Image
Image

Het evolueren van een Eevee met snoepjes kan je ook een Jolteon of een Flareon opleveren, maar je kunt een Vaporeon garanderen door de naam cheat te gebruiken en je Eevee vooraf te hernoemen naar "Rainer".

Nadat je Rainer-naam Eevee is geëvolueerd naar Vaporeon, kun je de naam terug veranderen in Vaporeon. In tegenstelling tot de belangrijkste Pokemon-spellen, kun je je Pokemon zo vaak hernoemen als je wilt in Pokemon Go.

Hoe Eevee in Jolteon te evolueren in Pokemon Go

Pokemon 135, Jolteon, is de bliksem-evolutie van Eevee en evolueert op dezelfde manier als Vaporeon.

Image
Image

Als je een Eevee ontwikkelt met 25 Eevee-snoepjes, heb je een kans van één op drie om een Jolteon te krijgen. Het hernoemen van de Eevee "Sparky", zal het echter garanderen. Jolteon kan ook in het wild worden gevangen, maar dit komt zelden voor.

De naam cheat werkt maar één keer voor elke Eevee evolutie.

Hoe Eevee in Flareon te evolueren in Pokemon Go

Flareon is de 136th Pokemon in de Pokedex, en de derde van de originele Eevee-evoluties. Zoals de naam en het uiterlijk doen vermoeden, is Flareon de evolutie van het vuur, dus het is goed om bij de hand te hebben als je vecht tegen gras en Pokemon van het type bug.

Image
Image

Om zoveel mogelijk Eevee-snoepjes te krijgen, voeg je een Eevee of een Eevee-lution toe als je buddy en schakel je Adventure Sync in. Hiermee kun je snoep verdienen door simpelweg je smartphone mee te nemen, zelfs als de Pokemon Go-app is gesloten.

Net als Vaporeon en Jolteon kan Flareon in superzeldzame gelegenheden ook in het wild worden gevangen, en kan het ook worden geëvolueerd van een Eevee, met een kans van één op drie, door 25 Eevee-snoepjes te gebruiken. De evolutie kan worden vastgezet door de Eevee "Pyro" te hernoemen voordat hij evolueert.

Hoe krijg je Espeon in Pokemon Go

Espeon is 196 in de Pokedex en is de eerste Eevee-evolutie uit de Johto-regio. Deze Pokemon is een paranormaal type, wat betekent dat het een goede is om te gebruiken wanneer je vecht tegen vecht- en giftype Pokemon zoals Grimer.

Image
Image

De snelste manier om een Espeon te krijgen, is door de naam van een Eevee te veranderen in 'Sakura' en vervolgens 25 Eevee-snoepjes te gebruiken om het te laten evolueren. Je kunt er ook 10 km mee wandelen als je buddy, en hem dan overdag laten evolueren.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat alle Pokemon Go-spelers uiteindelijk zullen worden gevraagd om een Eevee in een Espeon te laten evolueren als onderdeel van de speciale onderzoeksmissie "A Ripple in Time". Het is dus de moeite waard om je snoep te bewaren en te wachten tot je deze specifieke zoektocht krijgt, waarbij je van een Eevee je buddy moet maken en er 10 km mee moet lopen. Zodra je die afstand hebt gelopen, evolueer je de Eevee met 25 snoepjes overdag en het zou in een Espeon moeten veranderen.

Zorg ervoor dat je niet van buddy Pokemon wisselt terwijl je dit doet, en evolueer Eevee alleen overdag.

Hoe krijg je Umbreon in Pokemon Go

Umbreon is 197 in de Pokedex en is de tweede Eevee-evolutie van Johto. Deze Pokemon is een donker type, dus het is handig tegen paranormale en spookachtige typen.

Image
Image

Net als Espeon is de snelste manier om een Umbreon te krijgen, het evolueren van een Eevee met de naam cheat. Voor Umbreon, noem je Eevee "Tamao" voordat je hem evolueert.

Het evolueren van een glanzende Eevee of een Eevee met een speciaal uiterlijk zal resulteren in een glanzende of speciaal uitziende geëvolueerde vorm. Een glanzende Eevee kan bijvoorbeeld worden geëvolueerd tot een glanzende Flareon of een glanzende Leafeon.

Net zoals Espeon, zal het evolueren van een Eevee tot een Umbreon onder speciale omstandigheden een uiteindelijke "A Ripple in Time"-zoektocht zijn, dus het is de moeite waard om te wachten tot je die zoektocht hebt ontvangen voordat je je Umbreon krijgt.

Net als de Espeon-zoektocht, moet je 10 km lopen met je Eevee voordat je deze evolueert met 25 snoepjes. In tegenstelling tot de Espeon-zoektocht, moet je Eevee echter 's nachts ontwikkelen om een Umbreon te krijgen.

Eevee evolueren naar Leafeon in Pokemon Go

Leafeon is de 470th Pokemon en is de eerste Eevee-evolutie uit de Sinnoh-regio. Leafeon is een grastype, dus het is sterk in gevechten tegen rots- en grondsoorten, evenals water-Pokemon zoals Poliwag.

Image
Image

Om Leafon te krijgen, verander je de naam van een Eevee in 'Linnea' en evolueer je hem met 25 Eevee-snoepjes.

Een alternatieve methode voor de naam-cheat is om een Mossy Lure-module van de Pokemon Go Store te kopen voor 200 munten, deze in een Poke Stop te plaatsen en vervolgens een Eevee te ontwikkelen terwijl je er dichtbij bent.

Eevee evolueren naar Glaceon in Pokemon Go

Glaceon is de tweede Eevee-evolutie van de Sinnoh-regio en komt uit op 471. Glaceon is een Pokemon van het ijstype, dus het wordt aanbevolen voor gevechten met gras-, grond- en drakentypes en vliegende tegenstanders zoals Spearow.

Image
Image

Om een Eevee in een Glaceon te laten evolueren, verander je de naam van je Eevee in 'Rea' en evolueer je hem vervolgens zoals gewoonlijk met snoep.

Net als bij het evolueren van Leafeon, kun je ook een Glaceon krijgen door een speciale lokaasmodule op een Pokestop te plaatsen en een Eevee te ontwikkelen. Gebruik echter in plaats van de Mossy-variant de Glacial Lure-module.

Nieuwe Eevee Evolutions komen naar Pokemon Go

De Pokemon Go-game wordt regelmatig bijgewerkt met de toevoeging van steeds meer Pokemon-soorten uit de hoofdtitels op de Gameboy-, Gameboy Advance-, Nintendo DS-, Nintendo 3DS- en Nintendo Switch-consoles. Dus hoewel nog niet alle Pokemon in het spel zijn, zullen ze uiteindelijk allemaal worden toegevoegd.

Toen Pokemon Go voor het eerst werd gelanceerd, had het alleen de originele drie Eevee-evoluties; Jolteon, Vaporeon en Flareon. Met latere updates werden Espeon en Umbreon toegevoegd en uiteindelijk gevolgd door Leafeon en Glaceon.

Alle andere nieuwe Eevee-evoluties die debuteren met Pokemon Sword en Pokemon Shield zullen naar verwachting ook naar Pokemon Go komen.

Aanbevolen: