Leuke iPhone- en iPad-games zoals 'The Room' en 'Myst

Inhoudsopgave:

Leuke iPhone- en iPad-games zoals 'The Room' en 'Myst
Leuke iPhone- en iPad-games zoals 'The Room' en 'Myst
Anonim

Er is iets aan het overwinnen van een enorme uitdaging die een opwindingsniveau en een gevoel van prestatie toevoegt dat gewoon niet wordt gezien in meer casual games. Dit is de reden waarom Myst begin jaren 90 zo populair was en waarom The Room zo populair was voor de iPhone en iPad. Een geweldig, uitdagend spel met weinig hints over hoe de puzzels te overwinnen, The Room dwong ons om onze geest te gebruiken om het spel op te lossen. We hebben puzzelspellen voor de iPhone en iPad onderzocht om je deze lijst met geweldige spellen te bieden.

Maar het is niet alleen de uitdaging die deze games onderscheidt. Het is ook de schoonheid van het spel. Het is de soundtrack. Deze kleine details maken het spel uniek. En toch, zoals alle spellen die vergelijkbaar zijn met Myst en The Room, is het klaar als het klaar is. Gelukkig heeft The Room The Room 2 en The Room 3 voortgebracht, maar als je de sequels hebt doorlopen en op zoek bent naar de volgende grote uitdaging, kun je hier een paar geweldige puzzelspellen downloaden.

realMyst: gratis roaming-exploratie

Image
Image

We kunnen net zo goed beginnen met de free-roaming-versie van de peetvader van alle geweldige puzzelspellen. Het realMyst-vervolg op het bestverkochte spel van de jaren 90 was een heruitvinding van het origineel die je in de 2D-wereld bracht, zodat je het in al zijn glorie kunt verkennen. Als je van The Room hield en nog nooit Myst hebt gespeeld, dan is deze een must.

Machinarium: het beste voor totale focus

Image
Image

Het is puzzelavontuur en Wall-E. In dit leuke spel speel je de rol van een robot die zijn lichaam kan samendrukken en uitstrekken, zodat je unieke puzzels kunt oplossen. Deze staat bekend om zijn hoge moeilijkheidsgraad en is niet geschikt voor degenen die door de puzzels en halsbrekende snelheden willen rennen.

The Silent Age: het beste om door de tijd te reizen

Image
Image

Bescheiden Joe de Loodgieter staat op het punt om op het avontuur van zijn leven te gaan… of misschien wel twee levens. In dit tijdreizende avonturenspel ga je heen en weer tussen 1972 en 2012, waar de mensheid is uitgestorven. Een leuke draai aan het puzzel-avonturenspel, deze nagelt echt het 'heden' van 1972.

Shadowmatic: Beste creatieve puzzelspel

Image
Image

Een prachtig spel, Shadowmatic neemt het Hidden Object-spel en verandert het in een maak-het-object-spel. De game doorloopt een reeks kamers die elk verschillende verlichting hebben en daagt je uit om vreemde vormen die in het midden van de kamer hangen te draaien om schaduwen in een specifieke vorm te werpen.

House of Da Vinci: het beste voor het voeden van je behoefte aan 'The Room'

Image
Image

The House of Da Vinci ligt ongeveer zo dicht bij The Room en zijn vervolg als je kunt krijgen zonder dat het is ontwikkeld door Fireproof Games. Deze is voor degenen die echt, echt niet kunnen wachten op de volgende in The Room-serie.

Maar hoewel het duidelijk een Room-kloon is, moet je het niet verwarren met een goedkope ontwikkeling. House of Da Vinci is een spel van hoge kwaliteit dat zeker zal voorzien in je behoefte aan een goede puzzeloplosser.

Agent A: het beste voor het comfortabel oplossen van puzzels

Image
Image

Een puzzeloplosser die je het gevoel geeft dat je in een tekenfilmversie van een James Bond-film zit. Agent A doet niet te veel dat nieuw is, maar het doet bijna alles heel goed. Je zult dezelfde eenvoudige tik-en-oplos-mechanica vinden met veel items, aanwijzingen en puzzels die door het huis verspreid zijn.

Apparaat 6: beste verhaallijn in een puzzelspel

Image
Image

Apparaat 6 neemt het klassieke ontwaken-zonder-geheugen-thema en combineert hoge doses nostalgische, op tekst gebaseerde gameplay naast de mobiele wereld van afbeeldingen en video's. Dit is een goed geschreven verhaal waar je van moet grinniken terwijl je langzaam meer ontdekt over Anna, de hoofdpersoon met geheugenproblemen.

The Tiny Bang Story: het beste voor gezinsactiviteitenLeeg lijstitem

Image
Image

Een prachtige mix van verborgen voorwerpen-gameplay en moeilijke puzzels om op te lossen, verpakt in een cartoonachtige charme die geschikt is voor een peuter, dit is het perfecte spel om met het gezin te spelen. De puzzels zijn misschien te moeilijk voor een 8-jarige, maar kinderen kunnen meedoen door te helpen bij het vinden van enkele puzzelstukjes die gemakkelijk in de omgeving kunnen opgaan, terwijl volwassenen zullen genieten van een uitdagend spel.

Aanbevolen: