De beste opties voor iPhone-schermreparatie

Inhoudsopgave:

De beste opties voor iPhone-schermreparatie
De beste opties voor iPhone-schermreparatie
Anonim

Iedereen laat zijn iPhone of iPod touch van tijd tot tijd vallen. De gevolgen van de meeste vallen zijn niet ernstig, maar in sommige gevallen barsten of breken schermen. Sommige van deze scheuren zijn kleine cosmetische problemen die het gebruik van uw apparaat niet belemmeren. Andere zijn zo uitgebreid dat het erg moeilijk wordt om het scherm te zien of de iPhone te gebruiken.

Veel bedrijven bieden goedkope iPhone-schermreparatie of schermvervanging, maar pas op: als u niet oppast, kunt u uw garantie van Apple ongeldig maken en alle ondersteuning en voordelen die het biedt verliezen.

Image
Image

iPhone-schermreparatiekosten als u onder de garantie v alt

De standaard iPhone-garantie dekt geen onopzettelijke schade, wat betekent dat Apple geen gebarsten iPhone-schermreparatie aanbiedt als onderdeel van de garantie.

Het is cruciaal om te weten dat de iPhone-garantie zegt dat als de iPhone wordt gerepareerd door iemand anders dan een door Apple geautoriseerde techneut, de volledige garantie komt te vervallen Vrijwel alle lage - kostenreparatiewerkplaatsen zijn niet geautoriseerd door Apple, dus geld besparen bij hen kan betekenen dat u uw garantie verliest.

Als je een schermreparatie of vervanging nodig hebt, controleer dan of je iPhone nog onder de garantie v alt. Als dit het geval is, kunt u rechtstreeks ondersteuning krijgen van Apple, naar het telefoonbedrijf gaan waar u de telefoon hebt gekocht of een door Apple geautoriseerde wederverkoper gebruiken. Als dit niet het geval is, lees dan dit artikel verder.

Een leuke bonus als Apple je telefoon laat repareren, is dat Apple-winkels iPhone-schermen kunnen vervangen zonder dat je je telefoon voor onderhoud hoeft op te sturen, zodat je je telefoon binnen de kortste keren terugkrijgt.

Een gebarsten iPhone-scherm repareren als je AppleCare hebt

De situatie is hetzelfde als je een verlengde garantie van AppleCare hebt. Het is zelfs nog belangrijker om naar Apple te gaan voor de reparatie van uw iPhone-scherm, aangezien het gebruik van een niet-geautoriseerde reparatiewerkplaats uw standaardgarantie en de AppleCare-garantie ongeldig maakt. Als je dat doet, gooi je het geld dat je eraan hebt uitgegeven gewoon weg.

In tegenstelling tot de standaard iPhone-garantie dekt AppleCare twee incidenten van onopzettelijke schade, met een vergoeding voor elke reparatie. Deze kosten zijn waarschijnlijk hoger dan een niet-geautoriseerde reparatiewerkplaats in rekening brengt, maar het behoudt uw garantie en zorgt ervoor dat uw reparatie wordt uitgevoerd door de mensen die het best zijn opgeleid om het te doen.

Ontdek hoeveel de reparatie van uw iPhone-scherm gaat kosten, zowel met als zonder garantie, op de ondersteuningspagina van Apple over dit onderwerp.

Een gebarsten iPhone-scherm repareren als je een iPhone-verzekering hebt

Als je een iPhone-verzekering hebt afgesloten via je telefoonmaatschappij of alleen, neem dan contact op met je verzekeringsmaatschappij om hun beleid rond schermreparatie te begrijpen. De meeste iPhone-verzekeringen dekken onopzettelijke schade. Afhankelijk van uw polis moet u mogelijk een eigen risico en reparatiekosten betalen, maar die combinatie kan minder zijn dan het volledig vervangen van de iPhone.

Als je een iPhone-verzekering hebt, zorg er dan voor dat je alle feiten en vergoedingen hebt voordat je je verzekering gebruikt, aangezien veel mensen klagen over slechte ervaringen wanneer ze een verzekering afsluiten voor dit soort reparaties.

We raden iPhone-bezitters aan om helemaal geen verzekering te kopen. Ontdek waarom in 6 redenen waarom je nooit een iPhone-verzekering zou moeten kopen.

iPhone-schermreparatie als uw iPhone geen garantie meer heeft

Als je geen garantie of verzekeringsdekking voor je telefoon hebt, heb je meer opties. In dit geval kan een goedkope reparatiewerkplaats een goede optie zijn, omdat het u geld bespaart. Als je geen garantie of AppleCare hebt, heb je minder te verliezen door een van deze winkels te gebruiken.

Het is een goed idee om een winkel te gebruiken die ervaring heeft met iPhone-schermreparatie en een goede reputatie heeft. Ook al kunnen ze een verlopen garantie niet schenden, een ongeschoolde reparateur kan extra schade aan de carrosserie of de interne elektronica van uw iPhone veroorzaken. Dat zou nog meer problemen veroorzaken en zou ertoe kunnen leiden dat u een nieuwe telefoon moet kopen.

Een gebarsten iPhone-scherm repareren als u in aanmerking komt voor een upgrade

Als je je iPhone-aankoopplan hebt afbetaald, je iPhone meer dan twee jaar hebt gehad of overweegt over te stappen naar een nieuwe telefoonmaatschappij, kom je mogelijk in aanmerking voor een voordelige upgrade naar een nieuwer model. Een gebarsten scherm kan een goede motivator zijn voor een upgrade.

Als je upgradet, kijk dan eens naar de bedrijven die gebruikte iPhones kopen. Ze kopen er zelfs een met kapotte schermen, zodat je van je oude telefoon extra geld kunt maken.

Hoe iPhone-schermschade in de toekomst te voorkomen

Er is geen onfeilbare strategie om schade aan iPhone-schermen te voorkomen. Als je telefoon genoeg v alt en misbruikt, zal uiteindelijk zelfs de best beschermde iPhone barsten. Toch kunnen een paar eenvoudige stappen de kans op gebarsten schermen verkleinen. Probeer het gebruik van:

  • Hoesjes: Sommige hoesjes bieden schermbescherming, andere niet. Zelfs als de hoes die je hebt geen schermbeschermer bevat, biedt de hoes zelf enige veiligheid die de kans op beschadiging van het scherm verkleint. Bekijk onze selectie voor de beste iPhone-hoesjes.
  • Schermbeschermers: Deze dunne, plastic overlays beschermen het scherm over het algemeen tegen krassen of deuken, maar ze bieden ook een beetje extra bescherming tegen scheuren. Een hoesje is een uitgebreidere oplossing, maar schermbeschermers zijn goede toevoegingen.
  • AppleCare: Overweeg voor je volgende telefoon AppleCare te kopen als je dat in het verleden niet deed. Het voegt een beetje toe aan uw totale kosten, maar het is meestal de moeite waard om twee jaar lang ondersteuning en reparaties te krijgen van getrainde experts.

Aanbevolen: