Contactpersonen toevoegen: beoordeling Microsoft Office Outlook-invoegtoepassing

Inhoudsopgave:

Contactpersonen toevoegen: beoordeling Microsoft Office Outlook-invoegtoepassing
Contactpersonen toevoegen: beoordeling Microsoft Office Outlook-invoegtoepassing
Anonim

Invoegtoepassingen voor de Microsoft Outlook-e-mailclient zijn hulpprogramma's van externe Microsoft-partners waarmee u berichttaken kunt automatiseren. Een handige invoegtoepassing is Contacten toevoegen, van MAPILab, dat automatisch e-mailadressen toevoegt aan een contactmap wanneer u een bericht beantwoordt of een nieuw bericht verzendt.

Hier ziet u hoe Contacten toevoegen werkt.

Contacten toevoegen is compatibel met Microsoft Outlook 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003 en 2002/XP, evenals Outlook voor Microsoft 365.

Hoe contacten toevoegen werkt

Hoewel het toevoegen van contacten aan Outlook een eenvoudig proces is, is het gemakkelijk om sommige contacten te missen of volledig te verliezen als u veel e-mailberichten in uw inbox ontvangt.

Contacten toevoegen automatiseert dit proces volledig. Telkens wanneer u een bericht beantwoordt of een nieuw bericht verzendt, voegt Contacten toevoegen dat e-mailadres automatisch toe aan uw Outlook-contactmap of een map die u kiest als contactbestemming, hetzij in uw persoonlijke mailbox of in openbare mappen op de Microsoft Exchange-server.

Contacten toevoegen heeft een functie voor automatische naamdetectie. Het probeert de naam van het contact te achterhalen uit het e-mailadres en door de berichttekst te scannen op contactmogelijkheden. Het kan uw contacten automatisch toewijzen aan categorieën of ze toewijzen aan categorieën die u opgeeft. Het hulpprogramma controleert zelfs op duplicaten voordat een contactpersoon wordt toegevoegd.

Laat het programma uw verzonden e-mail scannen om nieuwe adressen te verzamelen. Het kan op deze manier echter geen andere mappen scannen.

Image
Image

Outlook 2000 had een functie die automatisch een adresboek bouwde. Wanneer gebruikers op een bericht reageerden, werd de ontvanger toegevoegd aan de lijst met contactpersonen. Deze functie is in latere versies verwijderd, maar door Contacten toevoegen wordt deze functie nieuw leven ingeblazen.

Contacten Abonnementsinfo toevoegen

Download een gratis proefversie van Contacten toevoegen om het uit te testen. Daarna kost een licentie voor één gebruiker voor Contacten toevoegen $ 15. Het bedrijf zegt dat dit een eenmalige vergoeding is die een jaar technische ondersteuning en een jaar versie-updates omvat, maar na een jaar moet u wel een extra vergoeding betalen om de technische ondersteuning te vernieuwen en versie-updates te blijven ontvangen.

Voor grotere organisaties is een licentie voor vijf gebruikers $ 70, een licentie voor 10 gebruikers is $ 120, een licentie voor 25 gebruikers is $ 280, een licentie voor 50 gebruikers is $ 500 en een licentie voor 100 gebruikers is $ 750.

Probeer het programma eens als je tijd en moeite wilt besparen met het toevoegen van contacten, of als je nooit meer een contact wilt verliezen.

Aanbevolen: