Hoe een voicemailbegroeting op iPhone op te nemen

Inhoudsopgave:

Hoe een voicemailbegroeting op iPhone op te nemen
Hoe een voicemailbegroeting op iPhone op te nemen
Anonim

Wat te weten

  • Open de Phone app, ga naar het Voicemail tabblad en tik op Begroeting > Aangepast.
  • Tik op Record en neem de gewenste begroeting op. Tik op Stop als je klaar bent.
  • Tik op Play om je begroeting te horen. Tik op Opslaan om de begroeting te bewaren of tik op Opnemen als je deze wilt wijzigen.

Je kunt je voicemailbegroeting op je iPhone wijzigen wanneer je maar wilt. Hier leest u hoe u dit doet op een iPhone met iOS 11 en hoger.

Een voicemailbegroeting opnemen op iPhone

Je kunt elke gewenste voicemailbegroeting maken en deze naar wens wijzigen. Hier is hoe.

  1. Tik op de Phone app om deze te openen.
  2. Tik op de Voicemail tab.
  3. Tik in het Voicemail scherm op Begroeting.
  4. Tik in het Begroetingsscherm op Aangepast. Hier neemt u uw voicemailbegroeting op en stopt u met het gebruik van de standaard voicemailbegroeting.
  5. Tik op Record en begin te spreken.

    Image
    Image
  6. Als je klaar bent met het opnemen van de voicemailbegroeting, tik je op Stop.
  7. Om naar de begroeting te luisteren die je zojuist hebt opgenomen, tik je op Play. Als u niet tevreden bent met de resultaten, tikt u nogmaals op Opnemen en neemt u een nieuwe begroeting op.

  8. Als je tevreden bent met de begroeting en deze wilt gebruiken, tik je op Opslaan.

Wilt u een gedetailleerd overzicht van het gebruik van de Visual Voicemail-functie van de iPhone? Bekijk hoe u visuele voicemail op de iPhone gebruikt.

De volgende keer dat u de voicemailbegroeting op uw iPhone wilt wijzigen, volgt u deze stappen opnieuw. U kunt uw iPhone-voicemail zo vaak wijzigen als u wilt; er zijn geen kosten of beperkingen aan het aantal begroetingen dat u maakt.

Als u de standaard voicemailbegroeting van de iPhone wilt gebruiken in plaats van uw aangepaste optie, kiest u Standaard in plaats van Aangepast in het begroetingsscherm. Uw aangepaste begroeting is opgeslagen, zodat u deze opnieuw kunt selecteren.

Wilt u voicemails van uw iPhone verwijderen? Leer hoe u voicemail op de iPhone kunt verwijderen.

iPhone Voicemail Bericht Tips

Hier zijn een paar tips voor het efficiënt gebruiken van iPhone-voicemail:

  • Er kan slechts één aangepaste voicemailbegroeting op een iPhone worden opgeslagen. Elk nieuw bericht dat wordt opgenomen, overschrijft de bestaande aangepaste begroeting. U kunt niet schakelen tussen andere begroetingen die in het verleden zijn gemaakt. Als je een oude begroeting opnieuw wilt gebruiken, neem hem dan opnieuw op.
  • Er is geen knop om een aangepaste begroeting te verwijderen. Neem in plaats daarvan een nieuwe op om degene die u wilt verwijderen te vervangen.
  • Hoewel het in sommige situaties op de iPhone mogelijk is om het verwijderen van voicemails ongedaan te maken, kunnen voicemailbegroetingen niet worden hersteld. Als je een nieuwe begroeting opneemt en opslaat, is de oude weg.

iPhone-voicemailbegroetingen kunnen niet ongedaan worden gemaakt, maar sommige verwijderde voicemails kunnen worden hersteld. Ontdek hoe u het verwijderen van voicemails op de iPhone ongedaan kunt maken.

Aanbevolen: