Wat zijn Surface Earbuds en hoe werken ze?

Inhoudsopgave:

Wat zijn Surface Earbuds en hoe werken ze?
Wat zijn Surface Earbuds en hoe werken ze?
Anonim

Microsoft bereidt echt draadloze oordopjes voor die klaar zijn voor muziek en podcasts, maar ook een geweldig accessoire voor Microsoft Office.

Bottom Line

Surface Earbuds zijn oordopjes met Bluetooth die geen draad hebben die elk oordopje met elkaar verbindt (een primeur voor Microsoft). Microsoft zegt dat ze zijn ontworpen om geweldige audio te leveren dankzij ruisonderdrukkingstechnologie, extra microfoons en zijn ontworpen voor een comfortabele pasvorm.

Hoe werken Surface Earbuds?

Image
Image

Microsoft heeft aanraakoppervlakken ingeschakeld, zodat u gebaren kunt gebruiken om met de oordopjes te communiceren. Je kunt dus tikken, aanraken en vegen, je kunt het volume aanpassen, bellen en programma's zoals Spotify op Android openen zonder naar een scherm te kijken.

Met de Wi-Fi-functie kunnen ze naadloos samenwerken met Microsoft Office, en je kunt taken dicteren, e-mails lezen en beantwoorden, dingen toevoegen aan je agenda. Bovendien kunt u re altime bijschriften toevoegen aan Powerpoint-presentaties en door dia's bladeren zonder uw apparaat aan te raken. Via Bluetooth kunt u verbinding maken met uw Android-telefoon, Microsoft-apparaat of iPhone. Van daaruit kun je bellen en gebeld worden, naar muziek luisteren en opdrachten volledig met je stem uitvoeren.

Door uw vinger plat op het oppervlak van de oordop te houden, schakelt u een virtuele assistent in. Surface Earbuds werken met zowel Cortana (op het Microsoft-platform) als Google Assistant op Android.

Voor de beste pasvorm raadt Microsoft aan om ze in je oren te doen met de knop naar beneden gericht en ze vervolgens tegen de klok in te draaien om ze vast te zetten.

Technische details om te weten

Microsoft belooft een batterijduur van 24 uur wanneer deze wordt bewaard met de oplaadcassette. Je kunt 8 uur ononderbroken speeltijd verwachten en daarna nog eens (2) 8 uur opladen van de behuizing. Een oplaadbeurt van 10 minuten voegt een extra uur batterijduur toe.

De Surface Earbuds hebben een IPX4-waterdichtheidsclassificatie, wat betekent dat ze waterbestendig zijn, niet waterdicht. Microsoft levert drie paar siliconen oordopjes (maten: S/M/L) om je te helpen een stevige pasvorm te krijgen. De oplaadcassette maakt gebruik van USB-C (de doos bevat de oplaadcassette en gebruikt een USB-C naar USB-A-kabel).

Microsoft's Surface Earbuds zijn compatibel met Windows 10, Android 8.1 tot 4.4, iPhone 11, X, 8, 7, 6 & 5, iOS 13 tot versie 9 en Bluetooth 4.1/4.2.

Bottom Line

De belangrijkste concurrenten voor deze nieuwe oordopjes zijn Apple's AirPods/AirPods Pro en Amazon Echo Buds. Alle drie bieden ze ruisonderdrukking en een zeer goede muziekkwaliteit.

Waar vind je Surface Earbuds

Aanvankelijk gepland voor release in december 2019, heeft Microsoft de releasedatum verschoven naar de eerste helft van 2020. Je kunt ze rechtstreeks bij Microsoft kopen, evenals bij winkels en online tech-outlets.

Aanbevolen: