De beste iPad Trivia-spellen

Inhoudsopgave:

De beste iPad Trivia-spellen
De beste iPad Trivia-spellen
Anonim

Welke wetenschapper theoretiseerde dat planeten om de zon draaien? Welke film van Angelina Jolie portretteerde haar als archeologe van videogames? Als u lijdt aan Justin Beiber-koorts, welke aandoening heeft u dan: Bieber-thermose of Bieber-pyrexie?

Als je dit soort vragen als ontbijt eet, ben je waarschijnlijk een gek op trivia. En als je een iPad hebt, heb je geluk. Er zijn tal van geweldige iPad-trivia-games beschikbaar in de app store.

QuizUp

Image
Image

Als je alleen maar moeilijke trivia-vragen wilt beantwoorden en je moed wilt testen tegen een tegenstander, is het gemakkelijk om te gaan met QuizUp. Het heeft een zeer ongedwongen, snelle en snelle speelstijl met veel categorieën om je trivia-kennis te testen. Het spel is eenvoudig genoeg. Je wordt automatisch vergeleken met een tegenstander om een half dozijn vragen te beantwoorden. Hoe sneller je antwoordt, hoe meer punten je krijgt, waarbij de laatste ronde een bonusronde is van 2x. Het is snel, het is leuk en de trivia is uitdagend genoeg om ervoor te zorgen dat je terug wilt komen voor meer. Het is een gratis te spelen spel zonder een irritant schema voor het genereren van inkomsten, wat ook een grote bonus is.

Je kent Jack niet

Image
Image

Wist je dat het idee voor You Don't Know Jack ontstond toen de makers zich realiseerden dat ze één vraag konden stellen over zowel Shakespeare als Scooby Doo? Dit trivia-spel in spelshow-stijl combineert je standaard trivia-vragen over tuinvariaties met een geestig gevoel voor humor en een flinke dosis popcultuur, waardoor het gemakkelijk bovenaan elke lijst met trivia-games op de iPad kan worden geplaatst.

Wie wil miljonair en vrienden worden

Image
Image

De populaire spelshow heeft enkele veranderingen ondergaan sinds de meesten van ons hem hebben gezien, dus wees niet verbaasd als je deze game start en je eerste vraag $ 25.000 waard is en je volgende vraag slechts $500 waard. Met Wie wil miljonair en vrienden zijn, kun je de populaire spelshow spelen met vrienden of gewoon met willekeurige mensen van over de hele wereld. Als je een fan bent (of was) van de show, ben je waarschijnlijk een fan van de app.

Jeopardy

Image
Image

Misschien de meest herkenbare naam in trivia, de enige reden waarom Jeopardy niet bovenaan de lijst wordt genoemd, is dat de vrij hoge vraagprijs van $ 6,99 is. Hoewel dit het misschien als een van de duurste trivia-spellen voor de iPad beschouwt, is het nog steeds een van de meest zichtbare merken in trivia. En voor degenen die dagelijks afstemmen om de geest van de deelnemers te evenaren, is Jeopardy voor iPad een solide investering. De game biedt ook uitbreidingspakketten met aanvullende vragen voor $.99 elk.

Ben jij slimmer dan een vijfdeklasser

Image
Image

Deze trivia-game heeft het potentieel om een van de beste op de iPad te worden, maar het is erg vervelend dat het genereren van inkomsten Are You Smarter Than a 5th Grader naar beneden sleept. Het gebruikt een van die getimede gameplay-methoden waarbij je na een tijdje moet stoppen met spelen om munten op te bouwen of geld moet betalen om door te gaan en hoewel het spel goed is, is het niet zo goed dat je constant geld moet uitgeven om het te spelen. Helaas kan zelfs de premiumversie je ervan weerhouden om te spelen als je geen sterren beta alt, daarom staat deze game als laatste vermeld. Als je een hardcore fan bent, is het misschien de moeite waard, anders raad ik je aan om QuizUp eens te proberen.

Liefdepuzzels?

Als je van puzzels houdt, bekijk dan de beste Puzzle Adventure-games of de beste pure Puzzle Games voor de iPad.

Aanbevolen: