De 10 beste OG Xbox-racegames

Inhoudsopgave:

De 10 beste OG Xbox-racegames
De 10 beste OG Xbox-racegames
Anonim

De Xbox Controller S is schijnbaar gemaakt voor racegames, en het is geen verrassing dat er geen tekort is aan hoogwaardige race- en racegames voor de grote zwarte doos. Bekijk onze keuzes voor het beste dat het genre te bieden heeft op de originele Xbox.

Project Gotham Racing 2

Image
Image

Een van de grootste racegames op de markt. Er zijn honderden races, een enorme lijst met auto's en verschillende soorten races om in te strijden. De gameplay is een beetje funky in vergelijking met andere games, omdat stijl net zo belangrijk is als snelheid. Door bochten te nemen en de juiste lijnen te kiezen, krijg je Kudos-punten die je vervolgens kunt gebruiken om nieuwe auto's te kopen. De graphics zijn fantastisch en de soundtrack is uitstekend. Veruit de beste racegame op Xbox.

Need for Speed Most Wanted

Image
Image

Need for Speed Most Wanted is letterlijk de beste van alle Need for Speed-werelden. Het combineert de geweldige autoaanpassingen en open wereld van Underground met de politieachtervolgingen van Hot Pursuit en de solide racegameplay waar de hele serie om bekend staat. Of het nu op de Xbox of Xbox 360 is, Need for Speed Most Wanted is een must-play voor racefans.

Forza Motorsport

Image
Image

Forza Motorsport is om een aantal redenen een van de beste racegames op Xbox. Geweldige graphics, tonnen auto's, veel maatwerk, een extreem robuuste verfeditor … de lijst gaat maar door. Het is een absoluut genot om te spelen en het is een van de meest bevredigende spellen op het systeem. Er gaat niets boven het tot in de puntjes afstellen van uw eigen auto en daarmee de concurrentie teniet te doen. Combineer Forza met het Speedster 3-wiel van Fanatec en je bent in voor een traktatie.

RalliSport Challenge 2

Image
Image

Rallyracen is een verworven smaak, maar als je er eenmaal in bent, ben je verslaafd. Met een snelheid van 120 mph door een hoek razen met een klif van duizend voet op slechts enkele centimeters afstand, is een sensatie. RalliSport Challenge 2 presenteert de snelheid en adrenalinestoot beter dan enig ander rallyracespel ervoor. Dit is meer een arcade-achtige racer, dus het is niet zo realistisch en het is gemakkelijk om over het circuit te rijden, maar het is erg leuk en we zouden elke dag plezier boven realisme nemen.

Burnout Wraak

Image
Image

Op dit moment is er weinig discussie over de vraag of de Burnout-serie tot de beste racegames ooit behoort. Deze spellen bieden een snelle, gemakkelijk te bereiken en bevredigende sensatie die maar weinig spellen kunnen evenaren. Burnout Revenge zet die trend voort en staat als de beste in de serie en een van de beste racegames op de Xbox. Het maakt een paar belangrijke aanpassingen aan de Burnout-formule en het resultaat is een fantastische game die een plekje verdient in de collectie van elke Xbox-bezitter.

Midnight Club 3: DUB-editie

Image
Image

De Midnight Club-serie heeft altijd aan de top van de racewereld gestaan en Midnight Club 3 is daarop geen uitzondering. Tal van auto's en aanpassingsopties zijn beschikbaar en het kenmerkende bliksemsnelle racen is weer volledig van kracht. Het is niet de mooiste game en er zijn een paar bugs die de ervaring een beetje bederven, maar over het algemeen is dit een zeer solide racer die tot de beste behoort die de Xbox te bieden heeft.

MX vs. ATV Unleashed

Image
Image

MX vs. ATV Unleashed neemt alles wat de MX Unleashed uit 2004 zo goed maakte en voegt daar nog een heleboel dingen aan toe voor de ultieme offroad-ervaring. Je kunt op motorfietsen en ATV's rijden en monster- en trofee-trucks rijden, allemaal op hetzelfde racecircuit. Gooi er wat helikopters en vliegtuigen in en je hebt iets speciaals. De gameplay is extreem scherp en de hele ervaring hier is echt plezierig.

Grand Theft Auto Double Pack

Image
Image

Rijden is slechts een deel van het spel in Grand Theft Auto III en Vice City, maar het is absoluut het beste deel. De dichtstbijzijnde auto pakken en gewoon rondrijden is ontzettend leuk. Auto's, boten, motorfietsen, helikopters, vliegtuigen - alles wat je wilt rijden is in deze spellen. GTA heeft geen realistische physics, maar dat is een deel van waarom het zo leuk is. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, behalve wat er op de weg voor u ligt. Een geweldige deal voor twee geweldige racegames.

NASCAR 06: Totale teamcontrole

Image
Image

EA en Tiburon zijn terug voor nog een jaar NASCAR-races en hun inspanningen in 2006 zijn een van de beste tot nu toe. Vrijwel alles wat in 2005 was inbegrepen, is terug en deze keer nog meer gepolijst. De grote nieuwe functie voor 2006 is dat je nu heen en weer kunt schakelen tussen teamgenoten en het doel hier is om evenzeer te streven naar teameenheid en kracht als naar individuele prestatie. Het werkt verrassend goed en het eindresultaat is iets waar NASCAR en racefans in het algemeen dol op zullen zijn.

The Simpsons Hit and Run

Image
Image

De beste Simpsons-game ooit, maar ook een geweldige racegame. Hit & Run speelt net als Grand Theft Auto, maar het ha alt de misdaad eruit en voegt een lading komedie toe. Dit is een ander spel waarbij het leuk is om gewoon in een auto te springen en rond te rijden. Je hebt veel auto's om uit te kiezen en drie verschillende delen van de stad om te verkennen, dus er is veel te zien en te doen. Hit & Run is een echte aanrader, zelfs als je niet zo'n grote fan bent van The Simpsons.

Aanbevolen: