De Watch Group die zich inzet voor het beëindigen van racisme in gaming

De Watch Group die zich inzet voor het beëindigen van racisme in gaming
De Watch Group die zich inzet voor het beëindigen van racisme in gaming
Anonim

Als je ooit een online multiplayer-game hebt gespeeld, zoals altijd, heb je ongetwijfeld te maken gehad met seksisme, antisemitisme, anti-LHBTQ+-uitingen en natuurlijk heel veel racisme.

Soms lijkt het erop dat online gamen gebaseerd is op racisme, iets waar de pro-diversity gaming-gemeenschap Melanin Gamers zich maar al te goed van bewust is. Ze hebben de handen ineengeslagen om The Watch te starten, een community-gedreven platform waarvan het doel het einde is van racisme in gaming.

Image
Image

Ze beginnen met Activision en zijn megapopulaire Call of Duty-franchise. De groep roept de ontwikkelaar op om het "rapportagemechanisme voor racistisch en giftig gedrag" te verbeteren.

Als zodanig hebben ze een video samengesteld met echte Call of Duty-beelden in de game. Let op, de taal is natuurlijk, vernederend en, nou ja, racistisch.

De groep hoopt dat Activision instemt met een ontmoeting met Melanin Gamers om oplossingen voor echte verandering te bespreken, waaronder meer in-game straffen voor misbruikers.

"Het doel van The Watch is om het bewustzijn te vergroten over het racisme dat voorkomt in online multiplayer-games en een beroep te doen op onze bondgenoten om betekenisvolle veranderingen teweeg te brengen voor toekomstige generaties gamers", zegt Annabel Ashalley-Anthony, oprichter van Melanine Gamers.

De groep werkt ook samen met populaire gamestreamers om het probleem onder de aandacht te brengen. Ze vragen gemiddelde Twitch-gebruikers om de ingebouwde clipfunctie van het platform te gebruiken om video en audio vast te leggen van racistische taal die wordt gehoord op de achtergrond van multiplayer-wedstrijden.

Image
Image

Iedereen met dergelijke video's kan ze naar The Watch op Twitter sturen, waar ze worden gecompileerd en uiteindelijk naar game-ontwikkelaars zoals Activision worden gestuurd.

En ze zijn niet van plan om te stoppen met racisme. De groep is ook van plan om "seksisme, vreemdelingenhaat, homofobie en meer" aan te pakken.

Aanbevolen: