Hoe de achtergrond van uw iPad in te stellen

Inhoudsopgave:

Hoe de achtergrond van uw iPad in te stellen
Hoe de achtergrond van uw iPad in te stellen
Anonim

Wat te weten

  • Methode 1: Ga naar Photos app > Albums of Bibliotheek. Tik op een foto. Kies Share knop > Gebruik als achtergrond.
  • Methode 2: Ga naar Instellingen > Wallpaper > Kies een nieuwe achtergrond. Tik op een afbeelding.
  • Gebruik beide methoden, kies uit Set Lock Screen, Set Home Screen, of Set Both.

Dit artikel legt twee methoden uit om de achtergrondachtergrond op je iPad in te stellen met behulp van de Foto's-app of met behulp van de Instellingen om een afbeelding te selecteren en deze aan te wijzen als achtergrond voor het vergrendelscherm, startscherm of beide.

Verander de iPad-schermachtergrond in Foto's

Je hebt opties om je iPad te personaliseren, waaronder het kopen van een onderscheidend hoesje en het aanpassen van geluiden voor e-mail en sms-berichten, maar verreweg de gemakkelijkste manier om wat persoonlijkheid aan je iPad toe te voegen, is door een aangepaste achtergrondafbeelding in te stellen voor je vergrendelingsscherm en je startscherm.

Een manier om een achtergrondafbeelding te selecteren (achtergrond genaamd) is door de app Foto's te gebruiken.

  1. Open de Foto's app, en ga dan naar de Albums of Bibliotheek tab. Zoek de afbeelding die u als achtergrond wilt gebruiken.

    Image
    Image
  2. Tik op de foto om deze te selecteren.
  3. Tik met de afbeelding geselecteerd op de Share-knop boven aan het scherm. Het is degene die eruitziet als een vierkant met een pijl die eruit steekt.

    Image
    Image
  4. Tik op Gebruiken als achtergrond.

    Image
    Image
  5. Verplaats de foto over het scherm door deze met uw vinger te slepen. U kunt ook de knijpbeweging gebruiken om in en uit te zoomen op de afbeelding totdat u precies goed bent. Tik op Perspectiefzoom onderaan het scherm naar de Aan positie. Deze instelling zorgt ervoor dat de foto beweegt wanneer u de iPad verplaatst.

    Image
    Image
  6. Als u klaar bent met het plaatsen van de foto, kiest u uit Vergrendelscherm instellen, Startscherm instellen of Beide instellen.

    Image
    Image
  7. Afhankelijk van de optie die je hebt gekozen, verschijnt de afbeelding als achtergrond op je startscherm, het vergrendelscherm (dat verschijnt wanneer je je iPad voor het eerst wakker maakt maar voordat je hem ontgrendelt), of beide.

Verander het iPad-scherm in Instellingen

Een andere manier om je achtergrondschermachtergrond te personaliseren, is via de app Instellingen. Het is niet zo eenvoudig als het gebruik van de Foto's-app, maar het biedt je een selectie van foto's van Apple en dynamische afbeeldingen die de achtergrond van je iPad animeren.

  1. Open de Instellingen app.

    Image
    Image
  2. Tik op Wallpaper.

    Image
    Image
  3. Selecteer Kies een nieuwe achtergrond.

    Image
    Image
  4. Tik op Dynamic om geanimeerde bubbels te gebruiken en selecteer de gewenste kleur van bubbels door op een van de opties te tikken. Tik op Foto's om stockfoto's te bekijken die geschikt zijn voor achtergronden.

    Als iCloud-fotodeling is ingeschakeld, kun je een foto kiezen uit al je gedeelde fotostreams.

    Image
    Image
  5. Nadat je een afbeelding of thema hebt gekozen, kun je de afbeelding met je vinger over het scherm verplaatsen of knijpen om te zoomen om in en uit te zoomen op de foto. Om de achtergrond in te stellen, tikt u op Set Lock Screen om het te zien wanneer u uw iPad voor het eerst wakker maakt, Set Home Screen om de foto onder uw app-pictogrammen, of Set Both om de afbeelding als globale achtergrond voor uw iPad te gebruiken.

Nu heb je alleen nog een geweldige achtergrondafbeelding nodig. Sla een foto van internet op uw iPad op. U kunt ook op Google zoeken naar afbeeldingen voor iPad-achtergronden.

Aanbevolen: