Squadstream op Twitch

Inhoudsopgave:

Squadstream op Twitch
Squadstream op Twitch
Anonim

Wat te weten

  • Open je Creator Dashboard > Stream Manager > Start Squad Stream in de Quick Actions sectie.
  • Squad Stream-tegel > Kanaal toevoegen, typ naam van kanaal om uit te nodigen, kies kanaal> klik op Start Squad Stream.
  • Als je de optie Squad Streaming niet ziet, zorg er dan voor dat je een goedgekeurde Twitch-partner bent.

Dit artikel legt uit hoe je Squad Stream op Twitch.

Hoe start ik een squadstream op Twitch?

Je kunt een Squad Stream instellen en starten op de Twitch-website via de Stream Manager. Je kunt een nieuw squadron starten, een Twitch-stream starten met een bestaand squadron of een uitnodiging voor een squadron accepteren via dezelfde interface.

Squadstreaming is alleen beschikbaar voor Twitch-partners en je kunt alleen andere Twitch-partners uitnodigen voor je squadron.

Zo start je een Squad Stream op Twitch:

  1. Navigeer naar Twitch.tv en klik op je avatar in de rechterbovenhoek van het scherm.

    Image
    Image
  2. Klik op Creator Dashboard.

    Image
    Image
  3. Klik op Stream Manager.

    Image
    Image
  4. Klik op Start Squad Stream in het gedeelte Snelle acties.

    Image
    Image

    Als je Squad Stream niet ziet, klik je op + en voeg je de knop Squad Stream toe. Als je Snelle acties niet ziet, klik dan op een kaart op dit scherm en verplaats deze een beetje, klik op de + die aan de rechterkant van het scherm verschijnt en klik op Snelle acties en klik vervolgens op Opslaan in de linkerbovenhoek.

  5. Klik op Een kanaal toevoegen.

    Image
    Image

    Als je een uitnodiging voor het team van iemand anders wilt accepteren in plaats van je eigen team te starten, klik je op Invites en selecteer je de uitnodiging die je wilt accepteren.

  6. Typ de naam van het kanaal dat je wilt uitnodigen en selecteer het.

    Image
    Image

    U kunt maximaal vier kanalen toevoegen.

  7. Wacht tot het kanaal of de kanalen je uitnodiging accepteren en klik op Start Squad Stream om je Squad Stream te starten.

    Image
    Image

Hoe gebruik je Squad Stream?

Squad Stream is een handige Twitch-functie waarmee je samen met maximaal drie van je vrienden kunt streamen. Twitch verwerkt alles aan de achterkant, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het configureren van OBS om meerdere streamers te verwerken. Om een Squad Stream in te stellen, kun je je vrienden uitnodigen of een uitnodiging voor de stream van iemand anders accepteren via de Stream Manager in je Creator Dashboard.

Als je in je Stream Manager op Start Squad Stream klikt, wordt er een banner toegevoegd aan de kanaalpagina van elke streamer. Als een kijker op de banner klikt, kunnen ze al je streams tegelijkertijd bekijken in de squad-modus. In deze modus wordt video van alle squadronstreamers tegelijk op het scherm weergegeven, waarbij één video groter wordt weergegeven dan de andere.

Als een van de squad-streamers tijdens de stream vertrekt, blijven hun kijkers bij de stream in de squad-modus. Je kunt zelfs halverwege de stream vertrekken als je de squadronleider bent. In dat geval wordt het eerste kanaal dat je hebt uitgenodigd de nieuwe leider.

Hoeveel volgers heb je nodig om te streamen op Twitch?

Er is geen minimum aantal volgers vereist om de Squad Stream-functie te gebruiken, maar het is beperkt tot Twitch Partners. Dat betekent dat u aan de vereisten voor het partnerprogramma moet voldoen en vervolgens moet worden toegelaten tot het programma voordat u deze functie kunt gebruiken.

Twitch stelt minimumvereisten om je aan te melden voor het Partner-programma, maar als je aan die vereisten voldoet, krijg je geen garantie.

Dit zijn de minimumvereisten waaraan je moet voldoen voordat je je kunt aanmelden voor het Twitch Partner-programma:

  • Live stream op Twitch gedurende minimaal 25 uur per maand.
  • Ga de hele maand ten minste 12 dagen live.
  • Houd gemiddeld 75 kijkers op je streams.

FAQ

    Hoe bekijk ik een squadronstream op Twitch?

    Als een kanaal deel uitmaakt van een squadronstream, zie je een Watch in Squad Mode-knop onder hun streamingvenster. Klik erop om de feeds van iedereen tegelijkertijd te zien. Om deze weergave te verlaten, klik je op Squad Mode verlaten in de rechterbovenhoek boven het chatvenster.

    Hoe vind ik een squadronstream op Twitch?

    Je kunt squadronstreams vinden die momenteel aan de gang zijn met de zoekfunctie van Twitch. Zoek naar de tag "Squad stream" voor degenen die actief zijn.

Aanbevolen: