Hoe een iPhone 12 op te laden

Inhoudsopgave:

Hoe een iPhone 12 op te laden
Hoe een iPhone 12 op te laden
Anonim

Apple's beslissing om geen oplader in de doos op te nemen, zorgde ervoor dat sommige mensen in de war raakten over het opladen van een iPhone 12. We zullen uw opties behandelen, inclusief Apple-opties en opties van derden.

Bottom Line

Apple heeft een USB-C-naar-bliksemkabel in de doos van je iPhone 12, maar geen oplader, ook wel oplaadsteen of AC-adapter genoemd. Maar dat betekent niet dat u uw iPhone niet direct uit de doos kunt opladen. Je kunt de meegeleverde kabel gebruiken om je iPhone op te laden als je een computer of AC-adapter met een USB-C-poort hebt. Steek het bliksemuiteinde van de kabel in uw telefoon en steek het andere uiteinde in de USB-C-poort.

Gebruik een oud Apple-oplaadblok en -kabel

Elk Apple-apparaat tot de iPhone 12 is geleverd met een AC-adapter. Dat geldt ook voor iPhones en iPads. Alle Apple-apparaten worden geleverd met opladers van verschillende groottes en vermogens, maar ze werken allemaal met je nieuwe iPhone 12.

Image
Image

Dat is waar Apple op rekent en een van de redenen waarom het in de eerste plaats stopte met het verzenden van opladers in de doos. Aangezien veel mensen die een iPhone 12 kopen, eerder andere Apple-apparaten hebben gekocht, dacht Apple dat het verwijderen van de oplader een veilige gok was.

Bottom Line

Een grote verscheidenheid aan bedrijven produceert opladers en oplaadstenen om je iPhone op te laden. Deze opties omvatten power docks, wandstekkers en power packs. Zolang het apparaat een USB-C-poort heeft, kun je je iPhone opladen met de meegeleverde kabel. Sommige opladers van derden bevatten zelfs een bliksemkabel in de doos, zodat alles perfect samenwerkt.

Draadloos opladen met MagSafe

MagSafe is de nieuwe lijn accessoires van Apple die magnetisch aan de iPhone wordt bevestigd. Een van die accessoires is de MagSafe-oplader. Deze MagSafe-oplader wordt aan de achterkant van uw iPhone bevestigd en laadt uw iPhone op met behulp van de Qi draadloze oplaadspoelen. Toepasselijk wordt de MagSafe-oplader ook niet geleverd met een oplaadsteen; je moet er een apart aanschaffen.

Image
Image

De MagSafe-oplader werkt met elke USB-C-poort zolang deze minimaal 12 W (5 V/2,4 A) uitgangsvermogen levert, maar kan werken met maximaal 15 W piekvermogen. Net als de meegeleverde kabel, variëren de oplaadtijden van de iPhone, afhankelijk van wat de MagSafe-oplader van stroom voorziet.

Overige tips voor draadloos opladen van de iPhone 12

Als MagSafe niet jouw ding is, zullen andere draadloze oplaadpads ook je iPhone opladen. Qi is een standaard voor draadloos opladen in de mobiele telefoonindustrie. Dat betekent dat er een breed scala aan Qi draadloze opladers van derden is die u kunt gebruiken om uw iPhone op te laden. Gelukkig werkt elk Qi Wireless-oplaadstation om je iPhone op te laden.

Kortom, de oplaadsteen en kabel van een vorige iPhone werken prima. Als je een oplaadblok met een USB-C-poort hebt, kun je de kabel gebruiken die bij de iPhone 12 is geleverd. Als je een batterijpakket en een geschikt snoer hebt, werkt het ook. Tot slot, zoals hierboven vermeld, zal elk Qi-gebaseerd oplaadsysteem (Apple of anderszins) een iPhone 12 opladen.

Aanbevolen: