De 8 beste USB-headsets van 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste USB-headsets van 2022
De 8 beste USB-headsets van 2022
Anonim

Als je op zoek bent naar een USB-headset, ben je waarschijnlijk op zoek naar een headset voor gaming of werk en allround gebruik. Hoewel elke toepassing zich leent voor verschillende sterke punten, is de Jabra Evolve 20 onze keuze voor een compacte on-ear-headset die geweldig is voor zakelijk en bureauwerk, maar misschien niet meeslepend genoeg is voor gaming. De Razer Kraken Ultimate daarentegen biedt een constructie over het oor en tal van functies die geschikt zijn voor gamers.

We hebben het onderzoek voor je gedaan om een volledige reeks opties in beide categorieën te vinden, met ook een paar nichekeuzes.

Hier zijn de beste USB-headsets op de markt.

Beste algemeen: Jabra Evolve 20 UC stereo bedrade headset

Image
Image

Bij het kiezen van een allround, bedrijfsvriendelijke USB-headset, is het van het grootste belang om de juiste balans te vinden tussen kwaliteit, bruikbaarheid en prijs. De Jabra Evolve 20 geeft u het meeste waar voor uw geld zonder al te veel bochten te nemen. Een van de beste aspecten van de Evolve 20 is dat hij direct uit de doos werkt; sluit gewoon de USB-kabel aan en u kunt meteen videogesprekken voeren met het gemak van een USB-controller.

De zachte schuimrubberen cups voelen geweldig aan op je oor en bieden een behoorlijke mate van isolatie (hoewel niet zoveel als wanneer je een over-ear hoofdtelefoon zou gebruiken). De in-line aangesloten boommicrofoon is speciaal geoptimaliseerd voor videogesprekken, en de slanke zwarte constructie ziet er professioneel uit en voelt duurzaam aan. Er zijn hier geen toeters en bellen, zoals actieve ruisonderdrukking (ANC) of high-end drivers (de componenten die geluid creëren). Maar over het algemeen is dit een gemakkelijke aanbeveling.

Type: Op het oor | ANC: Nee | Verbindingsopties: USB | Accessoires meegeleverd: USB-controller, tassen voor controller en headset

Beste uitgave: Jabra Evolve2 85

Image
Image

Jabra's had een interessante geschiedenis in het koptelefoon- en headsetspel. Hoewel het merk naam heeft gemaakt in de wereld van Bluetooth en werkheadsets, zijn de consumentgerichte Bluetooth-oordopjes en -koptelefoons solide kanshebbers voor dagelijkse gebruikers. Als u wat meer wilt uitgeven, is de Jabra Evolve 2 85 een topmodel voor het audiomerk. Het combineert de functionaliteit van een USB-headset en hoogwaardige toeters en bellen voor hoofdtelefoons.

Met ultrazachte oorschelpen, een uitstekende, inklapbare microfoon voor kristalheldere gesprekken, bijna vier uur draadloze batterijduur en zelfs aanpasbare ruisonderdrukking, zou dit je dagelijkse hoofdtelefoon kunnen zijn. De headset wordt ook geleverd met een USB-dongle, zodat je hem draadloos als een USB-headset kunt gebruiken, en er is zelfs een handig indicatielampje dat de mensen om je heen laat zien dat je in gesprek bent, zodat ze je niet zullen storen. Als je het budget voor deze koptelefoon hebt, zul je waarschijnlijk geen spijt krijgen van de aankoop.

Type: Over het oor | ANC: Ja | Verbindingsopties: Wireless USB, Bluetooth, AUX | Accessoires meegeleverd: Oplaadkabel, AUX-kabel, reisetui, Bluetooth-adapter

"Wat ik zo leuk vind aan de Evolve2 85 is dat het schuim en het leer op de cups erg zacht zijn, maar de klem is stevig genoeg om me een stabiele, solide afdichting te geven. De balans van deze twee punten maakt deze hoofdtelefoon heel fijn om te dragen." - Jason Schneider, producttester

Beste Surround Sound: Audeze Mobius Premium 3D Gaming Headset

Image
Image

Audeze heeft de Mobius 3D Surround-hoofdtelefoon in 2020 laten vallen met als doel om echt eersteklas gaming-functionaliteit naar de vlakke magnetische hoofdtelefoonruimte te brengen. Planar Magnetic-drivers zijn meestal gereserveerd voor de audiofiele lijn van Audeze en bieden delicate maar krachtige reacties over het hele geluidsspectrum. Audeze laadt deze technologie in hun vlaggenschipmodel voor gamerheadsets om voldoende bereik en uitstraling te bieden voor gamemixen.

Ingebouwde digitale signaalverwerking benadert ook een rijke 3D surround sound-ervaring. Combineer dit met de speciale software om je te helpen deze locatietoewijzing te verfijnen, en je hebt een high-end game-ervaring. De afneembare boommicrofoon maakt het helemaal af, waardoor je beter online kunt gamen en communiceren. De Mobius zit stevig tegen een premium prijs, en het omvangrijke formaat en het ontbreken van een harde hoes maken deze hoofdtelefoon minder ideaal voor reizigers. Maar over het algemeen is de functieset die hier wordt aangeboden ongelooflijk.

Type: Over het oor | ANC: Ja | Verbindingsopties: Bluetooth, USB, AUX | Accessoires meegeleverd: draagtas, afneembare microfoonarm, oplaadbare en aansluitbare USB-kabels, AUX-kabel

Beste gaming: Razer Kraken Ultimate

Image
Image

De Kraken Ultimate is de ultieme keuze voor elke gamer als het gaat om betrouwbare headsets. Het aluminium-stalen frame zorgt voor een enorme slijtvastheid. De extra dikke pluche oorkussens zijn perfect voor degenen die gamen voor langere sessies, en er is Chroma RGB-verlichting ingebouwd voor tonnen flair.

De boommicrofoon is intrekbaar, zodat hij niet in de weg zit als je hem niet nodig hebt, en de THX 7.1 surround sound is geweldig voor een beetje extra plezier tijdens het gamen. Het ontwerp is erg gamer-forward en het is omvangrijk op het hoofd, dus dit kan een probleem zijn voor diegenen die iets subtiels willen. De prijs kan een beetje hoog zijn, dus we raden aan om rond te shoppen voor korting. Over het algemeen is het een goed idee om te kopen als je het geld hebt.

Type: Over het oor | ANC: Alleen microfoon | Verbindingsopties: USB | Accessoires meegeleverd: USB-kabel

Runner-Up, beste gaming: Razer Kraken X USB-gamingheadset (RZ04-02960100-R3U1)

Image
Image

De Razer Kraken-serie biedt een breed scala aan opties voor USB-gamerheadsets, en de Kraken X brengt die opties stevig in de prijsbewuste categorie met echt solide functies. Het lichtgewicht aluminium frame is stevig en comfortabel, terwijl de zachte over-ear pads comfortabel zijn voor lange sessies.

Er is een buigbare microfoon met een behoorlijke geluidskwaliteit en redelijk goede 7.1 surround sound-emulatie aan boord. Goed afgestemde 40 mm-drivers produceren het geluid voor voldoende ondersteuning aan de onderkant van het spectrum. Het groene Razer-logo is fel versierd op elke oorschelp, wat voor sommigen geweldig kan zijn en te luid voor anderen. Vanwege de redelijke prijs zijn er wat hoeken bezuinigd op de afdeling bouwkwaliteit, maar niets dat zo gemakkelijk kapot gaat.

Type: Over het oor | ANC: Nee | Verbindingsopties: USB | Accessoires meegeleverd: USB-kabel

Beste waarde: Avantree 8090T Multipoint Bluetooth-koptelefoon met afneembare microfoonarm

Image
Image

Je hebt misschien niet veel gehoord over de Avantree Aria-serie bedrade en draadloze hoofdtelefoons, maar deze lijn is een geweldige kanshebber als de prijs een beperking voor je is, maar je geen functies wilt opgeven. De Aria 8090T is een draadloze USB-headset met een geweldig assortiment accessoires en biedt talloze draadloze functionaliteit.

Natuurlijk kun je op de ouderwetse manier verzenden met de meegeleverde USB-dongle, maar er is ook Bluetooth-connectiviteit bij betrokken, inclusief ondersteuning voor de hoogwaardige Qualcomm aptX-codecs. De Aria 8090T wordt ook geleverd met een handige oplaadstandaard en actieve ruisonderdrukking. Al deze functies hebben een prijs die weliswaar niet goedkoop is, maar als je kijkt naar de extra functies, is de waarde vrij duidelijk.

Type: Over het oor | ANC: Ja | Verbindingsopties: Wireless USB, Bluetooth, AUX | Accessoires meegeleverd: USB-dongle, oplaadstandaard, afneembare microfoonarm, harde reiskoffer, oplaadkabel, AUX-kabel

Beste geluidskwaliteit: Bose QuietComfort 35 II-gamingheadset

Image
Image

Het zal je misschien verbazen om de Bose QuietComfort-serie op deze lijst te zien. Maar slechts een paar jaar geleden realiseerde Bose zich dat er voldoende overlap was tussen de "gemiddelde" consumenten die dol zijn op de QC Bluetooth-hoofdtelefoons en de gamers die geluid van Bose-kwaliteit willen voor casual gaming. De QC 35 Gaming-editie is de perfecte middenweg.

Koppel de USB-desktopafstandsbediening los en je hebt de standaard Bluetooth-hoofdtelefoon met ruisonderdrukking waar zovelen dol op zijn. Wanneer je de USB-kabel aansluit, heb je een solide, comfortabele gaming-koptelefoon met een ingebouwde microfoon en een afstandsbediening voor desktop-touch. De prijs is hoog, maar voor veelzijdigheid en geluid op Bose-niveau kun je echt niet fout gaan.

Type: Over het oor | ANC: Ja | Verbindingsopties: Bluetooth, USB, AUX | Accessoires meegeleverd: Boommicrofoon/USB-kabel combo, inline desktop-afstandsbediening, reisetui, USB-oplaadkabel, AUX-kabel

Beste ontwerp: SteelSeries Arctis 5 gamingheadset

Image
Image

Wanneer je een gaming-koptelefoon kiest, kan het gemakkelijk zijn om overboord te gaan met waanzinnig luide kleuren, meer RGB-lichteffecten (rood, groen en blauw) dan je waarschijnlijk nodig hebt, en omvangrijk, omslachtig bouwt. De SteelSeries Arctis 5 verdient hier onze designplek omdat hij een mooie balans heeft en een slank, geheel zwart ontwerp biedt dat professioneel aanvoelt, met een gladde RGB-ring aan de buitenkant voor een vleugje gamerstijl.

Er zijn verschillende leuke details op het gebied van bouwkwaliteit. De Arctis 5 heeft een uitstekend stevig hoofdbandmateriaal, plus pluche geweven "skibril" stoffen accenten, zodat ze comfortabel zijn terwijl je ze draagt. Er is een afneembare USB-desktopcontroller waarmee je eenvoudig kunt dempen en chatten, en de RGB-ring op elke oorschelp kan ook worden aangepast en gesynchroniseerd met je RGB-bureauopstelling.

Type: Over het oor | ANC: Ja | Verbindingsopties: Bluetooth, USB, AUX | Accessoires meegeleverd: USB-desktopcontroller

Onze beste algemene keuze gaat naar de Jabra Evolve 20 (bekijk op Amazon) omdat hij goed afgerond, comfortabel is en plug-and-play-functionaliteit heeft. Maar als je een gaming-keuze wilt, ga dan voor de Razer Kraken Ultimate (zicht op Amazon) en zijn opvallende ontwerp, RGB-accenten en gamergerichte geluidskwaliteit.

Waar u op moet letten bij een USB-headset

Connectiviteit

Het klinkt misschien contra-intuïtief om te praten over secundaire verbindingsopties in een verzameling van USB-headsets, maar er zijn een paar manieren waarop deze headsets verbinding maken. Sommige hebben vast bedrade USB-kabels die op een pc of computer moeten worden gebruikt. Anderen hebben afneembare kabels of draadloze USB-dongles om jezelf te bevrijden van draden. Overweeg deze opties bij het winkelen.

Primair gebruiksgeval

Een USB-headset kan voor een kantoormedewerker iets heel anders betekenen dan voor een hardcore gamer. Het kiezen van uw primaire gebruiksscenario voor uw headset zal u echt in nieuwe winkelrichtingen sturen en in de richting van verschillende prijspunten en ontwerpen.

Extra functies

Veel USB-headsets bieden bonussen zoals extra draadloze connectiviteit (via Bluetooth of een USB-dongle) of mooie sonische functies (zoals actieve ruisonderdrukking of geëmuleerde surround sound). Gezien de toeters en bellen van uw ideale headset kan dit u een heel eind helpen bij het maken van uw aankoopbeslissing.

FAQ

    Hoe wordt een USB-headset aangesloten?

    De meeste USB-headsets gebruiken een bedrade of een afneembare USB-kabel om verbinding te maken met een pc of Mac. De verbinding vereist mogelijk stuurprogrammasoftware of specifieke integratie met platforms voor videogesprekken. U kunt ook Bluetooth-verbindingen en draadloze USB-dongles vinden als extra functies.

    Wat is het verschil tussen een gamingheadset en een werkheadset?

    Bedrijfsgerichte headsets hebben meestal een kleinere footprint, eenvoudigere ontwerpen en meer functies die zijn gericht op videogesprekken. Gaming-headsets bevinden zich aan de andere kant van het spectrum met RGB-verlichting, levendige ontwerpen en talloze geluidsfuncties die zijn gericht op het verbeteren van de game-ervaring.

    Zijn er draadloze USB-opties?

    Hoewel de meeste USB-headsets die u wilt, bedraad zijn voor veelzijdigheid, kunnen veel ervan worden aangesloten via een USB-dongle. Deze optie kan geweldig zijn als u graag wegloopt van uw bronapparaat terwijl u de headset gebruikt, maar hiervoor moet u uw headset opgeladen houden.

Over onze vertrouwde experts

Jason Schneider is een technisch schrijver en een oude muzikant. Hij gebruikt de Jabra Evolve2 85 dagelijks, maar is niet vies van een lange gamesessie op de Audeze Mobius. Bij het overwegen van headsets zorgde hij ervoor dat game-opties meeslepend en rijkelijk ontworpen waren, en hij zorgde ervoor dat allround headsets naadloze connectiviteit en heldere geluidskwaliteit boden.

Aanbevolen: