Gids voor het Free Friv Games Network

Inhoudsopgave:

Gids voor het Free Friv Games Network
Gids voor het Free Friv Games Network
Anonim

Friv is geen enkele website: het is een netwerk van websites vol met honderden gratis spellen, waaronder klassieke op Flash gebaseerde spellen. Deze sites bieden een enorme verzameling gratis casual games die gemakkelijk te spelen zijn. Omdat het netwerk geen aanmelding vereist, proberen veel mensen Friv-gamesites en raken meteen verslaafd aan de kleurrijke, verslavende games.

De Adobe Flash Player wordt na december 2020 niet meer ondersteund; de meeste klassieke op Flash gebaseerde spellen op Friv zijn echter aangepast om zonder Flash te werken.

Games zoeken en spelen op Friv

Friv-websites hebben een supereenvoudige interface die is ontworpen om het voor jonge mensen gemakkelijk te maken om hun grote verscheidenheid aan games te ontdekken. Wanneer u Friv.com bezoekt, wordt u verwelkomd door een overvloed aan tegels. Elke tegel op de startpagina staat voor een ander spel. Als je een spel vindt dat je leuk vindt, maak dan een bladwijzer voor de webpagina zodat je er later snel naar terug kunt gaan.

  1. Ga naar Friv.com en selecteer een tegel om een spel te laden.

    Image
    Image
  2. Zodra het is geladen, kun je beginnen met spelen.

    Image
    Image
  3. Als je niets leuks ziet op de startpagina, klik dan op de zoekknop in de rechterbovenhoek om door meer games te bladeren.

    Image
    Image
  4. Je kunt zoeken op letter, cijfer, een volledige lijst bekijken of een genre kiezen om te bladeren, zoals gevechten of avontuur.

    Image
    Image

Het beroep van Friv

Hoewel het Friv-netwerk educatieve spellen voor kleine kinderen bevat, zijn alle Friv-spellen geschikt voor mensen van alle leeftijden.

Friv-games zijn niet van Xbox- of PS4-kwaliteit, maar sommige hebben indrukwekkende illustraties en levelontwerpen. De graphics en besturing zijn over het algemeen eenvoudig, maar sommige titels bieden een uitdaging voor ervaren gamers.

Het Friv Gaming Network

Het Friv-netwerk bestaat uit drie websites:

  • https://www.friv.com/
  • https://www.frivclassic.com/classic.html
  • https://www.friv4school.com/school.html

Er zijn tientallen websites met "friv" in de domeinnaam, maar niet al deze websites zijn legitiem. Blijf bij de hierboven genoemde sites om schadelijke inhoud te vermijden.

Friv Games op Android, iPhone en iPad

Friv heeft een website voor mobiele games. Bezoek de site op je Android- of iOS-apparaat en tik op de game die je wilt spelen.

Aanbevolen: