New Bee LC-41: een van de beste Bluetooth-headsets onder $ 20

Inhoudsopgave:

New Bee LC-41: een van de beste Bluetooth-headsets onder $ 20
New Bee LC-41: een van de beste Bluetooth-headsets onder $ 20
Anonim

Bottom Line

De New Bee LC-B41 biedt veel functionaliteit en accessoires voor een zeer klein prijskaartje.

Nieuwe Bee LC-B41 Bluetooth-oortelefoon

Image
Image

We hebben de New Bee LC-41 gekocht zodat onze deskundige recensent hem grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Als je in de sportschool telefoongesprekken aanneemt voor je werk, of zelfs als je door het huis rent, kan een Bluetooth-headset zoals de New Bee LC-41 je leven vereenvoudigen. In plaats van uw telefoon in uw hand of tegen uw oor te houden, kunt u handsfree gesprekken voeren, naar muziek luisteren en de audiofuncties van uw telefoon bedienen. En, in tegenstelling tot wanneer u een luidsprekertelefoon gebruikt, stoort u anderen om u heen niet. Ik heb de superbetaalbare New Bee LC-41 een week lang getest om te zien of het ontwerp, het comfort, het geluid en de functies hem een waardige concurrent maken als een goedkope Bluetooth-headset.

Image
Image

Ontwerp: Klein en onopvallend

De New Bee is relatief klein, met een lengte van iets meer dan vijf centimeter en een breedte van ongeveer 0,6 centimeter. Het is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zwart, wit of goud. De buitenafwerking is glanzend en heeft een zilveren rand die dikker wordt aan het afgeronde onderste gedeelte van de headset. Over het algemeen lijkt deze headset meer op een typisch elektronisch apparaat dan sommige andere apparaten die ik heb getest.

Er zijn drie harde knoppen op de New Bee, die ideaal zijn geplaatst voor de gemakkelijkst mogelijke toegang. Aan de ene kant zit een fysieke aan- en uitschuifschakelaar en aan de andere kant een volumeschakelaar. De merknaam "New Bee" is op de voorkant van het glanzende oppervlak gedrukt en u drukt op het glanzende vooroppervlak van de headset om oproepen te beantwoorden en te beëindigen. Omdat de belknop zo groot is, is het gemakkelijker om een oproep te beantwoorden terwijl u andere taken uitvoert.

Comfort: blijft lang goed zitten

De New Bee LC-41 is lichtgewicht en comfortabel om voor lange tijd te dragen, maar het is comfortabeler zonder de toevoeging van de oorhaak. Als je niet aan zware activiteiten deelneemt, blijft de New Bee redelijk goed in het oor, maar als je naar de sportschool gaat of gaat hardlopen, wil je de extra ondersteuning van de oorhaak.

Muziek afspelen is in geen geval vergelijkbaar met een paar oordopjes van hoge kwaliteit.

De oorkussens zijn zacht en comfortabel en voelen niet "geforceerd" aan. Elk oorkussen heeft een lus die ervoor zorgt dat hij in het oor blijft zitten, maar de lus is flexibel, dus hij duwt niet tegen de rondingen in je oor.

Geluidskwaliteit: beter voor oproepen dan muziek

The New Bee beschikt over HD-spraak en CVC (clear voice capture) 6.0 ruisonderdrukking. De gesprekskwaliteit op de Bluetooth-headset is over het algemeen goed, maar ik hoorde een licht zoemend geluid toen ik de headset op vol volume zette. Ondanks het lichte gezoem en het feit dat de microfoon ver van de mond zit bij het dragen van de New Bee, kon de beller aan de andere kant van de lijn mijn spraak nog steeds duidelijk horen door de microfoon. Ik had ook geen problemen om de beller via de luidspreker te horen.

Verrassend genoeg klonk de oproep nog duidelijker toen ik de oordop met snoer toevoegde. Misschien komt dit omdat de vorm van het oorkussen op de oordopjes met snoer een directer geluidspad in de gehoorgang mogelijk maakt.

Bij het luisteren naar muziek op de New Bee, speelde deze duidelijker op lagere volumes en produceerde een lichte hoeveelheid ruis op de hoogste volumeniveaus. Het afspelen van muziek is in geen geval vergelijkbaar met een paar hoogwaardige oordopjes die zijn ontworpen voor muziek, zoals Bose SoundSport draadloze oordopjes, maar ik kon nog steeds genieten van de muziek op de New Bee-headset zonder de mensen om me heen te storen.

Image
Image

Kenmerken: Accessoires in overvloed

De New Bee-headset is compatibel met verschillende apparaten, waaronder Apple- en Android-telefoons, tablets, laptops, mp3-spelers en andere Bluetooth-apparaten.

Een van de beste eigenschappen van de New Bee, afgezien van de lange levensduur van de batterij, is dat het pakket veel accessoires bevat. Naast een draagbare draagtas krijg je twee extra oorhaken en drie extra ergonomische oorkussens (kleine, middelgrote en grote maten). Je kunt de New Bee met of zonder oorhaakje dragen; als je kiest voor de New Bee in de zwarte kleur, wordt deze geleverd met zowel heldere als zwarte haakkleuren. De gouden en witte New Bees worden echter alleen met doorzichtige haken geleverd.

Je krijgt ook een bedrade oordop, die je in de bovenkant van de New Bee kunt steken en vervolgens in je oor kunt plaatsen. Hiermee kunt u de afstand tussen de microfoon en de luidspreker van de New Bee vergroten. Het pakket bevat zelfs twee oordopjes, zodat u ruis in uw andere oor kunt blokkeren terwijl u naar muziek luistert of een oproep beantwoordt.

New Bee beschikt over HD-spraak en CVC (heldere spraakopname) 6.0 ruisonderdrukking.

Bottom Line

Het prijskaartje is waanzinnig betaalbaar. Je kunt de New Bee LC-41-headset kopen voor ongeveer $ 17, wat een uitstekende waarde is gezien de levensduur van de batterij en alle meegeleverde accessoires.

New Bee LC-41 vs. Jabra Steel

De Jabra Steel-headset kost ongeveer vier keer de prijs van de New Bee en biedt enkele voordelen, zoals water-, schok- en stofbestendigheid. De Jabra is ontworpen voor diegenen die een duurzame, robuuste headset voor buitenshuis nodig hebben, en wordt geleverd met een beperkte garantie van vijf jaar.

The New Bee, aan de andere kant, is meer een headset van een alledaags persoon, met verschillende aanpassingsaccessoires en een instapprijs. Beide headsets zijn voorzien van ruisonderdrukking, maar de ruisonderdrukking van de Jabra is superieur, aangezien de Jabra Steel twee microfoons heeft om spraak op te vangen en achtergrondgeluiden te overstemmen.

Een van de betere Bluetooth-headsets op instapniveau

De New Bee LC-41 is niet perfect, maar omdat hij zoveel biedt voor zo weinig, zullen de meeste mensen blij zijn met het apparaat.

Specs

  • Productnaam LC-B41 Bluetooth-oortelefoon
  • Product Brand New Bee
  • Prijs $30.00
  • Draadloos bereik 10 meter
  • Batterijlevensduur 24 uur gesprek, 60 dagen stand-by
  • Garantie Een jaar

Aanbevolen: