Hoe de Apple TV App Store te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe de Apple TV App Store te gebruiken
Hoe de Apple TV App Store te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer met uw Siri Remote of de Remote-app het App Store-pictogram (de blauwe rechthoek met de grote " A").
  • Beweeg door omhoog, omlaag, naar links en naar rechts te vegen op je Siri Remote. Druk op Menu om terug te keren naar het vorige scherm.
  • Als u een app wilt downloaden, selecteert u het pictogram app en selecteert u vervolgens Get, Buy, of Installeren.

De Apple TV-streamingbox ondersteunt honderden apps en games om je bezig te houden. Hier leest u hoe u de goederen op uw Apple TV met tvOS 9 of hoger kunt krijgen.

De Apple TV App Store vinden

Met één tik op het startscherm van je Apple TV kom je waar al het materiaal staat. Gebruik uw Siri Remote of de Remote-app op uw iOS-apparaat en selecteer het App Store-pictogram - de blauwe rechthoek met de grote A erop.

Image
Image

Apple TV-apps downloaden

Zodra je de app hebt gevonden die je zoekt, is het tijd om hem te downloaden naar je Apple TV.

  1. Selecteer het app-pictogram.

    Dit brengt je naar een pagina waar je een korte samenvatting kunt lezen of naar beneden kunt vegen om schermafbeeldingen te bekijken, gebruikersrecensies en beoordelingen te bekijken en te zien welke soorten in-app-aankopen het heeft.

  2. Als je klaar bent om de app te downloaden, markeer en selecteer Get, Buy of Install.

    Gratis apps hebben een pijl die naar beneden wijst en zeggen 'Krijgen', betaalde apps zullen 'Kopen' zeggen en apps die je al hebt gedownload, hebben een wolk met een pijl die naar beneden wijst en zeggen 'Installeer'.

  3. Je wordt naar een bevestigingspagina geleid waar je je selectie kunt bevestigen of annuleren.

Navigeren door de Apple TV App Store

Zodra je binnen bent, zie je verschillende tabbladen bovenaan het scherm: Uitgelicht, Toplijsten, Categorieën, Gekocht en Zoeken. U kunt zich verplaatsen door omhoog, omlaag, naar links en naar rechts te vegen op het Glass Touch-oppervlak van uw Siri Remote en te klikken om menu's en pictogrammen te selecteren. U kunt naar vorige schermen gaan door op de Menu-knop te drukken.

Aanbevolen tabblad

Het tabblad Uitgelicht is de beste plek om te beginnen als je niet helemaal zeker weet wat je zoekt en wat advies kan gebruiken. Dit tabblad bevat een aantal samengestelde verzamelingen van populaire apps die in losse categorieën zijn gerangschikt. "What to Watch" is waar je de belangrijkste streamingdiensten zoals Netflix en Hulu kunt pakken, evenals de officiële apps voor grote netwerken.

Image
Image

Als je op zoek bent naar iets om op je Apple TV te spelen, ga dan naar "Games We Love" voor een aantal populaire entertainment-apps die Apple heeft gekozen om te presenteren. Beneden ziet u meer algemene categorieën zoals 'Games' en het vak 'TV-aanbieders' waarmee u kunt profiteren van de Single Sign-On-functie om uw tv-aanbieder te koppelen aan uw Apple TV.

Top Charts-tabblad

Het tabblad Top Charts is een goede plek om te beginnen als je de populairste downloads voor elke categorie wilt bekijken. Als je bijvoorbeeld wilt zoeken naar de muziek-apps die iedereen gebruikt, kun je naar die kop scrollen.

Image
Image

Top Charts heeft ook zijn eigen tabbladen: Top Free, Top Paid en Top Grossing. De drie geven je een idee waar Apple TV-bezitters hun tijd (en geld) aan besteden.

Categorieën Tab

Het tabblad Categorieën is handig als je over het algemeen weet wat je zoekt, maar niet alle lijsten nodig hebt. Nadat je de categorie hebt geselecteerd waarin je wilt bladeren, zie je een vereenvoudigde versie van het tabblad Uitgelicht met alleen een samengestelde lijst met top-apps en enkele gemarkeerde apps bovenaan het scherm.

Tabblad gekocht

Het tabblad Aangekocht is goed als je wilt zien of apps die je al hebt gedownload ook Apple TV-versies hebben. Aan de linkerkant van het scherm ziet u Recente aankopen, Recent bijgewerkt, Niet op deze Apple TV en Alle apps. Daaronder zie je een overzicht van alles wat je hebt per categorie.

Het meest bruikbare veld hier is "Niet op deze Apple TV". Het laat je apps zien die je al hebt en die klaar zijn om te downloaden naar je Apple TV.

Als je al voor een app op een ander apparaat hebt betaald, hoef je deze niet opnieuw te kopen op de Apple TV.

Zoektabblad

Het tabblad Zoeken is voor als je precies weet wat je zoekt. Je ziet een toetsenbordinvoer bovenaan het scherm en enkele trending zoekopdrachten onderaan.

Om het toetsenbord te gebruiken, veegt u omlaag vanaf het tabbladmenu totdat de letter "a" is gemarkeerd. Je hebt hier drie opties:

  • Siri Remote: Veeg naar links en rechts langs het Glass Touch-oppervlak boven de Menu- en Home-toetsen om letters één voor één te markeren en klik erop om ze in te voeren in de zoekopdracht doos.
  • Typ op een iOS-apparaat: als uw iPhone of iPad handig is en aangemeld bij dezelfde Apple ID als uw Apple TV, verschijnt er een prompt op het vergrendelingsscherm. Selecteer de melding om een toetsenbord op uw iOS-apparaat te openen, en wat u daar typt, verschijnt automatisch in het zoekvak op uw tv.
Image
Image

Dictate: Met deze optie hoef je helemaal niets te typen. Als je de microfoonknop op je Siri Remote ingedrukt houdt, kun je je zoektermen inspreken. Zodra je de knop loslaat, verschijnt alles wat je zei in het vak.

Aanbevolen: