Hoe de Apple Watch App Store te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe de Apple Watch App Store te gebruiken
Hoe de Apple Watch App Store te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Tik op de Digital Crown en tik vervolgens op het Apple Watch App Store-pictogram. Gebruik de Digital Crown of uw vinger om door aanbevolen apps te bladeren.
  • Tik op een categorie om meer apps te zien. Tik op het vak Zoeken, Dictation of Scribble om naar een app te zoeken. Tik vervolgens op Gereed.
  • Selecteer een app om er meer over te weten te komen. Om een app te downloaden, tikt u op Get of de price. Dubbelklik op de zijknop om de app te installeren.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u toegang krijgt tot de Apple Watch App Store op horloges met watchOS 6 of hoger. U kunt apps rechtstreeks vanaf uw pols bekijken en downloaden in plaats van de iPhone als tussenpersoon te gebruiken.

Image
Image

De Apple Watch App Store gebruiken

Als je Apple Watch nog niet de nieuwste versie van watchOS gebruikt, moet je eerst je iPhone gebruiken om je Apple Watch-systeemsoftware bij te werken.

  1. Hef uw pols op om uw Apple Watch te activeren en klik op de Digital Crown om uw apps te bekijken.
  2. Tik op het Apple Watch App Store icoon om de App Store te openen.
  3. Gebruik de Digital Crown of je vinger om door aanbevolen apps en samengestelde lijsten te bladeren, of tik op een categorie om meer apps te zien.

    Image
    Image
  4. Gebruik het zoekvak om een specifieke app te vinden of om op trefwoord te zoeken. Tik op Dicteren om je zoekterm uit te spreken en tik vervolgens op Gereed als je klaar bent.

    Image
    Image
  5. Of tik op Scribble om het handschriftherkenningssysteem van de Apple Watch te gebruiken om te zoeken. Tik op Gereed wanneer u uw zoekterm heeft ingevoerd.

    Image
    Image
  6. Tik op een app waar je meer over wilt weten. Je ziet het pictogram, een Get-knop (of de prijs van een betaalde app), een korte beschrijving, de sterbeoordeling en voorbeeldafbeeldingen.

    Image
    Image
  7. Scroll naar beneden om een langere About beschrijving, ontwikkelaarsinformatie en een updatelog te zien.

    Image
    Image
  8. Tik op Beoordelingen en recensies, Versiegeschiedenis, Informatie, Ondersteunt en Privacybeleid voor meer gedetailleerde informatie.

    Image
    Image
  9. Tik op Get om een app te downloaden. Tik voor betaalde apps op de prijs. Dubbelklik op de zijknop om de app te installeren. Voer uw Apple ID en wachtwoord in als daarom wordt gevraagd.

    Image
    Image
  10. Je ziet je nieuw geïnstalleerde Apple Watch-app nieuw in het app-raster of de lijst van Watch. Tik op de app om deze te starten.

    Als je zoekt naar een app die je al hebt gedownload op een van je apparaten, zie je de knop 'downloaden uit de cloud' die bekend is bij gebruikers van de iOS App Store.

Hoewel het niet zo uitgebreid is als de App Store op de iPhone, maakt de Apple Watch App Store het gemakkelijk en handig om apps voor je wearable te vinden.

Aanbevolen: