Hoe een afbeelding op Mac op te slaan

Inhoudsopgave:

Hoe een afbeelding op Mac op te slaan
Hoe een afbeelding op Mac op te slaan
Anonim

Wat te weten

  • Website: klik met de rechtermuisknop op een foto of afbeelding. Selecteer Afbeelding opslaan als. Selecteer een downloadlocatie en kies Save.
  • Gmail: Selecteer het rode bijlagepictogram om de bijgevoegde afbeelding in een nieuw scherm weer te geven. Klik op de pijl-omlaag in de rechterbovenhoek om te downloaden.
  • Apple Mail: Beweeg over de lijn onder de koptekst om de actiebalk weer te geven en selecteer paperclip. Selecteer afbeeldingen om op te slaan of Save All. Kies locatie > Opslaan.

Er zijn meerdere manieren om een afbeelding op een Mac-computer op te slaan. In deze gids wordt uitgelegd hoe u afbeeldingen van websites en e-mails op uw Mac kunt opslaan met de meeste versies van macOS.

Een afbeelding op een Mac opslaan vanaf een website

Volg deze stappen om een afbeelding of afbeelding van een website of webbrowser op te slaan.

  1. Open een browser en zoek een foto of afbeelding die je wilt opslaan.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding. U kunt ook Control ingedrukt houden en vervolgens op de foto klikken om een vervolgkeuzemenu te openen.

    Als je een laptop of trackpad hebt, kun je met twee vingers klikken of tikken voor een rechterklik of een secundaire klik.

  3. Selecteer Afbeelding opslaan als in het menu. Selecteer een downloadlocatie en klik op Save.

Een afbeelding op Mac opslaan vanuit Gmail

Gmail biedt een gemakkelijke manier om toegang te krijgen tot afbeeldingen en bijlagen.

  1. Log in op Gmail.com en selecteer Inbox om al je inkomende e-mails te zien.

    Image
    Image
  2. Een rood pictogram met driehoekjes geeft aan dat een afbeelding bij een e-mail is gevoegd. Selecteer een rood pictogram om de afbeelding in een nieuw scherm weer te geven

    Image
    Image
  3. Klik op de pijl omlaag in de rechterbovenhoek van het scherm om de foto uit Gmail te downloaden en op je Mac op te slaan.

    Image
    Image

Een afbeelding op Mac opslaan vanuit Apple Mail

In Apple Mail verschijnen foto's meestal tussen tekst in de hoofdtekst van het bericht of onderaan, afhankelijk van hoe de afzender het heeft toegevoegd.

  1. Open Apple Mail en selecteer het bericht met een of meer foto's.

    Image
    Image
  2. Beweeg met uw muis over de horizontale lijn net onder de koptekst om een actiebalk weer te geven.

    Image
    Image
  3. Selecteer de paperclip op de actiebalk om een vervolgkeuzemenu te openen. Selecteer individuele foto's om op te slaan of Save All voor meerdere foto's. Je kunt er ook voor kiezen om ze naar je Foto's-app te exporteren.

    Image
    Image
  4. Selecteer een locatie voor de opgeslagen foto's en klik op Save om de download te bevestigen.

    Image
    Image

Als u Outlook op Mac gebruikt, zijn de stappen vergelijkbaar met de Mail-app van Apple. In een e-mail ziet u een pictogram voor een fotobijlage. Klik op Alles downloaden als er meerdere afbeeldingen zijn of klik op de pijl naast een specifieke bijlage en klik vervolgens op Opslaan als.

Aanbevolen: