Een Apple Store-afspraak maken

Inhoudsopgave:

Een Apple Store-afspraak maken
Een Apple Store-afspraak maken
Anonim

Wat te weten

  • De Apple Store-app gebruiken is de gemakkelijkste manier om binnen te komen en je apparaat te laten repareren in de Genius Bar.
  • Apple heeft het proces voor het maken van afspraken zo ontworpen dat het moeilijk is om klanten aan te moedigen hun eigen problemen op te lossen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een afspraak maakt met de Apple Store-app.

De Apple Store-app gebruiken om Genius Bar-afspraken te maken

In dat geval is de snelste en gemakkelijkste manier om een afspraak te maken, het gebruik van de webgebaseerde tools te vergeten en de Apple Store-app te gebruiken. Dit is wat je moet weten:

  1. Om te beginnen moet je de Apple Store-app downloaden van iTunes of de App Store.
  2. Zodra je het hebt geïnstalleerd, open je de app. U wordt gevraagd om een aantal machtigingen te verlenen, onder meer voor meldingen en voor de app om uw locatie te gebruiken. Verleen toestemming om je locatie te gebruiken en bepaal de anderen zoals je wilt.
  3. Tik op het Stores menu onderaan de app.
  4. Tik vervolgens op het Genius Bar menu.
  5. Tik in het volgende scherm op Reserveren.
Image
Image

Selecteer uw ondersteuningstype en winkellocatie

Je bent begonnen met het maken van je Apple Store-afspraak. Volgende:

  1. Selecteer met welk product je hulp nodig hebt: Mac, iPod, iPhone, of iPad. Tik op je selectie en ga verder.
  2. De app zal nu je locatie gebruiken om de dichtstbijzijnde Apple Stores voor jou te vinden (daarom wilde hij locatietoestemming op de vorige pagina). Je ziet er een lijst van, gerangschikt van dichtstbijzijnde naar verste.
  3. Je kunt winkels ook zoeken op stad, postcode of op een kaart.
  4. Tik op de winkel waar je een afspraak wilt maken.
Image
Image

Bevestig de datum en tijd van de Apple Store-afspraak

Met de winkel krijg je hulp zoals geselecteerd:

  1. Selecteer een datum voor de afspraak met de schuifregelaar bovenaan het scherm. Schuif naar rechts en links om de gewenste datum te vinden en tik erop.
  2. Met de datum geselecteerd, laat de app je vervolgens zien welke tijden beschikbaar zijn in die Apple Store voor je Genius Bar-afspraak op die dag. Veeg omhoog en omlaag om ze te bekijken. Tik om de gewenste tijd te selecteren.
  3. Met uw datum en tijd geselecteerd, brengt de app u naar het afspraakbevestigingsscherm. Hierin staat waar je hulp bij nodig hebt, wanneer je afspraak is en waar je heen gaat voor hulp. Tik op de Terug knop in de linkerbovenhoek om wijzigingen aan te brengen.
  4. Als je informatie over je probleem wilt toevoegen zodat de Genius zich beter kan voorbereiden om je te helpen, tik je op Voeg een opmerking toe aan mijn reservering.
  5. Als je klaar bent om je afspraak te bevestigen, tik je op Reserveren in de rechterbovenhoek. Zolang je dat niet doet, heb je geen bevestigde afspraak.
Image
Image

Veelgestelde vragen

  • Hoe annuleer ik mijn Apple Store-afspraak? Wanneer u online een Genius Bar-afspraak maakt, ontvangt u per e-mail een link naar uw reserveringsgegevens. Selecteer Beheer mijn reserveringen in de e-mail en kies Annuleren op de reserveringspagina. Haal uw reserveringsgegevens op in de Apple Store-app en selecteer Reservering annuleren
  • Hoe kan ik online een Apple-afspraak maken? Maak online een Genius Bar-afspraak door naar de Apple Support-pagina te gaan. Houd er rekening mee dat het proces voor het plannen van afspraken niet eenvoudig is; Apple maakt het met opzet moeilijk om klanten aan te moedigen om problemen zelf op te lossen.

Aanbevolen: