WhatsApp beëindigt ondersteuning voor oudere Android-besturingssystemen

WhatsApp beëindigt ondersteuning voor oudere Android-besturingssystemen
WhatsApp beëindigt ondersteuning voor oudere Android-besturingssystemen
Anonim

WhatsApp beëindigt de ondersteuning voor sommige verouderde Android-apparaten, dus misschien wilt u nog een keer controleren of de uwe de app nog steeds ondersteunt.

De berichten-app heeft dit weekend een ondersteuningspagina bijgewerkt om de compatibiliteit van WhatsApp met Android-apparaten te beschrijven. Vanaf maandag ondersteunt de app geen Android-telefoons meer met OS 4.0.4 of ouder.

Image
Image

Deze wijziging zou de meeste gebruikers niet moeten beïnvloeden, aangezien de nieuwste versie van Android's besturingssysteem Android 12 is. Degenen die mogelijk oudere telefoons hebben die geen recentere versies van Android OS ondersteunen, kunnen echter worden beïnvloed door de wijziging van WhatsApp.

Phone Arena heeft enkele van de oudere telefoons beschreven die geen WhatsApp-ondersteuning meer hebben. Deze omvatten de Galaxy Trend Lite, de Galaxy S3 mini, de Galaxy Core, de Optimus F3, de Lucid 2, Ascend Mate, Lenovo A820 en meer.

Naast Android-apparaten staan ook de iPhone SE en de iPhone 6S en 6S Plus op die lijst, aangezien je iOS 10 of nieuwer nodig hebt, en deze telefoons ondersteunen dat niet.

WhatsApp merkte op zijn ondersteuningspagina ook op dat je alleen berichten kunt ontvangen buiten het bereik van een wifi-netwerk als je Android-apparaat een data-abonnement heeft.

De app heeft dit jaar links en rechts updates voor zijn gebruikers uitgerold, waaronder Android Auto-ondersteuning, de mogelijkheid om foto's en video's van betere kwaliteit te delen, privacyaanpassingen en meer.

Aanbevolen: