Hoe op te nemen op iPhone 13

Inhoudsopgave:

Hoe op te nemen op iPhone 13
Hoe op te nemen op iPhone 13
Anonim

Wat te weten

  • Control Center > tik op schermopnamepictogram > wacht tot de opname start > tik op schermopnamepictogram in Bedieningscentrum als u klaar bent.
  • Ga naar Instellingen > Control Center > + om de schermopnamebesturing toe te voegen aan het Control Centernaast Schermopname.
  • Schermopnames worden opgeslagen in het Videos album in de vooraf geïnstalleerde Foto's-app.

Het opnemen van de activiteit op je scherm is een geweldige manier om kritieke momenten van games die je speelt op te slaan, acties op je iPhone te demonstreren of software en websites te debuggen. Dit artikel biedt stapsgewijze instructies voor het screenen van een opname op iPhone 13.

Bottom Line

Alle iPhones met iOS 14 en hoger kunnen opnemen. Schermopname is een ingebouwde functie voor iOS, dus u hoeft geen apps van derden te installeren. Dat gezegd hebbende, er is geen zelfstandige app voor schermopname; zoals we zullen zien, is het een optie in het Control Center.

Hoe kan ik een schermopname maken op mijn iPhone 13?

Volg deze stappen om een schermopname te maken op de iPhone 13:

  1. Eerst moet u de knop Schermopname toevoegen aan het Control Center. Doe dit door naar Settings > Control Center te gaan en tik op de + naast Schermopname.
  2. Ga vervolgens naar de app of actie die je wilt opnemen en veeg om te openen Control Center.
    • Om de opname meteen te starten, tik je op het schermopnamepictogram (het is een ononderbroken stip met een cirkel eromheen). (Ga door naar stap 7.)
    • Om de microfoon in te schakelen en te kiezen waar u de opname wilt opslaan, tikt u op het pictogram voor schermopname en houdt u dit vast.

    Image
    Image
  3. Als je het pictogram voor schermopname hebt aangetikt en vasthoudt, verschijnt er een nieuw scherm waarmee je de instellingen voor de opname kunt regelen.

    Als je met meer dan één app op je iPhone de schermopname kunt opslaan, kies dan degene die je wilt opnemen door erop te tikken.

    De microfoon van de iPhone is standaard uitgeschakeld tijdens schermopnamen, maar je kunt hem aanzetten zodat je tijdens de opname kunt spreken. Tik op het microfoonpictogram om het in te schakelen.

  4. Tik op Opname starten. Een timer telt af vanaf 3. Als de timer afloopt, begint de opname.
  5. Als u de schermopname wilt stoppen, opent u Control Center en tikt u nogmaals op het pictogram voor schermopname. (Als u de instellingen voor Schermopname hebt ingesteld zoals in stap 5, tikt u op Opname stoppen, zoals hier weergegeven.)

    Image
    Image
  6. Standaard worden video's met schermopnamen opgeslagen in het album Video's in de vooraf geïnstalleerde Foto's-app. Als je in stap 5 een andere app hebt gekozen, zoek dan daar naar je schermopnamevideo.

Waarom kan ik geen schermopname maken op mijn iPhone 13?

Als je problemen ondervindt met schermopname op je iPhone 13, probeer dan deze stappen voor probleemoplossing:

Je kunt de meeste activiteiten die je doet op je iPhone screenen, maar niet alle. Vanwege beveiligings- en auteursrechtproblemen worden sommige acties, functies en apps geblokkeerd voor schermopname. Een streaming video-app laat je bijvoorbeeld meestal geen schermopnames maken, omdat je anders een kopie zou kunnen opnemen van de film of het tv-programma dat je aan het bekijken bent. U kunt ook geen gevoelige gegevens van records screenen, zoals het toevoegen van uw creditcardnummer aan Apple Pay.

  • Geen geluid: Als je video's geen geluid hebben, volg dan stap 5 hierboven en zet de microfoon aan.
  • Kan geen video opnemen tijdens een game: Als je een gameplay-video probeert op te nemen en het werkt niet, heb je mogelijk een instelling voor Schermtijd die dit verhindert. Ga in dat geval naar Instellingen > Schermtijd > Inhouds- en privacybeperkingen > Inhoudsbeperkingen > in de Game Center sectie, Schermopname > Toestaan
  • Schermspiegeling: Met de iPhone kun je niet tegelijkertijd schermopname en schermspiegeling gebruiken, dus als je dat probeert, kun je geen video.
  • Herstart iPhone: Deze eenvoudige stap verhelpt veel tijdelijke problemen, dus als schermopname niet werkt en je niet weet waarom je je iPhone opnieuw moet opstarten.
  • Besturingssysteem bijwerken: In sommige gevallen kan een update naar iOS de problemen met de schermopnamefunctie oplossen, dus update uw besturingssysteem als er een nieuwe versie beschikbaar is.

FAQ

    Hoe neem ik het scherm op een iPhone 11 op?

    Om het scherm op een iPhone 11 op te nemen, veegt u om het Control Center te openen, tikt u op de Video Record-knop en wacht u tot het aftellen van drie seconden is voltooid. Veeg omhoog om het Control Center te verlaten, voer de actie uit die u wilt opnemen, tik op de rode timer in de linkerbovenhoek en tik vervolgens op Stop

    Hoe lang kun je opnemen op een iPhone?

    Er is geen gedefinieerde limiet voor hoe lang je kunt opnemen op een iPhone. De opslagruimte van uw iPhone is uw enige beperking. Hoeveel video u op uw iPhone kunt opnemen, hangt enigszins af van het videoformaat dat u gebruikt.

    Hoe scherm ik een FaceTime-opname met geluid af op een iPhone?

    Om een FaceTime-oproep met geluid op het scherm op te nemen, plaatst u uw FaceTime-oproep, opent u het Control Center en houdt u de knop Video Record ingedrukt. Tik op de microfoon om deze in te schakelen en tik vervolgens op Start Recording.

Aanbevolen: