3 van de duurste apps op iTunes

Inhoudsopgave:

3 van de duurste apps op iTunes
3 van de duurste apps op iTunes
Anonim

Veel mensen zijn niet bereid meer dan een paar dollar uit te geven aan een premium iOS-app uit de App Store. Ook al hebben enkele van de duurste apps die zijn uitgebracht honderden dollars gekost en sommige meer dan $ 1.000.

Hoewel verschillende dure apps in de loop der jaren zijn verlaten of offline zijn gehaald, zijn er nog steeds veel apps beschikbaar tegen duizelingwekkende prijzen. Hier zijn enkele van de duurste apps die momenteel beschikbaar zijn in de App Store.

Image
Image

De meest geavanceerde app voor het stemmen van piano's: CyberTuner voor $ 999,99

Image
Image

CyberTuner is een professionele app voor het stemmen van piano's die je meer zal kosten dan wat veel fatsoenlijke elektrische piano's kosten. Deze app is al jaren in ontwikkeling, waaronder een jaar intensief testen door muziekexperts over de hele wereld.

Ontworpen voor professionele tuners die de basis kennen en hun eigen apparatuur bezitten, combineert de CyberTuner-app functies die zijn geprogrammeerd door een geregistreerde pianotechnicus met een intuïtieve lay-out. Technici hebben de vrijheid en flexibiliteit om de app te gebruiken om piano's precies zo te stemmen als ze willen, met ongelooflijke nauwkeurigheid.

De CyberTuner-app wordt regelmatig bijgewerkt voor de nieuwste iOS-versies en nieuwste apparaten. Om de zoveel tijd worden er nieuwe en verbeterde functies toegevoegd. Alsof de prijs je niet genoeg schokte, betalen gebruikers van de app elk jaar $ 79,99 voor CyberCare om de upgrades te krijgen.

Download voor:

Een gespecialiseerde betalingsapp voor kassiers: app. Cash voor $ 999,99

Image
Image

app. Cash beweert een "stijlvol kassasysteem voor alle doeleinden" te zijn. De app is ontworpen om de traditionele kassa te vervangen om verkooptransacties aan te maken en betalingen te ontvangen. Het werkt zelfs offline.

Hoewel de app kan worden gebruikt door elk bedrijf dat klantgegevens verzamelt en betalingen ontvangt, lijkt deze op maat gemaakt voor restaurants, zodat servers een mobiel apparaat aan de tafels van klanten kunnen gebruiken. Menuknoppen zijn beschikbaar en gecategoriseerd op soorten eten en drinken, zodat servers de bestellingen van klanten in de app kunnen invoeren. Er kan ook een grafische weergave van de tafels worden gemaakt en bekeken om tafelnummers en bestellingen te volgen.

De app ondersteunt twee printermodellen en moet worden bijgewerkt door contact op te nemen met de ontwikkelaar. Het is een van de duurste apps in de App Store met bijna $ 1.000. Het beweert echter goedkoper te zijn dan een traditioneel kassasysteem, waardoor het voor sommige bedrijven een aantrekkelijke optie is.

Download voor:

Een ondersteunde tech-app om vocaal spreken te ondersteunen: TC met WordPower voor $ 299,99

Image
Image

TC met WordPower is een krachtige ondersteunde technologie en communicatietool die is ontworpen voor mensen die niet altijd kunnen zeggen wat ze willen met hun natuurlijke stem, inclusief mensen met autisme, het syndroom van Down, ALS en andere aandoeningen. De app wordt geleverd met een reeks vocabulaires die zijn ontwikkeld om communicatie gemakkelijk en intuïtief te maken.

De app is beschikbaar in het Engels en Spaans. Woorden, zinnen en complete berichten kunnen worden afgespeeld via de ingebouwde spraaksynthesizer of door een vooraf opgenomen bericht. Gebruikers kunnen hun apparaten ook een beetje kantelen om de app te activeren om het bericht in grote letters over het scherm weer te geven, waardoor ze gemakkelijk kunnen communiceren in luide omgevingen.

Een van de grootste voordelen van het gebruik van deze app is dat deze volledig aanpasbaar is en gebruikers de mogelijkheid biedt om knoppen te herschikken en te kopiëren zoals ze willen of om nieuwe paginasets te maken met maximaal 30 knopacties en meer dan 10.000 symbolen.

TC met WordPower integreert ook met sociale apps zoals Facebook en Twitter om gebruikers te helpen eenvoudig op tekst gebaseerde berichten te delen die ze hebben gegenereerd.

Aanbevolen: