Razer's nieuwe producten bieden betaalbare toetsenbordaccessoires

Razer's nieuwe producten bieden betaalbare toetsenbordaccessoires
Razer's nieuwe producten bieden betaalbare toetsenbordaccessoires
Anonim

Gaming-randapparatuurbedrijf Razer breidt het assortiment mechanische toetsenbordaccessoires uit met nieuwe keycaps, kabels, polssteunen en meer.

De 16 nieuwe producten zijn te vinden in de online winkel van het bedrijf, met prijzen vanaf $ 10 voor de griptape. Het lijkt in eerste instantie misschien vreemd, maar de Universal Grip Tape gaat op keycaps en andere contactpunten voor betere controle en uitvoering, zodat je je grip niet verliest tijdens verhitte gamemomenten. De tape is verkrijgbaar in vier voorgesneden vormen met een zelfklevend ontwerp.

Image
Image

De volgende zijn de polssteunen, die bedoeld zijn voor compacte tenkeyless-toetsenborden, mini-toetsenborden en de standaard full-size optie. Deze bieden meer comfort in vergelijking met sommige van de andere Razer-toetsenborden, met een geheugenschuim aan de binnenkant, en kosten allemaal $ 20.

Het toetsenbord van volledige grootte wordt ook geleverd met een Pro-editie met een buitenkant van warmteoverdrachtsstof en een binnenkant van geheugenschuim doordrenkt met een verkoelende gel. De Pro-editie wordt geleverd met een hoger prijskaartje van $ 35.

Razer biedt ook Phantom Keycap-sets aan in zowel zwart als wit voor $ 35. Er zijn 128 afzonderlijke toetskappen en ze hebben allemaal een doorschijnende onderkant waardoor toetsenborden met achtergrondverlichting doorschijnen. De Phantom-sets zijn echter gemaakt van ABS-kunststof, een kunststof van mindere kwaliteit.

Voor degenen die een hoogwaardiger plastic voor hun mechanische toetsenborden willen, heeft Razer ook een keycap-set van $ 50, 120, gemaakt van duurzaam PBT-plastic. De set wordt ook geleverd met een opgerolde USB-C-naar-USB-A-kabel en is verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, wit, groen en roze.

Image
Image

Er is ook de optie van $ 30 voor de PBT-keycaps, maar de goedkopere set wordt niet geleverd met de opgerolde kabel.

In een persbericht zei Razer dat de producten ook verkrijgbaar zijn bij geautoriseerde retailers, met uitzondering van de Phantom Keycap-sets. Die zijn tot 11 september exclusief voor de website van Razer.

Aanbevolen: