Een Logitech-toetsenbord opladen

Inhoudsopgave:

Een Logitech-toetsenbord opladen
Een Logitech-toetsenbord opladen
Anonim

Wat te weten

  • Gebruik een willekeurige micro-USB-kabel. Steek het kleine uiteinde in de achterkant van het apparaat en steek het andere uiteinde in de oplader of uw computer.
  • Sommige Logitech-toetsenbordmodellen, zoals de K800, gebruiken AA- of AAA-batterijen. Verwijder de plaat aan de onderkant om de batterijen te vervangen.
  • Gebruik Logitech Options om uw batterijstatus bij te houden en meldingen te ontvangen wanneer de batterij bijna leeg is.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een Logitech-toetsenbord oplaadt. De instructies zijn van toepassing op alle Logitech draadloze toetsenbordmodellen.

Hoe laadt u een Logitech draadloos toetsenbord op?

Gebruik de oplaadkabel die bij uw toetsenbord is geleverd. Steek het kleine uiteinde in de oplaadpoort aan de achterkant van het apparaat en steek het andere uiteinde in de oplader of uw computer. Als je de originele oplader niet hebt, kun je elke micro-USB-connector gebruiken.

Hoewel de meeste Logitech-toetsenborden een ingebouwde batterij hebben, gebruiken sommige modellen, zoals de Logitech K800, vervangbare AA- of AAA-batterijen. Zoek naar een verwijderbare plaat aan de onderkant van het toetsenbord om de batterijen te vinden en te vervangen.

Image
Image

Bottom Line

De micro-USB-oplaadpoort bevindt zich aan de achterkant van het apparaat, meestal aan de rechterkant. De exacte locatie kan per model verschillen. Als je de handleiding niet hebt, probeer dan naar je exacte modelnummer te zoeken.

Hoe weet ik of mijn Logitech-toetsenbord is opgeladen?

Het statuslampje op uw toetsenbord knippert terwijl de batterij wordt opgeladen. Het lampje gaat branden als het volledig is opgeladen. Wanneer uw toetsenbord bijna leeg is, knippert het statuslampje kort wanneer u het aanzet.

Als u de batterijstatus van uw Logitech-toetsenbord wilt controleren, gaat u naar de Logitech-softwaredownloadpagina en downloadt u Logitech-opties Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, wordt uw toetsenbord gedetecteerd. In de interface kunt u de batterijstatus zien. Als je pop-upmeldingen wilt ontvangen wanneer de batterij op 50%, 20% en 5% zit, ga dan naar Meer > Dit apparaat > Meldingen en schakel Batterijstatus in

Schakel het toetsenbord uit als je het niet gebruikt om de levensduur van de batterij te verlengen.

Waarom laadt mijn Logitech-toetsenbord niet op?

De oplaadkabel kan beschadigd zijn, dus probeer een andere te gebruiken. Er kan ook een probleem zijn met de oplaadpoort. Als het toetsenbord plotseling uitgaat en het statuslampje begint te knipperen, moet de oplaadpoort worden schoongemaakt met perslucht.

FAQ

    Hoe laad ik een Logitech-toetsenbord op zonne-energie op?

    Plaats uw Logitech-toetsenbord op zonne-energie een uur of langer in een helder verlichte kamer of in direct zonlicht. Als het statuslampje groen is, is het toetsenbord voldoende opgeladen.

    Hoe lang duurt het voordat een Logitech-toetsenbord is opgeladen?

    Het kan een uur of langer duren om de batterij van uw Logitech-toetsenbord volledig op te laden. Met een volle batterij kun je het toetsenbord een maand of langer gebruiken zonder het op te laden.

    Hoe koppel ik mijn Logitech draadloze toetsenbord?

    Als u een draadloos Logitech-toetsenbord wilt koppelen, houdt u de knop Connect/Easy Switch ingedrukt totdat de led knippert en verbindt u het apparaat vervolgens via Bluetooth. Als uw toetsenbord meerdere verbindingen ondersteunt, drukt u op een verbindingsknop of stelt u de draaiknop in op de gewenste verbinding.

    Wat zijn de beste draadloze Logitech-toetsenborden?

    De Logitech Craft, Logitech K780, G613, K350 en K400 Plus worden beschouwd als een van de beste draadloze toetsenborden op de markt.

Aanbevolen: